Evet kaptanim tekrar elinize sağlıkHata derken 1. ve 2. karışıklığını kastettiysenZipzip- kaptanım özel mesajla iletmiş sağ olsun.
Düzelttim şimdi.
Elinize sağlık diyorum tekrar ve bende gidiyorum daha demicimTamam tamam 2. ve 3. yü de düzelttim.Onu da CurukElma fark etmiş.
Bir de kibar bunlar, özelden özelden.
İşlem tamam.
Umarım.
Sanırım.
Giderim.
Ellerine emegine saglik kaptanimEki Görüntüle 2293934
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 632. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 9. Takıma tebrikler!
Liste birincisi @sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
13.takima beklerizDiyet gruplarına nasıl.katiliyoruz beni de alsanıza araniza
Tsk ederim13.takima bekleriz
Cuma Zayıflama Yarışması - 13. Takım
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR 13. TAKIM KAPTANI: @LAydLiNe 13. TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI: @pessinus 13.TAKIM KURALLARI: * Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanim :)Eki Görüntüle 2293866
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 632. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Liste birincisi @Bayankokosh (9. Takım) kocaman tebrikler!
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR
Performans uygulaması 37. tur 2. hafta sonuclarını asagıdaki linkte bulabilirsiniz.
Performans Uygulaması
36. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 4. TAKIM 622. Etap =>%0.137 => 1. NOTA 625~626. Etap => %0.078 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 624. Etap =>%0.298 => 1. NOTA 625~626. Etap => -%0.018 => 2. NOTA => 1. SARI KART 6. TAKIM 625~626. Etap => %0.158 => 1. NOTA 8. TAKIM 622. Etap =>%0.234 => 1...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2293866
Liste birincisi @Bayankokosh (9. Takım) kocaman tebrikler!
Acaba nedir nedir
OYLAMA
SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; 3 kiloluk bir hedef koyan da aynı karneyi alıyor, 15 kiloluk hedef koyan da.
İşte bu oylamanın amacı yarışmaya girişte belirtilen hedefler için bir alt sınır oluşturmak ve buna bağlı olarak gelişen mezuniyet karnesine hak kazanma oranını da yeniden düzenlemek.
ÖNERİ:
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo ve üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo ve altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Not: Eğer bu oylama evet oyu alarak kabul edilirse bir sürprizim olacak.
(Rüşvet mi yoksa blöf mü? Bekleyip görelim)
Ankacım geçen hafta senden ses çıkmayınca ben başlattım oylamayı..Acaba nedir nedir
Kaptaniçelerim çabuk kullanın oyunuzu çatlarım ben meraktan
Hangi takimdaysan oraya yazacaksin tatlimKızlar ben katıldım.ama çok da anlamadim.Her gun 5 mesaj mi yazılacak . Isterseniz beni çıkarın çok internet çeken bir yerde degilim cunku
Teşekkür ederim.Hangi takimdaysan oraya yazacaksin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?