Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Maalesef benim takım listesinde sıkıntı olmuş Bir gece önce Alzheimer Hastası Annemin Teyzesine Hastanede Refakatçi kalınca bugün resmen pertim çıktı telefonun da sarjinin bittiğini ancak akşam fark ettim

Çok özür dilerim sizlerede sıkıntı yarattiysam

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar

Saglik, mutluluk, huzur dolu günlere vesile olur insallah

9.takimdan sevgilerle....
Tesekkurler kaptanim , bende hepinizin Kurban Bayramini en icten dileklerimle kutluyorum.
Saglikli, mutlu, sevdiklerinizle beraber gecireceginiz guzel bir bayram olmasini diliyorum.

. Merhaba
Benim karmaşık bir sorum olacak
Ben bayağ uzun bir zaman önce 9. Cuma zayıflama grubuylaydım.Sonra psikolojik olarak yarışmaya devam edemedim ve izin aldım sonra siteye bile giremedim

Şuan yarışmadan diskalifiye mi oldum yada tekrar baştan başlama imkanım varmı?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler

Merhaba eger daha oncede bu isimle yaristiysaniz diskalifiye olmamissiniz.Diskalifiye listesini kontrol ettim.Fakat bilgisayarimin basinda olmadigim icin sizin gecmis kontrolunuzu yapamadim kusura bakmayin.Izne ayrildiysaniz evvelden sorundegil,yeniden yarisabilirsiniz.
Cuma yarismasina katilmak isteyenler grubuna yazarsaniz uyeye ihtiyaci olan takim sizi davet eder.Iyi aksamlar.

evet bu nickle devam ediyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…