Eline sağlık kaptanım ♥Uyku tutmadı sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar. Umarım hatam yoktur. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Baya kötü bir haftaydı. Haftaya herkes daha güzel sonuçlar alır inşallah
Sen karış her şeyeBahar ben hepfitim kaptanıma takım içinde motivasyonu sağlayacak birisi varsa işin teknik kısmına ben bakarım. Yüzdeleri hesaplarım listenizi paylaşırım şeklinde yardım etmek istedim ama takım içinde de düzeni sağlayacak birisi yok dedi. Yani herşeye karışmak istemiyorum aslında ama duramıyorumkafama takılınca takılı kalıyor orada.
Referans kaptanların ne yapması gerekir böyle durumda?
Dilerim uğur getirir.Ellerine sağlık. Uzun zaman sonra ilk mezunumuz❤
Ben bazen yazdıklarımdan şüpheye düşüyorum. Zaten mesajımda eğer "ayrılırsanız" 6 ay dolmadan dönemezsiniz bu nedenle de izne ayrılın dedim.Kaptanım sadece liste değil günlük motivasyon takip de gerekli takımımıza yani ben hiç ugrayamiycam
Takım içinde de yapabilecek arkadaş yok bu sebeple bu kararı almak zorunda kaldık
Transfer isteyen üyeler var
Mezun olmak isteyenler var
Diğer arkadaşlara da izin versek olmaz mı o şekilde çünkü takım açılınca gelmek istiyorlar
6 ay çok uzun süre
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanım ❤❤
Ohh be yine yetişmiş imdada.Canım baharın dediği izinli yazmazsan direk takım kapanırsa 6 ay yarışamazlar dedi. Yeni üyelerini kabul eden takım varsa sen kendi listene alabilirsin. Haftaya diğer takımda olur. Ya da 2 hafta beklesinler diğer takımda.
Kaptanım biz onca özel mesajda görüştük sonra da buraya toparlayıcı mesajı yazdım zaten. Aslında benlik bir durum kalmamıştı. Bana göre tabii.keşke bahar kaptanım olsaydı canım
Ellerine sağlık Ankacım.Uyku tutmadı sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar. Umarım hatam yoktur. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Baya kötü bir haftaydı. Haftaya herkes daha güzel sonuçlar alır inşallah
Kaptanım sonuç listelerine bakmadım henüz.Eline sağlık kaptanım ♥
Etap sonuncusu bizim takımda değil orda kücük bir hata olmus canım düzeltir misin düzeltebilirim de
Düzeltilmedi hemen düzenleyim kaptanımKaptanım sonuç listelerine bakmadım henüz.
Düzeltildi mi bu hata bilmiyorum.
Rica etsem kontrol eder misin? Ben de ona göre etap raporu için listeleri alayım.
Baktım hata sadece takımın doğru yazılmamasıymış. Düzelttim gitti.Düzeltilmedi hemen düzenleyim kaptanım
Eline sağlık kaptanım ♥Baktım hata sadece takımın doğru yazılmamasıymış. Düzelttim gitti.
Ben alırdım listeme direk olacağını bilseydim kaptanım hepfitim denemiş kabul etmiş listesineSen karış her şeye
Benim hiç itirazım yok.
Ben de öyle düşündüm zaten. Bu tip durumlar referans kaptanlarla çözülmesi gereken durumlar. O zaman referans sisteminin anlamı kalmıyor.
Dilerim uğur getirir.
Ben bazen yazdıklarımdan şüpheye düşüyorum. Zaten mesajımda eğer "ayrılırsanız" 6 ay dolmadan dönemezsiniz bu nedenle de izne ayrılın dedim.
Ohh be yine yetişmiş imdada.
Kaptanım biz onca özel mesajda görüştük sonra da buraya toparlayıcı mesajı yazdım zaten. Aslında benlik bir durum kalmamıştı. Bana göre tabii.
Ellerine sağlık Ankacım.
Kapatılan takımın beklemede olan deneme süreleri bitmiş olan üyeleri için ben de sizler gibi düşünmekteyim.
Bu ekstrem bir durum, üye adaylarının zamanlarını çalmak hoş olmaz. Zaten süreleri dolmuş.
Ben kaptan olsam, üyelerin geçmiş mesajlarına bakar ona göre de listeme alma zamanına karar verirdim.
Dediğim gibi bu ekstrem bir durum, kim alacak ise yeni üye adaylarını inisiyatif de ondadır.
Ellerine sağlık kurtarıcı meleğimizUyku tutmadı sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar. Umarım hatam yoktur. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Baya kötü bir haftaydı. Haftaya herkes daha güzel sonuçlar alır inşallah
Mor ördek almış direk diskalifiye olmuş meğerse üye.Ben alırdım listeme direk olacağını bilseydim kaptanım hepfitim denemiş kabul etmiş listesine
Teşekkür ederim.Sen karış her şeye
Benim hiç itirazım yok.
Ben de öyle düşündüm zaten. Bu tip durumlar referans kaptanlarla çözülmesi gereken durumlar. O zaman referans sisteminin anlamı kalmıyor.
Aslında deneme süresi başlatmadan önce bu kontrolün yapılması gerekir. Güncel tuttuğum ve alfabetik sıraladığım listemiz elimizin altında.Mor ördek almış direk diskalifiye olmuş meğerse üye.
Referans metninde "sorun çıktığında devreye gireceğim" ibaresi var.Teşekkür ederim.
Aslında ben referans kaptan ne yapabilir kısmını sordum.
1,5 ay takıma gidip kaptanlık yapamaz ki. Sadece işin karar defteri kısmını yapabilir. Onu da teklif ettik ama kabul etmediler.
Aynen. üyeler ortada kaldı keşke alsaydık gibi pişmanlık ifadesiyle yazmış tuzsuz kaptan ya. ondan dedim aslında alan oldu aslnda diyeAslında deneme süresi başlatmadan önce bu kontrolün yapılması gerekir. Güncel tuttuğum ve alfabetik sıraladığım listemiz elimizin altında.
Burada gözden kaçıran 3. takım.
Anladım teşekkür ederim.Referans metninde "sorun çıktığında devreye gireceğim" ibaresi var.
Bu da bir sorun.
Dün görebildiğim kadarı ile bir kaç kaptanımız zaten gönüllü olmuş ve sen de.
Sanırım takımın iç dinamiği de böyle bir desteğe ihtiyaç duymadı. Belki de herkes bunaldı ve uzaklaşmak istedi.
Bizlik bir rahatsızlık yok.
Herkesin vicdanı rahat olsun.
İzinden kilo almadan dönerlerse onlar için de bir kayıp olmaz, diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık canımUyku tutmadı sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar. Umarım hatam yoktur. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Baya kötü bir haftaydı. Haftaya herkes daha güzel sonuçlar alır inşallah
Canım bahar referans kaptanların halletmesi getekirdi yazmıştı ya. Ben takımın kapatılmaması gerekir diye anladığım için Referans kaptanların ne yapması gerekirdi diye sordumAnka canım hepfitimle görüştük hep birlikte kapatıp sonrasında sahgulle birlikte dönüş yapacaklarmış bu kararı aldıktan sonra biz birşey yapamayız malesef devam etmek isteyen bir kişi vardı oda şuan bizim listemizde transfer oldu bana kalsa böyle bir durumda takım kapatmak yerine devir edilmeli ama baharla konuşup karar verdik deyince bizimde birşey gelmiyor elimizden
Anladım canımCanım bahar referans kaptanların halletmesi getekirdi yazmıştı ya. Ben takımın kapatılmaması gerekir diye anladığım için Referans kaptanların ne yapması gerekirdi diye sordumsorun yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?