Ben şöyle 3 farklı durum için bir tablo yaptım. İlki herkese %10 şartı gelirse, ikincisi @Yawrukush kaptanımın önerisi olan 80 kg altına %10, üstüne %15. Diğerini de deneme icin 70 kg altına %10, üstüne %15 seklinde ayarladım. Bence Yawrukush kaptanımın önerisi mantıklı. 80 kg ve üstüne %15 sınırı gelince %80 mezuniyet şartını da tolere ediyoruz cogunlukla. Tabi 70-80 arası daha toleranslı gibi görünüyor ama kırılma noktasını belirlemek gitgide zorlasacak bu kez. Sonucta kuralların herkesin anlayacagı sekilde olması da önemli, yoksa çok sorun çıkıyor.
Eki Görüntüle 2293286
Ellerine sağlık.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 2. hafta sonuclarını asagıdaki linkte bulabilirsiniz.
Performans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 2. hafta sonuclarını asagıdaki linkte bulabilirsiniz.
Performans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
Aynı şey benim de aklıma gelmişti ama yarışmacıları çok mu zorlamış oluruz diye düsündügümden ve ortalıgı iyice karıstırmak istemedigimden sustum :)Harikasın
Ayırdığın zaman ve zahmetin için çok teşekkür ederim.
Tabloyu incelediğimde aklıma yeni bir fikir geldi. Fikir demeyelim de ufak bir dokunuş diyelim.
Dediğin gibi 80 kiloyu baraj yapabiliriz.
80 kilo ve altına uygulanacak hedef kotası %10
80 kilo ve üstüne uygulanacak hedef kotası %15
Mezun olma koşulunu da %80 den %90 a çıkartırsak, bu 80 kilo altı olanların avantajını dengeleyecektir.
Başka bir fikir oluşmazsa, oylama metinini bu 3 kriter üzerinden belirleyeyim ben.
Tekrar teşekkürler.
Elinize saglik kaptanimSevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Acaba ben olabilirmiyim kaptanimCuma Zayıflama Yarışmasındaki zayıflama sürecini, kayıt olduğu tarihten bu yana görmek isteyen parmak kaldırsın lütfen.
Bireysel grafik çalışmasını ilk parmak kaldıran yarışmacımız için yapacağım.
Eki Görüntüle 2293518
Süper olur benceElinize saglik kaptanim
Acaba ben olabilirmiyim kaptanim
Ikinci mezuniyete karne yok proda vurmadi bu olsun bariSüper olur bence
Ellerine saglik kaptanim :)Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans Uygulaması
Aynı şey benim de aklıma gelmişti ama yarışmacıları çok mu zorlamış oluruz diye düsündügümden ve ortalıgı iyice karıstırmak istemedigimden sustum :)
Katkım olabildiyse ne mutlu
Elbette.Elinize saglik kaptanim
Acaba ben olabilirmiyim kaptanim
Gelmeyen üyeyi izne ayırmak diye bir uygulama mı var? Niye ki?Kaptanlarim selamlar bir uyem 21 temmuzdan beri siteye ve takima hic gelmiyor.
Gectigimiz cuma listede bildirim yapmadi diye belirtmistim.
Eger bu cumada takima hic gelmemis olursa, ben uyemi izne ayirabiliyor muyum?
Cok teşekkür ederim kaptanimBen kendimce şöyle düşünüyorum. Zaten oylama sonuçlarına göre karar alıyoruz. Kaptanlarım durum değerlendirmesi yaparak oylarını kullanacaklar.
Bir de şu var ki; kağıt üzerinde olandaki hata/eksiklik uygulamaya geçince daha net ortaya çıkıyor. Yani oylama sonucunda evet oyu çıkar ve gidişatta zorlama yaşanırsa yeniden tespit, öneri ve oylama aşamasına geçilir.
Elbette.
Bu hafta yetişme olasılığı düşük ancak ben yine de ufaktan başlarım diye sordum sorumu.
Bireysel sıralama ve oylama olacak çünkü bu hafta.
Gelmeyen üyeyi izne ayırmak diye bir uygulama mı var? Niye ki?
O yüzden benim listemde 15 yıl önce izne ayrılmış üyeler duruyor demek ki.
Şaka bir yana, kaptanlarım ne der bilemiyorum tabii ama bu hafta da "ikinci kez bildirmedi" notu düşersin.
Haftaya da gelmezse diskalifiye olur zaten.
Kaptanim uyem epey sorumlu biriydi,onemli bir sey olmus olabilecegini dusunuyorum.O sebeple diskalifiye olmadan izne ayirabilir miyim diye dusundum.Tesekkurler cevabinizaBen kendimce şöyle düşünüyorum. Zaten oylama sonuçlarına göre karar alıyoruz. Kaptanlarım durum değerlendirmesi yaparak oylarını kullanacaklar.
Bir de şu var ki; kağıt üzerinde olandaki hata/eksiklik uygulamaya geçince daha net ortaya çıkıyor. Yani oylama sonucunda evet oyu çıkar ve gidişatta zorlama yaşanırsa yeniden tespit, öneri ve oylama aşamasına geçilir.
Elbette.
Bu hafta yetişme olasılığı düşük ancak ben yine de ufaktan başlarım diye sordum sorumu.
Şaka bir yana, kaptanlarım ne der bilemiyorum tabii ama bu hafta da "ikinci kez bildirmedi" notu düşersin.
Kaptanim uyem epey sorumlu biriydi,onemli bir sey olmus olabilecegini dusunuyorum.O sebeple diskalifiye olmadan izne ayirabilir miyim diye dusundum.Tesekkurler cevabinizaBen kendimce şöyle düşünüyorum. Zaten oylama sonuçlarına göre karar alıyoruz. Kaptanlarım durum değerlendirmesi yaparak oylarını kullanacaklar.
Elbette.
Eline sağlık kaptanım ♥Eki Görüntüle 2293866
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 632. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 9. Takıma tebrikler!
Liste birincisiBayankokosh (9. Takım) kocaman tebrikler!
Elinize sağlık kaptanimEki Görüntüle 2293866
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 632. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Kaptanim siralamada hatami var acabaEki Görüntüle 2293866
Hata derken 1. ve 2. karışıklığını kastettiysenKaptanim siralamada hatami var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?