İyi yolculuklar canımSevgili arkadaşlar daha bir hafta var ama şimdiden yazayım.
Haftaya 23 Mayıs Perşembe sabahı itibari ile yurtdışına çıkıyorum. Dönüşüm Pazar gecesi 2 suları..
Dolayısı ile 623. etap raporu otomatikman hafta içine sarkacak.
Tabii bir de 622. etabın karnesiydi, analiziydi yetişir mi yetişmez mi şimdilik bilemiyorum.
Yetişemeyen de olursa toparlarım bir şekilde.
2007 den bu yana yaptığım gibi.
Bilginiz olsun şimdiden.
şimdiden iyi yolculuklarSevgili arkadaşlar daha bir hafta var ama şimdiden yazayım.
Haftaya 23 Mayıs Perşembe sabahı itibari ile yurtdışına çıkıyorum. Dönüşüm Pazar gecesi 2 suları..
Dolayısı ile 623. etap raporu otomatikman hafta içine sarkacak.
Tabii bir de 622. etabın karnesiydi, analiziydi yetişir mi yetişmez mi şimdilik bilemiyorum.
Yetişemeyen de olursa toparlarım bir şekilde.
2007 den bu yana yaptığım gibi.
Bilginiz olsun şimdiden.
Üyem süre dolmadan bildirim yapmış görmemişim. Düzenlemeli miyim benim hatam yüzünden bu haftası yok olacak.Selam hanımlar kilo bildirimi;
Geçen hafta; 67,2
Bu hafta; 66,8
Fark; - 400
Daha önce de benzer durum yaşamıştık kabul edilmemişti. Zaten 13 dakika önce bildirim yapmış. . 8 e 3 kala. Bu durumlr için oylama yapmıştık bizÜyem süre dolmadan bildirim yapmış görmemişim. Düzenlemeli miyim benim hatam yüzünden bu haftası yok olacak.
iftar telaşıyla acele yazdımDaha önce de benzer durum yaşamıştık kabul edilmemişti. Zaten 13 dakika önce bildirim yapmış. . 8 e 3 kala. Bu durumlr için oylama yapmıştık biz
Ben şimdi ilk eklediğin haliyle sonuç listelerini hazırlıyorum sonradan kabul edilirse sen eklersin.
Eline sağlık canımSonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallaj hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
CurukElma mezun olmuşsun tebrik ederim. Gider ayak çok yakıştı sana birincilik
Eline sağlık AnkacımSonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
Elina sağlık canim. Cok teşekkür ederim 2 gündür aç gezdim birazcık afilli bi kapanış yapayım diye ama değdiSonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
Eline sağlık canım
Rica ederimEline sağlık Ankacım
Evet çok afilli oldu.Elina sağlık canim. Cok teşekkür ederim 2 gündür aç gezdim birazcık afilli bi kapanış yapayım diye ama değdi
Eline sağlık canımSonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?