Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OYLAMA

SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; 3 kiloluk bir hedef koyan da aynı karneyi alıyor, 15 kiloluk hedef koyan da.
İşte bu oylamanın amacı yarışmaya girişte belirtilen hedefler için bir alt sınır oluşturmak ve buna bağlı olarak gelişen mezuniyet karnesine hak kazanma oranını da yeniden düzenlemek.

ÖNERİ:

Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;

Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)

Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)

4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
  • Oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Not: Eğer bu oylama evet oyu alarak kabul edilirse bir sürprizim olacak.
(Rüşvet mi yoksa blöf mü? Bekleyip görelim)

Vallahi de billahi de oylama geçmiş

Dilerim, oylama sonucumuz var olan adaletsizliği gidermiş olur.
Zaten unutmayalım ki, uygulamada sorunla karşılaşırsak yeniden değerlendiririz.
Sizler de biliyorsunuz ki; teori ve pratik çoğu zaman gelemiyorlar yan yana.

Şimdi.....
günlerden Perşembe olduğuna göre; yarın listelerinize alacağınız yeni üyelerin hedeflerini yeni kuralımıza göre revize etmeyi unutmayın.

Ben de yeni kararımızı bugün karar defterimize geçirmiş olurum.

Sürprizi ayrı bir mesajla yazmak istiyorum.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar, karar defterimizde gerek hedef kilo belirlenmesi ve mezuniyet karnesine hak kazanılma koşullarını, gerekse ilk mezuniyet sonrası mezuniyetler için de karne hazırlayacağımı belirterek güncelledim.

Gözümden kaçan, başka bir bağlantıda yer alan eski bilgi var ise uyarın lütfen.

Kolay gelsin herkese.

Eline sağlık kaptanım ♥

OYLAMA

SORUNUN TESPİTİ:
Biliyorsunuz ki; karar defterimizde

1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Böyle bir maddemiz var. Bu maddeye istinaden izne ayrılan üyeler yeniden listeye girmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyor ki neredeyse izne ayrılan bütün üyeler maalesef ki kilo alarak dönüyor. Bu nedenle hali hazırda listeye girmek için çabalayan üyelerimizin motivasyonunu kaybetmeden yeniden yarışmaya dahil olabilmelerini sağlamak. Bu nedenle;

ÖNERİ:

Ekstrem durumun 2. Maddesindeki 6 aylık sürenin 3 aya indirilmesini teklif ediyorum.

4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET
14. TAKIM : EVET / HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 07/08/2019 Çarşamba günüdür.
  • Oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz Baharcim

Ama bu senin icin ekstra iş demek
Biz, senin yükün azalsin istiyorduk

Yok tatlım.. geçen hafta da demiştim ya karneler yeni düzenleme sonrası kısacık bir sürede bitiveriyor.
Eskisi gibi zahmetli değil artık.
Tekrar tekrar mezun olan üyelerin sayısı da zaten fazla olmuyor.
Yani mesele yok.

Aslında bende Mefkurem kaptanımla aynı şeyi düşündüm ama bir yandan da nasıl sevindim anlatamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…