Teşekkür ederim bitanemSöyleyecek söz bulamıyorum, kaptanımızı takip edip hepimiz en yakın zamanda fit olabiliriz. Yarışmaların kraliçesisin Mefkurem
herkes daha paslasmadi listesini cnmBu hafta Cok iyi sanki acaba diger takimlar ne yapti
hadi bakalim dilek hanım :)) bayramda tatlilara hamurislerine hayir diyebilecenmiBen bilmem kafaya koydum seni yenecem ablasen bir ver bende biryuz veririm gene yenerim
sana bu hafta icin ayrica teşekkür ederim cnm :) bu yaris olmasa bu kadar sikmazdim kendimi :)) seninle yarismak bi onur efenimMefkurem tebrik ederim ellerinden öperim canım ablam çok mutlu oldum eski azimli mefkusum geri döndü korksun artık yağlar bizden analarını ağlayacak
listeye 62 yaziyorum o zaman cnmya ben neyi bildireyim kaptanim bildirmesem daha iyi yanisabah 62 gibi bisi gördüm görmez olaydim ben yokmusum gibi bildirin siz
ins. Devami gelsin cnm simdilik iyiyimde ins. Sapitmam :))zaten onun maaşallahı var @guzelgunler2019
ama haksızlık etme kendine ablam maşallah sende iyi gidiyorsun
tatlim yürüyüşe bu haftami basladiydinsinirlerim gerildi mefkuşummm ilaçlarda sorun olduğunu sanmıyorum 2.5 ay önce gitmiştim doktora kendimi iyi hissediyorum o yönden , sarmaları yaptım yemedim ekmek bir kaç kez sadece sabah yedim yine kestim gibi bir şey ekmeği zaten pilav makarnaya dokunmuyorum düşündüm sadece yumurta pek yemedim bol salatalık domates peynir yedim , hareket her zamanından daha fazlaydı eeee ne oldu bu bünyeye yavfff tontişim sen zayıfladın diyordu iyice gaza geldim en azından 700-900 gr gitmiştir diye hevesleniyordum
sagolasin tatlimMefkurem kaptanım harikasın valla
benimde cocuklar geldi hic bi iş yapamadim güya onun icin izin aldiydimkızlar güya salonu dip bucak temizleyecektim bu gün eşim öğleden sonra gitti işe evdeydi o gitti 10 dk sonra karşı komşum geldi ve az önce gitti hiç bir şey yapamadım şimdi hızlıca koşturup yemek yapıp evi toparlıyım bari
kilo veren herkesi tebrik ediyorum hele mefkurem maşallahhhhhhhh kız erimişsin bu hafta
Güvenimi boşa çıkarmayacağını biliyordum
Ya ya ya şa şa şa kaptanım kaptanım çok yaşa
Oluyor bazen kaptanim, bildirimler ,mesajlar, gruplar derken.Aman Allahim ben ne yapmışım
Coook pardon herkese, nasil becermisim bende bilmiyorum
Bi arkadaş soylemese farkinda bile degildim cnmOluyor bazen kaptanim, bildirimler ,mesajlar, gruplar derken.
Hepimiz yapiyoruz. :)
Saglik olsun, takma kafana, iyi aksamlar.Bi arkadaş soylemese farkinda bile degildim cnm
Süre de gecmis silemedim
Süre doldu cnmArkadaşlar 8. Takımın kaptanına not bıraktım ama görmedi. Listelerinde hata var. DilaBG yeni üye değil. Listeleri bu şekilde olacak
***8. TAKIM 634. ETAP***
Frytiop ( 67,9 / 68,3 / + 0,4 / % - 0,59 )
Usagisan ( 62 / 81 / +19 / %- 0,13 ) 412. etapta 2. takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye yüzdesi 233 e bölündü.
DilaBG ( 61,4 / 69.5 / -8,1 / % -0,09) 478, etapta dilakzn adıyla izine ayrılan üye, yüzdesi 155e bölündü. hedef 55 kg
ABE3 ( 74,4 / 73,8 / 0,8 / % 1,07 ) Yeni üye, başlangıç tarihi 26 Temmuz, başlangıç kilosu 74.6 kg, hedef 65 kg
8. Takım Ortalaması; % 0,474
Düzenlesek mi bilemedim ben
Evet hesaplama hatası olsa düzenliyoruz da bunda emin olamadım ben deSüre doldu cnm
Eline sağlık kaptanım etap üçüncüsü bu sonuclara göre olacaksa 8. Takımdan nicki yalnıs yazmıssıngünaydınlar ben sonuçları önceki haline göre yaptım ama şimdi yukarıdaki yazışmaları görünce bilemedim cepten yaptım net çok iyi çekmiyor bir sıkıntı olursa gece net çeken bir yerden bakar düzenlerim
Ellerine saglik cnmgünaydınlar ben sonuçları önceki haline göre yaptım ama şimdi yukarıdaki yazışmaları görünce bilemedim cepten yaptım net çok iyi çekmiyor bir sıkıntı olursa gece net çeken bir yerden bakar düzenlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?