Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar en tatilde olduğum için bu hafta işleri sağolsun morordek kaptanım hallediyor kilo bildirimi de yapamıyorum bir aksaklık olursa o yardımcı olacak haber vereyim dedim
İyi tatiller toplightım.
Merhabalar, ben de tatildeyim ve internetin çekmeme problemi oluyor. Oylamaları görememem ya da geç görmem söz konusu.
Bilgilendirmek istedim.
monişim sana da iyi tatiller.

Kaptanlarım sonuç listeleri hazır
İlk defa yaptım umarım bi hatam yoktur
Ellerine sağlık kaptanım.

632. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı enerji_kusagi 632. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı betuld 632. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
632. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

632. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

5. TAKIM (8 ► 4)
6. TAKIM (2 ► 1)
8. TAKIM (7 ► 2)

ETAP NOTLARI:

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 13. Takım yarışmacısı Soffty ikinci kez mezun oldu, tebrikler!

İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır. Mezunumuz isterse başarı hikayesini aşağıdaki başlıkta paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Eline emeğine sağlık kaptanım ♥

Emeklerine saglik kaptanim, mutlu pazarlar.

Anladım mantıklı.
Yawrukush Yawrukush kaptanımın önerisi üzerinden netleştirbilirsen oylama metnimiz de hazır olacak aslında.
Ben şöyle 3 farklı durum için bir tablo yaptım. İlki herkese %10 şartı gelirse, ikincisi @Yawrukush kaptanımın önerisi olan 80 kg altına %10, üstüne %15. Diğerini de deneme icin 70 kg altına %10, üstüne %15 seklinde ayarladım. Bence Yawrukush kaptanımın önerisi mantıklı. 80 kg ve üstüne %15 sınırı gelince %80 mezuniyet şartını da tolere ediyoruz cogunlukla. Tabi 70-80 arası daha toleranslı gibi görünüyor ama kırılma noktasını belirlemek gitgide zorlasacak bu kez. Sonucta kuralların herkesin anlayacagı sekilde olması da önemli, yoksa çok sorun çıkıyor.

Ellerine saglik kaptanim

Ellerine ve emeğine sağlık Baharim ♡♡♡♡

Kaptanim ne kadar cok ugrasmissiniz, emeklerinize saglik

Eline emeğine sağlık canımcım.

Sevgili kaptanlarım ve seaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 2. hafta sonuclarını asagıdaki linkte bulabilirsiniz.

Eline sağlık kaptanım ♥

ellerinize sağlık kaptanlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…