Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerinize sağlık kaptanım

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Sevgili Bahar, şimdi sen söyleyince fark ettim ki o üyemiz geçen etap izin kullanmak istediğini belirtmisti. Ben not düşmeyi unutmuşum ama kendimce izne ayırmışım ve bu etap listeye eklemedim doğal olarak.
Nasıl yapalım? Bu etap bildirim yapmamıştı izne ayrıldığı için. Bildirimsiz izne ayrıldı olarak listemize ekleyeyim mi 620. etap için? Yoksa 619'da izne ayrıldı notu düşmen mümkün olur mu?
Hata için çok özür diliyorum gerçekten. Bu doktora tezi beni mahvetti, çok basit hatalar yapar oldum

Ellerine sağlık kaptanim

Öncelikle senin böyle basit hatalar yapmayacağını biliyorum. İçin için endişelenmiştim, belli ki dikkatin dağınıktı. Şimdi okuyunca rahatladım. Sebebi meğerse tezmiş, şükür. Kolaylıklar dilerim.

Sana zahmet bu haftanın takım listesinin altına not ekle sadece, geriye dönük yaparsak sıralama karışacak.
Nota üyenin 619. etapta izne ayrıldığını yaz. Ben kendi listemde gerekli düzenlemeyi yaparım.

Cok teşekkür ederim güvenini kazanabilmisim demek ne mutlu bana ❤ Ben de kendime çok şaşırıyorum ve kızıyorum bu hatalarıma ama oluyor işte, kafa bir yere takılı kalınca...
Tamam ben bu etap listesine not düşüyorum o halde, cok teşekkürler tekrardan. Keyifli pazarlar sana da ❤
morordek kaptanım, parkybull un 2019 yılı izin hakları da böylece bitmiş oluyor, bilgine.
Evet, kafamda 619.etap listesine yazdığım mesaj şuydu : "izne ayrılmak istiyor (2019 yılı 2. izin hakkı)"

seaBahAR benim sormak istediğim bişey var.
Mezuniyetlerde Hedefin en az %80 i tutması gerekiyor ya. Bu kural sadece karne hazırlamak için mi?
Mesela 2. mezuniyetlerde yine %80 i tutması lazım mı? Yoksa istediğii kiloda mezun olabilir mi? Karne hazırlanmıyor ya fark var mı merak ettim.

Yok tatlım kural her zaman geçerli.
Mezun olabilme kuralı hedefin %80 ini tutturmak.
İlk mezuniyetse karne, sonraki mezuniyetlerde karne yok.

Karar defterinde yine muğlak bir yer mi var?

Yok tatlım kural her zaman geçerli.
Mezun olabilme kuralı hedefin %80 ini tutturmak.
İlk mezuniyetse karne, sonraki mezuniyetlerde karne yok.

Karar defterinde yine muğlak bir yer mi var?
Teşekkür ederim açıklaman için. Yok sorun yok. . Başlık mezuniyet karnesine hak kazanma olunca ondan emin olmak istedim.

Ellerine ve emeğine sağlık canim♡♡♡

Ellerine ve emeğine sağlık Baharım ♡♡♡♡
Dereceye giren takımları da canı gönülden tebrik ediyorum

Eki Görüntüle 2265515

13. Takımdan Gonul83 21 haftada 10,6 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.

Bir daha hiç arti yüzü görmez inşallah ♡♡♡
Ellerine sağlık ♡♡♡♡

Canım bizde ( ki genelde çoğu takımda öyle yapıyor diye biliyorum ) perşembe orucu açmadan önce tartiliniyordu
Sonuçta sabah tartilinca sahur ağırlığı gitmemiş oluyordu
Bu sene yine o şekilde yapmayı düşünüyoruz ♡♡♡

Zipzip- cuma hem tartı hemde iftar telaşı olacağı için mümkün olduğunca liste işini erken bitirmek adına
* Niyetli olanlar perşembe iftara yakın
* Niyet etmeyenler cuma sabah

Şeklinde yapıyoruz biz sonuçta sahurda yeyip ise gidenler var ve sabah tartısı doğru olmuyor ama çalışmayanlar isterse cuma öğleden sonra da olabilir dediğim gibi liste ve iftar telaşı da göz önüne alınınca en doğrusu perşembe akşam

Tesekkur ederim kaptanım ♥
Tesekkur ederim canım ❤

3. Takımın 603-619 etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Hepfitim
T Titizz1

Eline sağlık kaptanım ♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…