Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anam hakikaten kalmadı ya lâ kimse
Valla pusuya yatıyorum ama hep kaciriyorum
Aynen canım yeni bir kaç üye süper olur vardı bir kaç kişi gelen ama sonradan uzak kalınca listeye girme durumu olmadı doğal olarak

O zaman gelecek olan 5-6 kişi size gönderilsin cnm

Tamam kaptanim üye yonlendirelim ,yaz gelince gidenler kişa dönecekler

Ellerine sağlık kaptanim
Bugünün işini yarina bırakmamak iyidir
Ellerine saglik cnm
Ellerine saglik kaptanim.
Eline sağlık canim
Anka cigim ♡ Ellerine ve emeğine sağlık gece uyku sersemi yazmayı unutmuşum
Ellerine sağlık canım iyi ki varsın
Rica ederim
Ne demek kaptanım sen de iyi ki varsın

moni kaptanım sonuçları hazırlayacağım da baby cat in kilosu mu yanlış fark ve yüzdesi mi kontrol edebilir misin?
moni kaptanım bu bildirime göre listenizi düzeltiyorum. Vaktim varken sonuçları hazırlamam lazım. Yanlışlık varsa sonra yine düzenleyelim
Çok zor şartlar altında , kontrol edemeden çarçabuk hazırlayıp paylaştığım bir listeydi.

Ancak vakit bulup bakabildim.

Çok teşekkür ederim fark edip düzelttiğin için, ellerine sağlık kuzum. İyiki varsın.
Arkadaşlar 631. Etap sonuçları hazır inşllah hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve üyeleri tebrik ederim
Eline emeğine sağlık Ankacım.

Sevgili arkadaşlar, 631. etap birincimiz sizin de fark etmiş olacağınız üzerine 2 tane.

Önce, yüzde basamağını artırıp kontrol edeyim dedim, mutlaka farklıdır ve mutlaka bir birinci vardır aslında.. ama sonra kıyamadım.
Birincilik güzel bir şey, küsurat kaynaklı kaybedilmesin, diye düşündüm.

Haberiniz olsun.
Düşündüm yani.

Etap raporunu yarın eklerim, herkese keyifli hafta sonları.. kalın sağlıcakla.
Mesafelerinizi ayarlayın, kimseye canınızı sıkma yetkisi vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…