O kadar kontrol ettim hata mı yapmısım kaptanım hemen düzenleme yapacagım kusura bakma hatam içinSevgili arkadaşlar,
Etap raporuna başladım. Rastgele kontrolde 6. takım çıktı. Öncelikle onu kontrol ediyordum ki büyük bir hata var.
Ayrılan üyeye, izinden dönen üye muamelesi yapılmış.
Tahminimce bu derecelendirmeyi de etkileyecek bir problem.
Artık böyle hatalar yapmasak ne güzel olur.. Zincirleme etkisi var çünkü. Derece etkilenince yükselen yıldızlar da etkileniyor vs.
Diğer takımlara henüz başlamamıştım ancak 6. takımın hatası etap raporunu etkileyeceğinden düzeltme yapılana kadar ben de diğer takımlara bakıyor olurum. Yani etap raporunu beklemeyin şimdilik.
Zipzip-
@fattylamb94
Canım şöyle olacak sanırım yanlış varsa düzeltsin kaptanlarımO kadar kontrol ettim hata mı yapmısım kaptanım hemen düzenleme yapacagım kusura bakma hatam için
Kaptanım ben zaten 3 hafta bekledim deneme süresi uyguladım o zaman buhaftaki kilosunumuu alacagımCanım şöyle olacak sanırım yanlış varsa düzeltsin kaptanlarım
Öncelikle 6 ay yokmuş o kurala uyuyor
Ve bu üyeye yeni üye muamelesi yapılacak ve 2 hafta deneme süresi uygulanacak
3.cuma listeye girecek ve normal listeyi nasıl yuzdeliyorsak o şekilde hesaplanacak yani 2.cuma ve güncel cuma çıkar
2.cuma kilosuna böl ve yüzde hesapla
Referansın ben oldugum için düzenleme bilgisi sunmak istedim
Aynen öyle canım Geçen hafta ve bu hafta çıkar farkı geçen haftaya bölüp yüzde hesaplaKaptanım ben zaten 3 hafta bekledim deneme süresi uyguladım o zaman buhaftaki kilosunumuu alacagım
Tamam kaptanım Tesekkur ederim su an acele işim var geldiğim zaman düzenleme yapacagımAynen öyle canım Geçen hafta ve bu hafta çıkar farkı geçen haftaya bölüp yüzde hesapla
Aynı yeni gelen üye gibi
Yanına da X etapta ayrılan üye; başlangıç kilosu: , başlangıç tarihi; hedef kilo: şeklinde not düş canım.Aynen öyle canım Geçen hafta ve bu hafta çıkar farkı geçen haftaya bölüp yüzde hesapla
Aynı yeni gelen üye gibi
Yanına da X etapta ayrılan üye; başlangıç kilosu: , başlangıç tarihi; hedef kilo: şeklinde not düş canım.
Tamam kaptanım daha dikkatli olacagım, halbuki kac defa okudum kaptanım ama algılarımda sıkıntı oldu sanırım,Arkadaşlar, bir şey daha ilgimi çekti.
Bugün siteye girince birikmiş mesajları hızlıca okurken sonuç listelerinde diskalifiye edilen (onayı alınmış) bir üye vardı.
Şimdi bakıyorum yok.
Vaz mı geçildi diskalifiyeden yoksa ben mi bunadım.
Bu aradaZipzip- karar defterimiz çok açık. Lütfen emin olamadığın durumlarda defteri okumayı alışkanlık aline getir. İçinden çıkamazsan nasıl olsa meleklerin var. Bunu ayrıca karar defterinde muğlak bir ifade varsa başka bir gözle bakıldığında ortaya çıkacaktır, düşüncesi ile söylüyorum. Biz artık aynı gözlerle baka baka bir muğlaklık varsa da göremeyebiliyoruz bazen.
Rica ederim kaptanım senide ugrastırdım bugün kusura bakma ❤❤Ellerine sağlıkZipzip- kaptanım.
Sonuç listelerini aldım.
Etap listesini dönüşte hallederim. (dedi ve köpek Odin'le vadiye gidiyor)
Rica ederim kaptanım senide ugrastırdım bugün kusura bakma ❤❤
Kaptanım yanlıs mı yazdım ben 93.5Bir problem daha var sanki..
Sonuç listesindeki açıklama şu:
medgic26 (100/93.5/6.5/%0.22)583.etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü,başlangıc tarihi 18 subat, başlangıc kilosu 96.2,Hedef kilosu 80
Şimdi.. anladığımı sormam gerekiyor. Çünkü mantıksız geldi, ya da ben anlayamadım.
Üyemiz 18 Şubatta 96.2 kilo ile geldi.
Sonra kilo aldı ve 100 kilo mu oldu?
Kafam karıştı.
Sonuç listesini tekrar düzenler misin lütfen, beklemedeyim.Kaptanım yanlıs mı yazdım ben 93.5
kilosu bu hafta
18 subatta 96.2 kilo ile geldi
Gecen cuma 94.8 bu hafta 93.5 farkı 1.3
O yanlıs liste zaten düzenledim ben kaptanım :))Sonuç listesini tekrar düzenler misin lütfen, beklemedeyim.
100 kiloyu nereden yazdın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?