Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine, emegine saglik kaptanim:)

Cok teşekkür ederiz ellerine saglik cnm

ellerine sağlık kaptanım

ellerine sağlık kaptanım

Biraz geç oldu ama Ellerine ve emeğine sağlık Ayşem ♡♡♡♡
Senle ben bir türlü toparlayamadik kendimizi
Rabbim sağlık versin inşallah tüm hastalara. ..Aminnnn

Ellerine ve emeğine sağlık Baharimmmm ♡
Sonuncu olan arkadasimiza görevini tekrar hatırlatayım henüz yapmadıysa ( gözümü açar açmaz buraya baktım henüz )

Eki Görüntüle 2289057

13. Takımdan @MrsParanoid 20 haftada 11,7 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.

Tebrikler inşallah bir daha artı yüzü görmez arkadaşımız ♡
Tekrar ellerine sağlık

Seninde ellerine ve emeğine sağlık canım

Teşekkürler yorumların için.

Teşekkkür ederim tatlım. Ölüm bu tatlım yapacak bir şey yok. Doğduğumuz gün cebimize koyuyorlar. Ölüme doğru yaşıyoruz.
Senin çabanı biliyor ve takdir ediyorum.
Fikirlerin için teşekkürler.

monişim geçmiş olsun tatlım. Bir aksilik olduğu belliydi, sen atlamazdın böyle şeyleri.

Haklısın Ankacım, yapı işte. Kocamdan bir şey isteyebilmeye de evliliğimizin 3. ya da 4. yılında başlayabilmiştim. Ama dediklerin doğru. Duvarlarım yüksek sanırım. Oldukça.

Evet, bir önceki gidişim kavgalara olan tahammülsüzlüğümdü ve emeğe saygısızlık olarak görmüştüm.
Buranın devamı konusunda da hep görünmez bir destek vermenin maneviyatına inandım, düşüncelerimde değişen bir şey yok.

Yüküm hafiflerse ki önerilerle hafifleyecek devam etmekte ne sakınca olabilir ki?
Söylediklerinizi kafamda toparlayacağım ve konuya dair bir açıklama yapacağım.
Yardım tekliflerin için de teşekkürler. Karneyi detaylarından kurtarırsak zaten benim işim çok hafifler.

Baharcim bizim icin önemli olan tatli bi rekabet halinde kilo vermek...
Sana zor gelen seyleri nasil kolayina gidiyorsa öyle yapalim, her türlü kabulümüz.
Teşekkürler kaptanım.

Fikirlerin ve desteğin için teşekkürler tatlım.
"Eşini kaybetme" cümlesi o kadar hafif kalıyor ki.. ben çok şanslı bir insanım.
Hayatımda tanıdığım en güzel, yüzü güzel, kalbi güzel, huyu güzel bir adamla tanıştım. Ölümü herkes yaşıyor da bu şans herkese kısmet olmuyor.
Sonuç olarak evrene, onu karşıma çıkardığı için son nefesime kadar teşekkür borcum var.

Temennin için de kocaman teşekkürler.

Ellerine sağlık.
Şu işi benim üzerimden aldınız ya.. sen ve sevgili toplight. Size de hep minnettar olacağım.
9. takıma da tebrikler.
Ve elbette herkese. Bir kaç turdur sonuç listeleri sırayla yapılıyor, ne güzel.

haftasonu ptesi dahi,l bahçede olduğum için ancak kk ya girebildim
bahar cım arkadaşların dediği gibi analizler çok önemli değil mezun karneleri de kupa ve şu kadar sürede şu kilo verildi gayet yeterli hangi ayda kaç kilo verdiğimizin hiç önemi yok
keşke elimizden daha fazlası gelse de sana biraz daha yardımcı olabilsek bu arada performans için ben kendi adıma söyleyeyim eminim morordek kaptanım da aynı şeyi düşünüyordur minnettar olacak brşey yok tatlım keşke fırsatım olsa da odin i en azından 1 sefer ben çıkarabilsem

canım bu telaşının arasında bir de onunla uğraşmışsın sabah ilk iş siteye girip yapayım dedim ama anım sen halletmişsin bile ellerine sağlık

E sonunda ağlatmayı da başardınız.

Odin için yazdığın cümle gözyaşlarının kapısını açtı.. Zaten tüm yazılan sıcak mesajları okurken nefes alışım değişmişti.. Sağ olun hepiniz.

Sevgili Bahar minnettar olunacak ne yapıyoruz ki senin yaptıklarının yanında Keşke elimizden daha fazlası gelebilse..
Sen kendini düsün ve kendine ne iyi gelecekse öyle devam et lütfen. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa da elimizden geleni yaparız
canım bu telaşının arasında bir de onunla uğraşmışsın sabah ilk iş siteye girip yapayım dedim ama anım sen halletmişsin bile ellerine sağlık
Rica ederim kaptanım lafı bile olmaz

Sevgili arkadaşlar, desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.
O halde 631. etap itibari ile;

1- Karneleri daha sade hazırlayacağım. Ayrıntılı aylık döküm bölümü devre dışı.
2- Artık analiz yapmayacağım.

Diğer yükümlülüklerimi aynen devam ettireceğim. Zaten analizler kalkınca ben çok rahatlamış oluyorum.

Analize yönelik ceza uygulaması da iptal olacak tabii. Onun yerine uygulayabileceğimiz başka bir şey var: sonuç listesi hazırlama cezası.
"Etap raporu cezası" bölümümüze yönelik bir oylama başlatırım haftaya, notumu alıyorum.

Başka bir şey aklınıza gelirse yazarsınız zaten.

Seni seviyoruz kocamannnnnn

Artık analizlerden ve karne detaylarından sayenizde kurtulduğuma göre kişiye özel sürpriz uygulamamıza devam edebilirim..

Şimdi baktım da en son Nisan ayında yapmışım:

Bu uygulamayı seviyorum. Çünkü kişiye özel. Ve zaten "kim parmak kaldıracak" sorusuna ilk cevap verene hazırlıyorum.. ve tabii parmağı da bu uygulamaya hevesli olan kaldırıyor. Yani harcanan zamana değiyor.
İsteyene, bu uygulamadan faydalanacak olana zaman ayırmış oluyorum ki bu bence en güzeli.

Tabii güzel olan son hazırlama tarihinin de olmaması, zaman buldukça yapıyor olmam.

Eveeeet. Bu girizgahtan sonra sorumu sorabilirim:

Yarışmaya girişinden bu yana kaydettiği aşamaları görmek isteyen parmak kaldırsın!

Ben diye bağıracağım da ben olmuyorum

Ama bana özel başka analiz yaparsan bilemicem püsküütümmm

O kadar işinin arasında ne kadar ince düşünmüşünüz
ben çok isterdim ama o kadar gelgitli bi tablo olurdu ki seni yormak istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…