Sagol ankacim ben metabolizmam bozulmasin diye aşırı zorlamadim zaten duzenli beslenmeyle gidiyordu. Bu durumu onceden yapsaydim istikrarlı kilo veremezdim büyük ihtimal. Kiz 85 kiloydum ben 7 senedir ilk defa bu rakamlari gördümRica ederim
Evet çok afilli oldu.Vallahi her derece yaptığında birinci olamadın diye geçirdim içimden çok emek verdin gerçekten inşallah bir daha kilo sorunu yaşamazsın
30 kilo maşallah yaaSagol ankacim ben metabolizmam bozulmasin diye aşırı zorlamadim zaten duzenli beslenmeyle gidiyordu. Bu durumu onceden yapsaydim istikrarlı kilo veremezdim büyük ihtimal. Kiz 85 kiloydum ben 7 senedir ilk defa bu rakamlari gördüm
Ama uzun vadede verdim tatlim. 2 seneden fazla oldu 62 63 lerde mezun olmustum simdi 66 larda tekrar baslamistim30 kilo maşallah yaa
Olsun canım büyük başarı yine de. Bence başarı hikayeni yazmalısınAma uzun vadede verdim tatlim. 2 seneden fazla oldu 62 63 lerde mezun olmustum simdi 66 larda tekrar baslamistim
Yaziyla pek aram yok tatlim. Bu haftayada yazmak zorundayim zatenOlsun canım büyük başarı yine de. Bence başarı hikayeni yazmalısın ☺
Eline sağlık ankacımSonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
CurukElma mezun olmuşsun tebrik ederim. Gider ayak çok yakıştı sana birincilik
Evet canım ya yüzde miniğin de benim kafamda harpy kalmış nedense sahurdan sonra düzelteyim teşekkür ederimAnka
Ellerine sağlık canım
Etap sonuncusu M Minikpanda1107 oluyor sanırım canım Harpy değil.
Herkese sevgiler
monişim sonuçları etkilemeyecek şeyleri düzeltebiliyoruz, izne ayrılmalar, doğru yazıldığı halde yanlış hesaplanmış olanlar vs.Üyem süre dolmadan bildirim yapmış görmemişim. Düzenlemeli miyim benim hatam yüzünden bu haftası yok olacak.
Kabul edilirse demeyelim Ankacım. Bu durumda ben karar mercii gibi görünüyorum ki ne sevdim ne de alışabildim buna. Sizler kararları alıyorsunuz, sonra da hep beraber uyumunu denetliyoruz.Daha önce de benzer durum yaşamıştık kabul edilmemişti. Zaten 13 dakika önce bildirim yapmış. . 8 e 3 kala. Bu durumlr için oylama yapmıştık biz
Ben şimdi ilk eklediğin haliyle sonuç listelerini hazırlıyorum sonradan kabul edilirse sen eklersin.
Ellerine sağlık Ankacım.Sonuç listeleri hazır arkadaşlar inşallah hatam yoktur. Kilo veren herkesi, dereceye giren takımımı ve diğer takımları tebrik ederim
CurukElma mezun olmuşsun tebrik ederim. Gider ayak çok yakıştı sana birincilik
Tamamdır kaptanım, az sonra düzenlerim.
Kabul edilirse demeyelim Ankacım. Bu durumda ben karar mercii gibi görünüyorum ki ne sevdim ne de alışabildim buna. Sizler kararları alıyorsunuz, sonra da hep beraber uyumunu denetliyoruz.
Ancak genel anlamda gidişatta bir gevşeme var. Kapanan takımlar, sıkılan ve sıklıkla değişen kaptanlar vs. Eski olanlar bilir Cuma bildirimlerinin son ana kalması nadiren olurdu. Bir-iki takım kalırdı sona mesala. Ben öğlenleri baktığımda takımların yarısı çoktan bildirmiş olurdu. Şimdi öyle bir şey olmuyor ya da olamıyor. Yarışma tarihinin en cılız kadrosu olduk. Sekiz takımlık bir platform tarihte yok.
Neyse işte.. Şikayete gerek yok, çünkü önerebileceğim bir şey yok. Belki de insanların genel anlamda değişmesi, daha zor hayat şartları ile mücadele ediyor olması kaynaklıdır bunlar.
Eskiden dutluktu buralar dediğinde, bir çok kavram giriyor işin içine. Afrika dahil.
Denetleyici yerine yardım edici, sorun çözücü olarak baksan daha iyi olur kanımca..Püsküüt ben de burada böyle denetleyici gibi kaldım. Her hafta onu alamazsın listene şunu yapamazsın diye çıkıntı gibi hissetmeye başladım.başkası olsa kuralları tam bilmiyor galiba diye direk söylerim ama moni kaptan benden daha deneyimli sonuçta belki bi oluru vardır bilmediğim diye direk itiraz edemedim
Şimdi etap raporunda senin adının yanında "ayrıldı" notunu okudum.Bu konuda aynı şeyi düşünüyorum. Ama benim de çözümüm yok
Eline sağlık kaptanım ♥622. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2270018
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2270019
CurukElma
Yarışmamız 622. Etap birincisi 9.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
M Minikpanda1107
Yarışmamız 622. Etap sonuncusu 4. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
622. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2270020
622. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (6 ► 3)
- 8. TAKIM (8 ► 7)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Balkaymak2313 ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu nedir?
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- CurukElma ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
- pesto26 mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
Ben çocuklardan, uykusuzluktan ve emzirdiğim için diyeti bıraktım sadece. 2 ay dolmadığı için ayrıldı yazdıkŞimdi etap raporunda senin adının yanında "ayrıldı" notunu okudum.
Benim de adımın yazılı olduğu bir yer hayal ettim.
Bence çözüm bu sene bu işi bitirmek. 2019 sonuna kadar kim ne kilo verirse karda olur, veremeyen de zaten veremez.
Ben de artık inanılmaz şekilde sıkıldım çünkü. İş yükü zaten aynı ondan yana bir sorunum yok ama platform çekici bir yer değil çok uzun zamandır. Severek, özleyerek gelmek duygusu falan çok yabancı artık. Sadece görev, hepsi bu.
Bunu oylamaya sunalım bir ara. Biriniz sunsa iyi olur, analizler, karneler ben yine fena.
Haklısınız diyebiliyorum sadece kaptanım sanal bir platformdan daha fazlası burası aşırı emek vakit sevgi harcamak gerek ama çeken bir duygu yoksa bir süre sonra eziyet oluyor zaten sosyal hayatın ağır yükü çok fazlaŞimdi etap raporunda senin adının yanında "ayrıldı" notunu okudum.
Benim de adımın yazılı olduğu bir yer hayal ettim.
Bence çözüm bu sene bu işi bitirmek. 2019 sonuna kadar kim ne kilo verirse karda olur, veremeyen de zaten veremez.
Ben de artık inanılmaz şekilde sıkıldım çünkü. İş yükü zaten aynı ondan yana bir sorunum yok ama platform çekici bir yer değil çok uzun zamandır. Severek, özleyerek gelmek duygusu falan çok yabancı artık. Sadece görev, hepsi bu.
Bunu oylamaya sunalım bir ara. Biriniz sunsa iyi olur, analizler, karneler ben yine fena.
Evet ben yardım etmek için uğraşıyorum. Sana temiz bi etap raporu bırakayım biraz işlerini azaltayım diye bütün çabam.Denetleyici yerine yardım edici, sorun çözücü olarak baksan daha iyi olur kanımca..
Kafası karışanlar için her zaman hızlıca cevap üretilemiyor. Ve ben kendi adıma senin bu konuda çok fazla yardımına şahidim.
Ekliyorum hemen kaptanım pardon622. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2270018
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2270019
CurukElma
Yarışmamız 622. Etap birincisi 9.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
M Minikpanda1107
Yarışmamız 622. Etap sonuncusu 4. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
622. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2270020
622. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (7 ► 6)
- 6. TAKIM (6 ► 3)
- 8. TAKIM (8 ► 7)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Balkaymak2313 ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu nedir?
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- CurukElma ikinci kez mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
- pesto26 mezun oldu, tebrikler! (9. Takım)
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?