Ellerine saglik cnmsevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur 6. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır ama link eklemeyi beceremedim
bilginize
Eline sağlık canım.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur 6. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır ama link eklemeyi beceremedim
bilginize
Eline sağlık canımEllerine saglik cnm
Link şart degil buluruz biz :))))
Sende de olmamış tablo. Sadece yan yana sayılar görüyorum ben şu anda senin mesajında.
Tablo şart değil zaten. Ben daha kolayının peşindeyim.
Raporda sıkıntı yok. (morordek kaptanımın önerisi ile çözüldü) Excelden buraya aktarıyorum.
Sadece yükselen yıldızları son raporda hazırladığımdan daha güzel ama aynı zamanda da kolay nasıl hazırlarım derdindeydim.
Hah bak mantıklı bir yerden yakalamışsın. Geçen günlerde deneme diye bir mesaj eklemiştim buraya ve olmuştu.
Şunu tasarlamıştım.
Exceldeki etap raporunu buraya ekleyip, yükselen yıldızları da eklediğim mesaja buradaki tablo yönergesi ile yerleştirecektim. (yani yükselen yıldız için hazırladığım bir tablo yok, eski formatı sildim)
Ancak deneme yaptığım gün henüz assos temasını seçmemiştim. Demek ki ondan.
Zaten dert değil. Buradaki tabloyu kullanmam şart da değil. Dur bakalım belki başka bir şey gelir aklımıza.
5 oyla ikinci yıldız kazandı. Teşekkürler arkadaşlar.
Çok güzel ellerineve emeğine sağlıkGözünüz aydın bu geçiş dönemi başınızı şişirmelerim sona erdi.
Yükselen yıldızları çözdüm.
İçime de sindi. Pratik oldu hem.
Eki Görüntüle 2242768
Torpil yapmadım. 611. etap yıldızları bu takımlar.
Dedim ve kaçtım. Kalın sağlıcakla.
Ellerine sağlık canımsevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur 6. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır ama link eklemeyi beceremedim
bilginize
Assos temasında görünmüyordu. Ne ben tablo ekleyebiliyordum ne de senin mesajındaki tabloyu görebiliyordum.
Şimdi burda çizgiler görünmüyor mu sende bahar.
Bak bende böyle görünüyor. Temadan demekki.
Aynen yaaaBöyle görünüyor assos mavisinde.
Eki Görüntüle 2242777
Orda beyaz çizgiler var uzakta, görebilene aşk olsun
Ya işte dediğim buydu. Bildiğin pembe saldırısı.Nasıl mavi o benimkinden fazla pembe var
Evet dikkatli bakınca görünüyor
Ellerine sağlık toplightım.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 34. tur 6. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır ama link eklemeyi beceremedim
bilginize
O zaman sana spoiler vereyim: Assos mavisindeki pembelikler gitmiş ve tablolar da daha görünür olmuşAynen yaaa
Ben liladayım artık. Pembe olmayan tek yer. Tabii lilanın pembe ile kuzen olduğu kardeşini de göz ardı edemiyoruz ne yazık ki.
O zaman sana spoiler vereyim: Assos mavisindeki pembelikler gitmiş ve tablolar da daha görünür olmuş
Bence ihlal yok kurala uyuyor ama emin olamadım ben de.Sevgili kaptanlarımeceboce isimli üye izne ayrılmış ve üzerinden 6 ay geçmiş geri dönmek istiyor
Ama artı olarak geldi
Ekstrem durum 2 ye göre yani %5 kuralına göre almak istedim
Çünkü hafta içi dönmek istediğini söylediğinde tam %5 oranında artısı vardi
Fakat guncel kilosu %5 kuralını 200 gr ile ihlal ediyor
Fikrinizi almak istedim sıkıntı olmazsa dursun
Ama kural kuraldır diyosak üyeyi listeden çıkarıp izin kilosuna inene kadar bekleticem
Arz ederim
keske 1 bardak su ıcıp tartılsaydıSevgili kaptanlarımeceboce isimli üye izne ayrılmış ve üzerinden 6 ay geçmiş geri dönmek istiyor
Ama artı olarak geldi
Ekstrem durum 2 ye göre yani %5 kuralına göre almak istedim
Çünkü hafta içi dönmek istediğini söylediğinde tam %5 oranında artısı vardi
Fakat guncel kilosu %5 kuralını 200 gr ile ihlal ediyor
Fikrinizi almak istedim sıkıntı olmazsa dursun
Ama kural kuraldır diyosak üyeyi listeden çıkarıp izin kilosuna inene kadar bekleticem
Arz ederim
keske 1 bardak su ıcıp tartılsaydıcok az bı mıktarmıs
Iki kez denedim ikisinde de 200 gr çıktı kaptanım ben de size danışmak istedimBence ihlal yok kurala uyuyor ama emin olamadım ben de.
Aynen 200 gr çıkıyor girer bence.Iki kez denedim ikisinde de 200 gr çıktı kaptanım ben de size danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?