Ellerine, emegine saglik kaptanim:)Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 36. tur sekizinci hafta sonucları asagıdaki linkte yayınlanmıstır.
Sonuç: 36. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9. takım 36. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Cok teşekkür ederiz ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 36. tur sekizinci hafta sonucları asagıdaki linkte yayınlanmıstır.
Sonuç: 36. Tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım yoktur. 9. takım 36. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
ellerine sağlık kaptanım630. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2288969
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2288970
6. Takım yarışmacısı Poyraznisam 630. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
8. Takım yarışmacısı mavimli 630. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
630. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2288971
630. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 6. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (7 ► 5)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
10. TAKIM
629. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden dolayı 1 ceza puanı aldınız.
Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Açıklama: 629. etap birincisi takımınız yarışmacısı Aylin42konya'nın sorumluluğunu yerine getirmemiş olması.
14. TAKIM
Silent Scream ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,8 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (93,7) Eski (92,9)
Hedef kilosu: Yeni (78,7) Eski (77,9)
ETAP MEZUNLARI
- 9. Takım yarışmacısı GunesinKizi35 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takım yarışmacısı Jasminium84 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 13. Takım yarışmacısı MrsParanoid mezun oldu, tebrikler!
- 14. Takım yarışmacısı berkas mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
ellerine sağlık kaptanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derecedeki arkadaşlarımızı kutlarım.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
6.takım uye kendi isteğiyle ayrıldı notu silindi En Büyük TÜRKİYE629. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI (28 Haziran - 5 Temmuz )En Büyük TÜRKİYE *** 4. Takım 629. Etap *** Etap Sekizincisi Harpy (65.9///%) Kilosu sabit. Aomine Daiki (56.6/57.7/+1.1/-%1.94) Izne ayrilmak istiyor...www.kadinlarkulubu.com
630. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2288969
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2288970
6. Takım yarışmacısı Poyraznisam 630. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
8. Takım yarışmacısı mavimli 630. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
630. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2288971
630. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 6. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (7 ► 5)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
10. TAKIM
629. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden dolayı 1 ceza puanı aldınız.
Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Açıklama: 629. etap birincisi takımınız yarışmacısı Aylin42konya'nın sorumluluğunu yerine getirmemiş olması.
14. TAKIM
Silent Scream ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,8 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (93,7) Eski (92,9)
Hedef kilosu: Yeni (78,7) Eski (77,9)
ETAP MEZUNLARI
- 9. Takım yarışmacısı GunesinKizi35 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takım yarışmacısı Jasminium84 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 13. Takım yarışmacısı MrsParanoid mezun oldu, tebrikler!
- 14. Takım yarışmacısı berkas mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eki Görüntüle 2289057
13. Takımdan @MrsParanoid 20 haftada 11,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Teşekkürler yorumların için.Bence haklısınız düşüncelerinizde hepsinin yükü sizin üstünüzde ve her bir karne analiz hepsi de çok vakit gerektiren uğraşlar. Sizin yükünüzü bir nebze hafifletmemiz gerektiğini düşünüyorum ben de , @Anka ya katılıyorum.
Teşekkkür ederim tatlım. Ölüm bu tatlım yapacak bir şey yok. Doğduğumuz gün cebimize koyuyorlar. Ölüme doğru yaşıyoruz.Yaaa basınız sağolsun kaptanım bunu bilmiyordum
Cuma günleri kardes takım olmak üzere referans oldugum takımları tek tek geziyorum bende hataları düzeltiyoruz cogu zaman
Karnelerdeki detaylar cok önemli değil zaten mezun olan için en önemlisi kilosunu vermis olması diye düşünüyorum
Analizler güzel ama vaktinizi cokk alıyor o yüzden olmasa da olur zaten tüm takımlar az cok kendi durumunu biliyor
monişim geçmiş olsun tatlım.Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Aylin42konya ile ilgili olarak:
Sorumluluğunu bilen bir arkadaşımızdır ancak uzun zamandır işlerinin yoğunluğundan dolayı siteye giremiyordu.
Forumun yeni haline de alışamamış, aslında bakmış sırrını yazmak için fakat yazacağı yeri bulamamış sonrada herhalde artık yazılmıyor diye düşünmüş. Çok üzüldü.
Ben de rahatsızlığımdan dolayı bir müddet gerektiği kadar ilgilenemedim takımla, o arada gözümüzden kaçmış maalesef.
Haklısın Ankacım, yapı işte. Kocamdan bir şey isteyebilmeye de evliliğimizin 3. ya da 4. yılında başlayabilmiştim. Ama dediklerin doğru. Duvarlarım yüksek sanırım. Oldukça.Her kelimende çokkk haklısın.. ölüm kalanlar içinacısı hep bir sınav rabbim sınavını kolay atlatmayı nasip etsin.
Ben her zaman dostlarımızdan, yakınlarımızdan yardım isteme ve onlara yardım etme taraftarıyım. Arkadaşım dediğim insan zor durumda kaldığı zaman bana “ya yardıma ihtiyacım var hadi bi el atıver” diyemiyorsa ben üzülürüm. Bence sen de gerçek hayatta da işlerini hafifletecek kişilere şans ver.
Buraya gelince sen gerçekten bıktım kapatalım dersen başımızla beraber. Öncekinde bir şeyler yarım kalmıştı. Kalbin kırık gitmiştin. O sebeple göndermedik.
Ama içten içe sanki kapatıp gitmeye senin de gönlün razı değil. Yanılıyor muyum? Analizleri bırakalım. Artık karne değil diploma verelim dediğin gibi Şu tarihte gelip şu kadar kilo verip başarıyla mezun olmuştur yazalım. Hatta bu konuda sen bir örnek hazırlarsın ben yaparım devamını.
Benim önerilerim bu şekilde. Kaptan arkadaşlarımız da önerilerini sunsun. Bu şekilde 2019 u bitirelim. Aralık’ta tekrar bi toplantı yapalım. Ona göre ya devam ederiz ya da bitiririz.
Teşekkürler kaptanım.Baharcim bizim icin önemli olan tatli bi rekabet halinde kilo vermek...
Sana zor gelen seyleri nasil kolayina gidiyorsa öyle yapalim, her türlü kabulümüz.
Fikirlerin ve desteğin için teşekkürler tatlım.seaBahAR kaptanim bende diger kaptan arkadaslarla ayni fikirdeyim.
*Analiz raporlarini birakalim, zaten takimlar olarak durumlarimizi biliyoruz asagi yukari.
*Mezunlarin karnesinde hangi ay ne kadar kilo verildiginin bence bir onemi yok,su tarihten su tarihe su kadar kilo verdiler demek bence fazlasiyla yeterli.
*Rastgele kontrolu de kardes takimlar olarak yapmak guzel fikir.Her hafta kardes takimlarimizi kontrol ederiz.
Esinizi kaybettiginizi yeni ogrendim, basiniz sagolsun, cok buyuk bir aci.Soylenecek hicbir soz sizin acinizi hafifletmeyecek biliyorum ama mutlu olmanizi tum kalbimle diliyorum.
Ellerine sağlık.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Teşekkürler tatlım.
Sağ ol Ankacım.
Beni anlayacağınıza eminim.
12 senedir burada, her hafta sonu bu işlerle uğraşıyorum.
Metal bile yoruluyor yani.Metal yorgunluğu diye bir şey var.
Yaptığım işleri devredemiyorum, kafamı dinlemeye çekilemiyorum. İzne gitsem dönüşte birikmiş işleri halletmem gerekiyor. Yani bildiğin gerçek anlamlı bir mola hiçbir zaman veremiyorum.
Dediğim gibi yeni hayatım beni zaman anlamında çok zorluyor. Her şeyi bırak köpek Odin'i bile artık tek başına çıkartıyorum, günde üç kere. Bir hafta yemek yapmaya zaman bulamadığım oluyor. Aynı burada yaşantım nasılsa evde ve hayatımda da öyle. Devredebileceğim, paylaşabileceğim kimse yok. Yapı olarak yardım isteyebilen biri de değilim. Kocam en büyük ve tek yardımcımdı. Zaten onun yokluğunun acısı çok büyük, dineceği de yok. Bir yılı geçti öleli, gel gör ki değişen bir şey yok. Özlem de ekleniyor ve acı daha da oturuyor sanki. Neyse işte.. kimseyi sıkmayayım.
Sonuç olarak bir çözüme ulaştırmam gerekiyor buradaki işi.
Senin önerilerin üzerinden şunları diyebilirim:
1- Analizler için zaten bu sene son diye düşünüyordum içten içe. En çok yoran o çünkü. Sadece analiz döneminde değil, her etap sonunda listelerde olan değişiklikleri de eklediğim için her hafta uğraştığım bir dosya o.
2- Rastgele kontrol beni yormuyor. Ama senin söylediğin çok doğru. Kardeş takım uygulamasının manası bu zaten. Herkes kontrolünü yapsa, daha doğru yol alırdık. Dilerim sizi örnek alan takımlar çıkar.
Bir de karneleri düşünüyorum. Çok önemli mi sahi her ay kaç kilo verdiğinin detayı. Toplam şu sürede şu kilo verildi açıklaması ve bir kupa ile hazırlasam ne fark eder sence/sizce? Durumları karışık olan üyelerin detaylarını toplamak bazen 1-2 saate mal oluyor. Karne sahibi o detaylara gerçekte ne kadar ilgileniyor? Ocak 2016 da 3 kilo verdiği bilgisi gerçekten işe yarayan bir bilgi midir?
Sizlerin de fikirleriyle biraz toparlayalım durumu arkadaşlar, lütfen.
haftasonu ptesi dahi,l bahçede olduğum için ancak kk ya girebildimTeşekkürler yorumların için.
Teşekkkür ederim tatlım. Ölüm bu tatlım yapacak bir şey yok. Doğduğumuz gün cebimize koyuyorlar. Ölüme doğru yaşıyoruz.
Senin çabanı biliyor ve takdir ediyorum.
Fikirlerin için teşekkürler.
monişim geçmiş olsun tatlım.Bir aksilik olduğu belliydi, sen atlamazdın böyle şeyleri.
Haklısın Ankacım, yapı işte. Kocamdan bir şey isteyebilmeye de evliliğimizin 3. ya da 4. yılında başlayabilmiştim. Ama dediklerin doğru. Duvarlarım yüksek sanırım. Oldukça.
Evet, bir önceki gidişim kavgalara olan tahammülsüzlüğümdü ve emeğe saygısızlık olarak görmüştüm.
Buranın devamı konusunda da hep görünmez bir destek vermenin maneviyatına inandım, düşüncelerimde değişen bir şey yok.
Yüküm hafiflerse ki önerilerle hafifleyecek devam etmekte ne sakınca olabilir ki?
Söylediklerinizi kafamda toparlayacağım ve konuya dair bir açıklama yapacağım.
Yardım tekliflerin için de teşekkürler.Karneyi detaylarından kurtarırsak zaten benim işim çok hafifler.
Teşekkürler kaptanım.
Fikirlerin ve desteğin için teşekkürler tatlım.
"Eşini kaybetme" cümlesi o kadar hafif kalıyor ki.. ben çok şanslı bir insanım.
Hayatımda tanıdığım en güzel, yüzü güzel, kalbi güzel, huyu güzel bir adamla tanıştım. Ölümü herkes yaşıyor da bu şans herkese kısmet olmuyor.
Sonuç olarak evrene, onu karşıma çıkardığı için son nefesime kadar teşekkür borcum var.
Temennin için de kocaman teşekkürler.
Ellerine sağlık.
Şu işi benim üzerimden aldınız ya.. sen ve sevgili toplight. Size de hep minnettar olacağım.
9. takıma da tebrikler.
Ve elbette herkese. Bir kaç turdur sonuç listeleri sırayla yapılıyor, ne güzel.
canım bu telaşının arasında bir de onunla uğraşmışsın sabah ilk iş siteye girip yapayım dedim ama anım sen halletmişsin bile ellerine sağlıkSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
haftasonu ptesi dahi,l bahçede olduğum için ancak kk ya girebildim
bahar cım arkadaşların dediği gibi analizler çok önemli değil mezun karneleri de kupa ve şu kadar sürede şu kilo verildi gayet yeterli hangi ayda kaç kilo verdiğimizin hiç önemi yok
keşke elimizden daha fazlası gelse de sana biraz daha yardımcı olabilsek bu arada performans için ben kendi adıma söyleyeyim eminimmorordek kaptanım da aynı şeyi düşünüyordur minnettar olacak brşey yok tatlım keşke fırsatım olsa da odin i en azından 1 sefer ben çıkarabilsem
Eki Görüntüle 2289366
14. Takımdanmelisa- 15 haftada 7,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Amiinnn hiç birimiz görmeyelim inşallahEllerine ve emeğine sağlık ♡♡♡♡♡
melisa- arkadaşım seninde tebrik ediyorum bir daha asla artı yüzü görme inşallah. ...Aminnn
Ellerine sağlık monişim.
Ankacım yaaa
iç ses: excel mexcel.. bu kız benim işlerimi devralsa ben de emeklli olsam.
Sevgili Bahar minnettar olunacak ne yapıyoruz ki senin yaptıklarının yanındaEllerine sağlık.
Şu işi benim üzerimden aldınız ya.. sen ve sevgili toplight. Size de hep minnettar olacağım.
9. takıma da tebrikler.
Ve elbette herkese. Bir kaç turdur sonuç listeleri sırayla yapılıyor, ne güzel.
Rica ederim kaptanım lafı bile olmazcanım bu telaşının arasında bir de onunla uğraşmışsın sabah ilk iş siteye girip yapayım dedim ama anım sen halletmişsin bile ellerine sağlık
Sevgili arkadaşlar, desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.
O halde 631. etap itibari ile;
1- Karneleri daha sade hazırlayacağım. Ayrıntılı aylık döküm bölümü devre dışı.
2- Artık analiz yapmayacağım.
Diğer yükümlülüklerimi aynen devam ettireceğim. Zaten analizler kalkınca ben çok rahatlamış oluyorum.
Analize yönelik ceza uygulaması da iptal olacak tabii. Onun yerine uygulayabileceğimiz başka bir şey var: sonuç listesi hazırlama cezası.
"Etap raporu cezası" bölümümüze yönelik bir oylama başlatırım haftaya, notumu alıyorum.
Başka bir şey aklınıza gelirse yazarsınız zaten.
Artık analizlerden ve karne detaylarından sayenizde kurtulduğuma göre kişiye özel sürpriz uygulamamıza devam edebilirim..
Şimdi baktım da en son Nisan ayında yapmışım:
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sürpriz Grafikler - 12 Sevgili @tuzsuz_ruh Yarışmamıza Kasım 2016 tarihinde 78,2 kilo ile gelmişsin. Minik ama düzenli adımlarla kilo vermişsin. Bana göre sağlıklı olan da bu. Toplamda 12,6 kilo vererek, 2017 yılının Haziran ayında mezun olmuşsun. Dikkatimi çeken şu oldu: 556...www.kadinlarkulubu.com
Bu uygulamayı seviyorum. Çünkü kişiye özel. Ve zaten "kim parmak kaldıracak" sorusuna ilk cevap verene hazırlıyorum.. ve tabii parmağı da bu uygulamaya hevesli olan kaldırıyor. Yani harcanan zamana değiyor.
İsteyene, bu uygulamadan faydalanacak olana zaman ayırmış oluyorum ki bu bence en güzeli.
Tabii güzel olan son hazırlama tarihinin de olmaması, zaman buldukça yapıyor olmam.
Eveeeet. Bu girizgahtan sonra sorumu sorabilirim:
Yarışmaya girişinden bu yana kaydettiği aşamaları görmek isteyen parmak kaldırsın!
O kadar işinin arasında ne kadar ince düşünmüşünüzArtık analizlerden ve karne detaylarından sayenizde kurtulduğuma göre kişiye özel sürpriz uygulamamıza devam edebilirim..
Şimdi baktım da en son Nisan ayında yapmışım:
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sürpriz Grafikler - 12 Sevgili @tuzsuz_ruh Yarışmamıza Kasım 2016 tarihinde 78,2 kilo ile gelmişsin. Minik ama düzenli adımlarla kilo vermişsin. Bana göre sağlıklı olan da bu. Toplamda 12,6 kilo vererek, 2017 yılının Haziran ayında mezun olmuşsun. Dikkatimi çeken şu oldu: 556...www.kadinlarkulubu.com
Bu uygulamayı seviyorum. Çünkü kişiye özel. Ve zaten "kim parmak kaldıracak" sorusuna ilk cevap verene hazırlıyorum.. ve tabii parmağı da bu uygulamaya hevesli olan kaldırıyor. Yani harcanan zamana değiyor.
İsteyene, bu uygulamadan faydalanacak olana zaman ayırmış oluyorum ki bu bence en güzeli.
Tabii güzel olan son hazırlama tarihinin de olmaması, zaman buldukça yapıyor olmam.
Eveeeet. Bu girizgahtan sonra sorumu sorabilirim:
Yarışmaya girişinden bu yana kaydettiği aşamaları görmek isteyen parmak kaldırsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?