- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Benim de inişli çıkışlı ama görmeyi çok istiyorum.Artık analizlerden ve karne detaylarından sayenizde kurtulduğuma göre kişiye özel sürpriz uygulamamıza devam edebilirim..
Şimdi baktım da en son Nisan ayında yapmışım:
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sürpriz Grafikler - 12 Sevgili @tuzsuz_ruh Yarışmamıza Kasım 2016 tarihinde 78,2 kilo ile gelmişsin. Minik ama düzenli adımlarla kilo vermişsin. Bana göre sağlıklı olan da bu. Toplamda 12,6 kilo vererek, 2017 yılının Haziran ayında mezun olmuşsun. Dikkatimi çeken şu oldu: 556...www.kadinlarkulubu.com
Bu uygulamayı seviyorum. Çünkü kişiye özel. Ve zaten "kim parmak kaldıracak" sorusuna ilk cevap verene hazırlıyorum.. ve tabii parmağı da bu uygulamaya hevesli olan kaldırıyor. Yani harcanan zamana değiyor.
İsteyene, bu uygulamadan faydalanacak olana zaman ayırmış oluyorum ki bu bence en güzeli.
Tabii güzel olan son hazırlama tarihinin de olmaması, zaman buldukça yapıyor olmam.
Eveeeet. Bu girizgahtan sonra sorumu sorabilirim:
Yarışmaya girişinden bu yana kaydettiği aşamaları görmek isteyen parmak kaldırsın!
Laydicim sana karne de hazırladım sürpriz de.. aklıma gelen başka bir şey yok.Ben diye bağıracağım da ben olmuyorum
Ama bana özel başka analiz yaparsan bilemicem püsküütümmm
Ben bu durumda ilk parmak kaldıran olarak seni kabul ediyorum.O kadar işinin arasında ne kadar ince düşünmüşünüz
ben çok isterdim ama o kadar gelgitli bi tablo olurdu ki seni yormak istemem
Parmak kaldırdım
Bende beğene bastım ama yazmak lazım sanırım :) Bende kaldırıyorum mümkünse acaba :)
Sanirim gec kaldim
Benim de inişli çıkışlı ama görmeyi çok istiyorum.
çok teşekkürler kaptanımLaydicim sana karne de hazırladım sürpriz de.. aklıma gelen başka bir şey yok.
Evet sen olmuyorsun bu durumda.
Bireysel sıralama neyse ki ilgini çekiyor.
Ben bu durumda ilk parmak kaldıran olarak seni kabul ediyorum.
İniş çıkış vs. den bağımsız bir inceleme bu.
Önümüzdeki hafta bitirmiş olurum.
... ve mesajlarını alıntıladığım sevgili arkadaşlar, paylaşım alanını takip edin. Bir sonraki parmak anonsunda koşun.Bu seferki parmak sahibi kaptanımız tugbaFB
Günaydın
Cuma: 73.1
Bugün : 72.9
Fark : - 200 gr
....
Hafta içi 75lerde takıldığımı düşünürsem gayet memnunum bu skordan. İnşallah böyle devam
Acelesi yok cnm yarin aksama kadar vakit var zaten :))Hazırlayamıyorum evde savaş çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?