ay canım yazmıştım ama net sıkıntılı olunca çıkmamış sanırımEllerine saglik cnm
40 yılda bi 2.olmuşum onda da benim adimi yazmamışsın
Canım nick o şekilde çıkıyor sanırım paylaşıma yanlış yazılmış anlamadım ama ben de mefkurem görünüyor 2. yeniden düzenlete bastımEline sağlık kaptanım etap üçüncüsü bu sonuclara göre olacaksa 8. Takımdan nicki yalnıs yazmıssın
Düzelmiş cnm ellerine saglikkızlar bi bakarmısınız ben mefkurem yazıyorum pumpkin çıkıyor olmadı son yaptığım düzgün mü
Ellerine saglik kaptanim, ugrastin epey..kızlar bi bakarmısınız ben mefkurem yazıyorum pumpkin çıkıyor olmadı son yaptığım düzgün mü
Canım sağolasın ankara dışına çıktık bayram nedeniyle burada net doğru düzgün çalışmıyor cepten bu kadar olduEllerine saglik kaptanim, ugrastin epey..
Yeniden duzenlemek gerekirse sonuc listelerini , bende musaitim halledebilirim..
Evet hesaplama hatası olsa düzenliyoruz da bunda emin olamadım ben de
Tesekkurler kaptanim , bende hepinizin Kurban Bayramini en icten dileklerimle kutluyorum.Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar
Saglik, mutluluk, huzur dolu günlere vesile olur insallah
9.takimdan sevgilerle....
Merhaba eger daha oncede bu isimle yaristiysaniz diskalifiye olmamissiniz.Diskalifiye listesini kontrol ettim.Fakat bilgisayarimin basinda olmadigim icin sizin gecmis kontrolunuzu yapamadim kusura bakmayin.Izne ayrildiysaniz evvelden sorundegil,yeniden yarisabilirsiniz.. Merhaba
Benim karmaşık bir sorum olacak
Ben bayağ uzun bir zaman önce 9. Cuma zayıflama grubuylaydım.Sonra psikolojik olarak yarışmaya devam edemedim ve izin aldım sonra siteye bile giremedim
Şuan yarışmadan diskalifiye mi oldum yada tekrar baştan başlama imkanım varmı?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler
evet bu nickle devam ediyordumMerhaba eger daha oncede bu isimle yaristiysaniz diskalifiye olmamissiniz.Diskalifiye listesini kontrol ettim.Fakat bilgisayarimin basinda olmadigim icin sizin gecmis kontrolunuzu yapamadim kusura bakmayin.Izne ayrildiysaniz evvelden sorundegil,yeniden yarisabilirsiniz.
Cuma yarismasina katilmak isteyenler grubuna yazarsaniz uyeye ihtiyaci olan takim sizi davet eder.Iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?