Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar sonuç listesinde benim takımdaki bir üyede bildirim duzeltmesi yapacağım
Sabah bana özelde bidlirimini yapmisti dışarda oldugu icin ama bende disarda yogun olunca yanlış anlayıp listede sabit olarak yazdirdim ( Ben dışarda olunca Ayse sağ olsun benim listemi düzenledi trafikte kalınca ) sonradan başka bir topkite bidlirimini yaptığında Mefkurem sağ olsun fark edip ona iletmis aksam yazdı bana ama ancak fırsatım oldu

Bilginiz olsun Duzenliyorum ve derecede değişiklik olursa onuda düzenliyorum hemen

Saygilar ♡

Kaptanım en kolay hesap şu:
Ayrıldığı kiloyu 1,05 ile çarpıyorsun. Çıkan sonuç limit.
64,8 x 1,05 = 68,04
Yani en az 68,04 olmalı dönüş kilosu.
Senin üyen 68,02.

Yani belirttiğin gibi fark 200 gr değil, 20 gr.
20 gr fark da tartıda hapşırsa bile düzelirdi.

Ama yeri gelmişken iki husus:
1- 200 gr ihlali kabul edemeyiz. Bundan sonrası için akılda bulunsun. Çünkü ihlaller böyle başlar. O ufak farka tekrar ufak bir fark eklenir. Ufak farklar birleşerek günü gelir büyük bir farka dönüşür.
2- Geldiğinde kilosu kurala uyuyordu dedin ya. Bu tip durumlarda da bir ekran fotosu alırsan zaten konu kendiliğinden kapanırdı. Paylaşıma görsel destekli bir mesaj yazardın, geçer giderdi.

Sonuç listeleri hazır, dereceye giren takımları ve bireyseldeki arkadaşlarımızı kutluyorum.
Link veremedim bir türlü

Monişim geçen gün toplightda da olmuştu aynı sorun ben de ona cevap yazmıştım. Ben acaba pc de yapıyorum diye mi link sorunu yaşamıyorum.
Bu arada ellerine sağlık.

Arkadaşlar bizim kafemiz vardı bulamıyorum. Gören var mı?
Kimse gitmediği için konkardato ilan ettik.
Şaka bir yana, başka bir yere mi taşındı acaba? Benim de haberim yok.
Cafe Light mıydı adı, isimle aradın mı?

Bulabilirim galiba o msj canim bakiyim bi hemen
Bu seferlik kabul edebiliriz değil mi

Anka Cafe Light'ı buldum. Diyet Günlüklerine gitmiş.

Bizim bölüme taşınmasını rica ettim. Beni yetkim sadec bu bölümde olduğu için geri taşıma yapamıyorum. Bilgine.

Tatlım dedim ya 200 değil fark.
200 olsa idi kabul edemezdim yazdım.
Anlaşılır mı yazamadım acaba?

Kabul.

Çok didikleyici bir hatunumdur da
Çift dikişi seviyorum o yüzden
Illa garanti olacak
Tamamdır canım bilgilendirme için teşekkürler

68,02 yazınca eyvah olmuyormuş diye panik yaptım bir an. Saniyesinde kalp atışlarım hızlandı. Neyseki oluyormuş.

Kimse gitmediği için konkardato ilan ettik.
Şaka bir yana, başka bir yere mi taşındı acaba? Benim de haberim yok.
Cafe Light mıydı adı, isimle aradın mı?
Cuma kafe diye aratmıştım. Zaten aramayı da beceremedim çok karışık herşey
Teşekkür ederim

Arama butonu eskisi gibi sanki.
Ben sadece aramayı tıkladım. Metin olarak da Cafe Light yazdım. Saniyesinde geldi ekrana.

Ben de takibe aldım cafeyi uğrarım ara ara

Sevgili arkadaşlar,

Etap raporuna başladım. Rastgele kontrolde 6. takım çıktı. Öncelikle onu kontrol ediyordum ki büyük bir hata var.
Ayrılan üyeye, izinden dönen üye muamelesi yapılmış.
Tahminimce bu derecelendirmeyi de etkileyecek bir problem.

Artık böyle hatalar yapmasak ne güzel olur.. Zincirleme etkisi var çünkü. Derece etkilenince yükselen yıldızlar da etkileniyor vs.

Diğer takımlara henüz başlamamıştım ancak 6. takımın hatası etap raporunu etkileyeceğinden düzeltme yapılana kadar ben de diğer takımlara bakıyor olurum. Yani etap raporunu beklemeyin şimdilik. Hatanaın düzeltilmesine bağlı olarak rapor da yarına kalabilir doğal olarak.

Zipzip-
fattylamb94

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…