- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
OYLAMA
SORUNUN TEŞHİSİ
Takımlarda mevcut yarışması sayısı azaldıkça özellikle de 1 yarışmacıya düştüğünde, bu durum diğer takımlarla olan rekabeti adil olmayacak biçimde etkiliyor.
O tek kişi kilo verirse, diğer takımların aleyhine oluyor. Tam tersinde ise sözkonusu takım aleyhine oluyor.
Tek kişilik takım, zaten "takım" kavramına da uygun düşmüyor.
ÖNERİ
Takımlardaki güncel yarışmacı sayısının minimum 3 kişi olması.
Takımdaki üye sayısı 3 kişinin altına indi ise o hafta takım etap dışı kalacak ve yeniden 3 kişi olduğunda etaba dahil olabilecek. Bu durumda da "kilo bildirmeyen" üye gibi işlem yapılacak.
Yani kilo aldı ise yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünmeyecek, kilo verdi ise bölünecek.
4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET
OYLAMA KOŞULLARI
- Oylama için son gün 13/08/2019 Salı günüdür.
- Oy çokluğu esastır.
- İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Bir tek 13. takımdan ses çıkmamış. Çok hızlı sonuçlandırmışsınız oylamayı arkadaşlar, ilginize teşekkür ederim.
Ben şimdi hem bu durumu hem de sağlık izni durumunu karar defterine ekliyorum.
Göz atar ve uyaracağınız bir şey olursa uyarırsınız.
Tekrar teşekkür ederim, keyifle geçsin gününüz.
Eklemeleri yapıp çıkacağım. Yoğun bir gün bekliyor beni, yarın görüşmek ümidiyle.
Eline sağlık kaptanım ♥Arkadaşlar güncellemeler 2. / 10. ve 11. madde oldu.
Şimdi güncellemeyi karar defterine yediriyorum. Siz yine de bu üç maddeye bakarsınız ve ileteceğiniz bir şey olursa iletirsiniz. Ben de yarın gelince bakarım.
Ellerine saglik kaptanim :)Arkadaşlar güncellemeler 2. / 10. ve 11. madde oldu.
Şimdi güncellemeyi karar defterine yediriyorum. Siz yine de bu üç maddeye bakarsınız ve ileteceğiniz bir şey olursa iletirsiniz. Ben de yarın gelince bakarım.
Emin olmak istersen kazene yada mune ye sorman lazim cnmHerkese iyi geceler kaptanlarim, saat farkindan oturu gec bir saatte yaziyorum kusuruma bakmayin.
Sizlere danismak istedigim bir konu var.
Dun takimimiza bir uye katildi, kendisi takima dun katildigi gibi kadinlar kulubunede dun uye olmus.
Ben daha once yarismis mi diye, gecmis bilgilerini kontrol ederken farkettim.
Bu uyenin acaba daha onceden bir uyeligi var midir, baska bir hesabi var midir bunlari nasil ogrenebiliriz?
Sizler boyle bir durumda nasil hareket ediyorsunuz.
Simdiden sorumu cevaplayan kaptanlarima tesekkur ederim.
Tamamdir kaptanim, cok tesekkur ederim.Emin olmak istersen kazene yada mune ye sorman lazim cnm
BİLGİ PAYLAŞMANIZ MÜMKÜNMÜ Bİ TAKIMAKATILMADIM DAHA ÖNCE VE ŞUANDA SİZE KATILMAK İSTİYOTUMYawrukush kaptanım,
Sonuç listeleri ve diskalifiye topiklerinde bakmalısın öncelikle.
Profiline girerek (eğer moda haline gelmiş kısıtlama yapmadıysa, bu ne demek onu da bilmiyorum sanki herkes ülke cumhurbaşkanı, neyi kısıtlıyorsun)
dur lafımı unutmuşum.
hah profiline girebiliyorsan orada eski nick, yeni nick de görebilirsin belki. Herkes göremeyebilir, emin olamadım çünkü.
eski mesajlarına bakarak da herhangi bir takımda yazmış mı diye de anlayabilirsin.
Bir üye için Kazen ya da Mune'ın vaktini çalmak en son yapılacak şey olmalı.
tabii en güzeli şu:
- daha önce yarışmaya katıldın mı?
- evet / hayır
(bu insani diyalog tabii)
sizi 13.takima etiketliyorumBİLGİ PAYLAŞMANIZ MÜMKÜNMÜ Bİ TAKIMAKATILMADIM DAHA ÖNCE VE ŞUANDA SİZE KATILMAK İSTİYOTUM
TEŞEKKÜR EDERİMM. PEKİ NASIL İLERLEYECEĞİZ NELER YAPMAM GEREKİYOR.sizi 13.takima etiketliyorum
Kaptanim cok tesekkur ederim mesajiniza, ne kadar detayii anlatmissiniz.Yawrukush kaptanım,
Sonuç listeleri ve diskalifiye topiklerinde bakmalısın öncelikle.
Profiline girerek (eğer moda haline gelmiş kısıtlama yapmadıysa, bu ne demek onu da bilmiyorum sanki herkes ülke cumhurbaşkanı, neyi kısıtlıyorsun)
dur lafımı unutmuşum.
hah profiline girebiliyorsan orada eski nick, yeni nick de görebilirsin belki. Herkes göremeyebilir, emin olamadım çünkü.
eski mesajlarına bakarak da herhangi bir takımda yazmış mı diye de anlayabilirsin.
Bir üye için Kazen ya da Mune'ın vaktini çalmak en son yapılacak şey olmalı.
tabii en güzeli şu:
- daha önce yarışmaya katıldın mı?
- evet / hayır
(bu insani diyalog tabii)
Sen gerekenleri yapmışsın.Kaptanim cok tesekkur ederim mesajiniza, ne kadar detayii anlatmissiniz.
Uyenin kendisine sordum, daha once yarismadim dedi, yeni uye oldum dedi.
Profiline girdim, butun mesajlarina baktim, sonuc listesi, mezun listesi ve diskalifiye listesini kontrol ettim ama bu uyeligiyle ilgili, yarismaya dair hic bir bilgiye ulasamadim.
Kazen ve Mune yoneticilere mesaj da atmamistim henuz.
Bu durumda uyemi yeni uye olarak, deneme haftasi bittiginde listeme alabilir miyim?
Yoksa kazen ve mune yoneticilere mesaj atmalimiyim kaptanim, tesekkur ederim, sevgiler.
Canım yeni üyeliklerde yapabileceğimiz bir şey yok. İkinci üyelikse de değilse de yeni üye olarak giriş yapacaksın. Ben daha önce kendi takımımda birini listeden çıkarttım. Gitti yeni üyelik aldı başka takımda listeye girdi. Yönetime sordum bilgi vermiyoruz dediler.Kaptanim cok tesekkur ederim mesajiniza, ne kadar detayii anlatmissiniz.
Uyenin kendisine sordum, daha once yarismadim dedi, yeni uye oldum dedi.
Profiline girdim, butun mesajlarina baktim, sonuc listesi, mezun listesi ve diskalifiye listesini kontrol ettim ama bu uyeligiyle ilgili, yarismaya dair hic bir bilgiye ulasamadim.
Kazen ve Mune yoneticilere mesaj da atmamistim henuz.
Bu durumda uyemi yeni uye olarak, deneme haftasi bittiginde listeme alabilir miyim?
Yoksa kazen ve mune yoneticilere mesaj atmalimiyim kaptanim, tesekkur ederim, sevgiler.
Her yeni üye icin tabiki sorulmaz cnm :)Sen gerekenleri yapmışsın.
Bana kalırsa her yeni üye için Kazeni veya Mune'yi rahatsız etmemeliyiz.
Ola ki gözünden kaçtıysa bendeki listelerde ortaya çıkar zaten.
Mefkurem kaptanım dışında kimse cevap vermemiş görebildiğim kadarı ile ama sanmıyorum ki diğer kaptanlar başka bir yönteme başvuruyor olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?