Ellerine sağlık9.Takımın 599. ve 622. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Mefkurem
@nanekekik
@askrhpozitif
CurukElma
Not: 9. takım 599. etapta yeniden açıldığından Ocak 2019 döneminde analizlere dahil edilmemişti.
Bu nedenle de analiz raporu, 599. etaptan başlamakta ve diğer takımlara göre daha uzun bir dönemi kapsamaktadır.
Cok teşekkür ederiz9.Takımın 599. ve 622. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Mefkurem
@nanekekik
@askrhpozitif
CurukElma
Not: 9. takım 599. etapta yeniden açıldığından Ocak 2019 döneminde analizlere dahil edilmemişti.
Bu nedenle de analiz raporu, 599. etaptan başlamakta ve diğer takımlara göre daha uzun bir dönemi kapsamaktadır.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.622. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2270018
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2270019
CurukElma
Yarışmamız 622. Etap birincisi 9.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
@Minikpanda1107
Yarışmamız 622. Etap sonuncusu 4. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
622. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2270020
622. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (6 ► 3)
- 8. TAKIM (8 ► 7)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Balkaymak2313 ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu nedir?
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- CurukElma ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
- pesto26 mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
Çok enteresan.. şimdi yine denedim yine olmadı. missERE yazmakta iken etiketlemede ismi de çıkmıyor zaten, ben de o yüzden yazamamıştım.Ellerine ve emeğine sağlık Baharim
missERE arkadaşımız bayadır yok meydanda net bir cevap alabilmek için tekrar yazdım kendisine Bayram sonrası dönüş yapacakmış Sanırım nikle ilgili sıkıntı var çünkü onun yazilisi doğru
@serenalar arkadaşımız Nick değiştirdi
@Su perisi86 oldu
çok ilginç oldu.. ama sistemden gelen otomatik listede üyenin adı çıkmıyor.
serenaların nickini karar defterinde değiştirdim, bilgine. Bendeki listelerde hala serenalar, onu sonra izinden dönüşte listeye gelince yazarsın zaten.Ellerine ve emeğine sağlık Baharim
missERE arkadaşımız bayadır yok meydanda net bir cevap alabilmek için tekrar yazdım kendisine Bayram sonrası dönüş yapacakmış Sanırım nikle ilgili sıkıntı var çünkü onun yazilisi doğru
@serenalar arkadaşımız Nick değiştirdi
@Su perisi86 oldu
serenaların nickini karar defterinde değiştirdim, bilgine. Bendeki listelerde hala serenalar, onu sonra izinden dönüşte listeye gelince yazarsın zaten.
Eline sağlık kaptanımSEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Elinize saglik kaptanimSEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlık kaptanımSEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
Ellerine saglik cnmSEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
Eline sağlık canımcım.SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
ELlerine sağlık toplight canımSEvgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur performans yarışmamız bu hafta itibari ile başlamıştır. Sonuçlar aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?