Ellerine sağlık kaptanimArkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
oynakbasi34 YENA
Kaptanlarım listenizde bir üyeniz kalıyor , yeni üyenizz var mı haftaya giriş yapacak yada üye ihtiyacınız var mı yonlendirelim yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa elimizden geleni yapalım
Ben onu yarına bıraksam çatlarım kesinAcelesi yok cnm yarin aksama kadar vakit var zaten :))
Bugünün işini yarina bırakmamak iyidirBen onu yarına bıraksam çatlarım kesin
O zaman gelecek olan 5-6 kişi size gönderilsin cnmAnam hakikaten kalmadı ya lâ kimse
Valla pusuya yatıyorum ama hep kaciriyorum
Aynen canım yeni bir kaç üye süper olurvardı bir kaç kişi gelen ama sonradan uzak kalınca listeye girme durumu olmadı doğal olarak
O zaman gelecek olan 5-6 kişi size gönderilsin cnm
Ellerine saglik kaptanim.Arkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Tamam kaptanim üye yonlendirelim ,yaz gelince gidenler kişa döneceklerAnam hakikaten kalmadı ya lâ kimse
Valla pusuya yatıyorum ama hep kaciriyorum
Aynen canım yeni bir kaç üye süper olurvardı bir kaç kişi gelen ama sonradan uzak kalınca listeye girme durumu olmadı doğal olarak
Eline sağlık canimArkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Ellerine sağlık canım iyi ki varsınArkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Ellerine sağlık kaptanim
Bugünün işini yarina bırakmamak iyidir
Ellerine saglik cnm
Ellerine saglik kaptanim.
Eline sağlık canim
Rica ederimEllerine sağlık canım iyi ki varsın
moni kaptanım sonuçları hazırlayacağım da baby cat in kilosu mu yanlış fark ve yüzdesi mi kontrol edebilir misin?
Çok zor şartlar altında , kontrol edemeden çarçabuk hazırlayıp paylaştığım bir listeydi.moni kaptanım bu bildirime göre listenizi düzeltiyorum. Vaktim varken sonuçları hazırlamam lazım. Yanlışlık varsa sonra yine düzenleyelim
Eline emeğine sağlık Ankacım.Arkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Arkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Üzerine 2 savaş daha yaşadıkEllerine sağlık Ankacım.
Evde sulh ilan edildi mi?
Üzerine 2 savaş daha yaşadıkşimdi iyi gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?