Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar kontrol ettim hata mı yapmısım kaptanım hemen düzenleme yapacagım kusura bakma hatam için

O kadar kontrol ettim hata mı yapmısım kaptanım hemen düzenleme yapacagım kusura bakma hatam için
Canım şöyle olacak sanırım yanlış varsa düzeltsin kaptanlarım
Öncelikle 6 ay yokmuş o kurala uyuyor
Ve bu üyeye yeni üye muamelesi yapılacak ve 2 hafta deneme süresi uygulanacak
3.cuma listeye girecek ve normal listeyi nasıl yuzdeliyorsak o şekilde hesaplanacak yani 2.cuma ve güncel cuma çıkar
2.cuma kilosuna böl ve yüzde hesapla
Referansın ben oldugum için düzenleme bilgisi sunmak istedim

Kaptanım ben zaten 3 hafta bekledim deneme süresi uyguladım o zaman buhaftaki kilosunumuu alacagım

Arkadaşlar, bir şey daha ilgimi çekti.
Bugün siteye girince birikmiş mesajları hızlıca okurken sonuç listelerinde diskalifiye edilen (onayı alınmış) bir üye vardı.
Şimdi bakıyorum yok.
Vaz mı geçildi diskalifiyeden yoksa ben mi bunadım.

Bu arada Zipzip- karar defterimiz çok açık. Lütfen emin olamadığın durumlarda defteri okumayı alışkanlık aline getir. İçinden çıkamazsan nasıl olsa meleklerin var. Bunu ayrıca karar defterinde muğlak bir ifade varsa başka bir gözle bakıldığında ortaya çıkacaktır, düşüncesi ile söylüyorum. Biz artık aynı gözlerle baka baka bir muğlaklık varsa da göremeyebiliyoruz bazen.

Tamam kaptanım daha dikkatli olacagım, halbuki kac defa okudum kaptanım ama algılarımda sıkıntı oldu sanırım,
Diskalifiye için onayıda ben almıstım listemizde yazıyor ama onun renginde sıkıntı olmus onuda sonuc listelerinde düzenliyorum

Sevgili kaptanlarım hatam için özür dilerim düzenlemeyi yaptım inşallah bir hatam olmamıstır

Rica ederim kaptanım senide ugrastırdım bugün kusura bakma ❤❤

Bir problem daha var sanki..
Sonuç listesindeki açıklama şu:

medgic26 (100/93.5/6.5/%0.22)583.etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü,başlangıc tarihi 18 subat, başlangıc kilosu 96.2,Hedef kilosu 80

Şimdi.. anladığımı sormam gerekiyor. Çünkü mantıksız geldi, ya da ben anlayamadım.
Üyemiz 18 Şubatta 96.2 kilo ile geldi.
Sonra kilo aldı ve 100 kilo mu oldu?
Kafam karıştı.

Kaptanım yanlıs mı yazdım ben 93.5
kilosu bu hafta
18 subatta 96.2 kilo ile geldi
Gecen cuma 94.8 bu hafta 93.5 farkı 1.3

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-10-19-01-42.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…