Sevgili Baharcim senin verdigin emeklerin, uğraşların karsiligi yok zaten, bunun icin cok tesekkur ederizAnka nın kategorize ettiği konular üzerine bir kez de ben yazmak istedim.
1- Kardeş takım uygulaması ne yazık ki hala amacına hizmet etmiyor.
Zaten asıl sorun Cuma günü bildirimlerin hep son ana kalıyor olması. Bu son yılların alışkanlığı oldu. Nasıl oldu, neden bu noktaya gelindi fikrim yok. Bildirim süresinde bu kadar gevşek olunmamalı.
Liste paylaşım alanına gitmeden önce mutlaka kardeş takım kaptanı veya yardımcısına da onaylatılmalı.
Bir takımda bir sorun fark ettiğimizde sadece takım kaptanına uyarı yapmayalım.
Hem yardımcılarına hem de kardeş takım yönetim kadrosuna uyarımızı yapalım.
Birinden biri cevap verebilmeli.
Veremiyorsa hem kardeş takım uygulamasında hem de kaptan yardımcılığı statüsünde sorun var demektir.
Ben bu işlerle uğraşamam diyen kaptan da kardeş takım uygulamasından çıksın lütfen. Bir kişiye mesaj yazıp günlerce cevap alamamak çok mantıksız.
2- Etap raporunda düzeltilmesi gereken sorunlar ve etap birincisi ile sonuncusunun gerekli paylaşımlarda bulunması için son gün Perşembe. Perşembe gün bitimine kadar cevap verilmediğinde kesin olarak ceza alınacaktır.
İzne çıktı, ekstrem bir durum oldu vs gibi mazeretler zamanında paylaşım alanında paylaşılmalıdır.
3- Yeni üye takımınızda haftalarca deneme süreci geçiriyor. Hedefinin minimum ne olacağı ilk geldiği anda belli zaten. Dikkat etmeniz zor değil. Gerek bu konu, gerekse üyenin mezun olabileceği kilo konusundaki kontrolleri kaptan ve yardımcıları olarak yapmanız gerekiyor. Bildirim listenizi düzenlerken bir an durup düşünmeniz yeterli aslında.
4- Eski üyeleri ben sadece bendeki listede kontrol ediyorum. Üye isim değiştirdi ise bunu bendeki excel dosyalarından yakalamam mümkün değil. Bu da aynen 3. maddede yazdığım gibi deneme sürecinde kontrol edilebilecek bir şey. Neden bunu atlıyorsunuz bunu da anlamam mümkün değil.
@Anka sana bir teklifim var:
Bundan sonra yeni üyelerin kontrolünü yapabilir misin? Hatayı takıma iletirsin, muhatap yoksa listede sen düzeltirsin. Kafamda böyle beliriyor sistem. Ne dersin?
Sonuç olarak;
Ben 2007 yılından bu yana 12 senedir buradayım. Maaşım yok, herhangi bir avantajım yok, buradaki tek itkim zayıflamak gibi zor bir yola çıkan insanlara küçücük de olsa bir fayda sağlayabiliyor olmanın verdiği manevi tatmin.
Kaptanların da itkisi bu. Siz yardım edebilmek için el veriyorsunuz.
Çok önemli bir sorumluluğunuz var. Bunun altından kalkamıyorum, diyen yapmamalı. Burada kimsenin de zamanını almamalı. Çok basit bir gerçek bu.
Daha az takım olmamızda sorun yok. Takımların kapanmasında sorun yok.
Ama zaman ayıramayan kaptan hem diğerlerinin zamanını alıyor, hatalar, revizeler vs. Hem de kendini baskı altına alıyor. Buna gerek yok ki.
Hiç kimse kaptan olmak veya daha da önemlisi kaptan kalmak zorunda değil.
Bu gönül işi.
Ben bunu dün cevapladım gibi geldiSevgili Baharcim senin verdigin emeklerin, uğraşların karsiligi yok zaten, bunun icin cok tesekkur ederiz
Kurallarin uygulanmasi konusunda tabikiAnka da sende haklısınız
Sadece sevgili ankanin dedigi "neden kimse ugrasmiyor" sözüne katilamicam
Sonucta bildigim kadariyla kaptanlarimizin çoğu çalışıyor ve coluk cocuk sahibi kişiler
Herkes elinden geleni yapmaya calisiyor, onlarin emeklerinide hiçe sayamayiz, sanki kimse hic bisey yapmiyormus gibi...
Kendi adima cuma günleri ekstra yoğunluğum oluyor ve işten geç geliyorum
İş yerinde tele bakma gibi bi imkanim yok malesef, yasak
Kendi listemizi bile yapmaya vaktim olmuyor
Sagolsun kizlar yapiyor
O yüzden kardeş takimimizin listesini kontrol edebilme gibi bi şansım yok
Ben eve gelinceye kadar zaten paylaşılmış oluyor
Eğer bu durum sizin icin engel teşkil ederse
Son paragrafta dedigin gibi kaptanligi birakabilirim, sorun degil
Sevgili Baharcim senin verdigin emeklerin, uğraşların karsiligi yok zaten, bunun icin cok tesekkur ederiz
Kurallarin uygulanmasi konusunda tabikiAnka da sende haklısınız
Sadece sevgili ankanin dedigi "neden kimse ugrasmiyor" sözüne katilamicam
Sonucta bildigim kadariyla kaptanlarimizin çoğu çalışıyor ve coluk cocuk sahibi kişiler
Herkes elinden geleni yapmaya calisiyor, onlarin emeklerinide hiçe sayamayiz, sanki kimse hic bisey yapmiyormus gibi...
Kendi adima cuma günleri ekstra yoğunluğum oluyor ve işten geç geliyorum
İş yerinde tele bakma gibi bi imkanim yok malesef, yasak
Kendi listemizi bile yapmaya vaktim olmuyor
Sagolsun kizlar yapiyor
O yüzden kardeş takimimizin listesini kontrol edebilme gibi bi şansım yok
Ben eve gelinceye kadar zaten paylaşılmış oluyor
Eğer bu durum sizin icin engel teşkil ederse
Son paragrafta dedigin gibi kaptanligi birakabilirim, sorun degil
Ben bunu dün cevapladım gibi geldiTelefona excel yükleyerek kontrol etmesi kolay oluyor. Bir de sen niye üzerine alındın. Bak cumadan beri etiket yapıyoruz oynak kaptana siteye girdiği halde dönmedi.. senin takımla ve paylaşımla ne kadar ilgili olduğunu herkes biliyor ama kardeş takım uygulamasını istemeyenler bu uygulamadan çıkabilir dedi bahar. vaktim yok yapamam dersen çıkabilirsin.
oynakbasi34 kaptanım inşallah önemli bir durum yoktur. Artık meraklanmaya da başladım.
siteye gelip de bunca yazıya cevap vermemesi için yapılacak tek yorum var, onu da yapmaya gerek yok zaten.
Ben bunu dün cevapladım gibi geldiTelefona excel yükleyerek kontrol etmesi kolay oluyor. Bir de sen niye üzerine alındın. Bak cumadan beri etiket yapıyoruz oynak kaptana siteye girdiği halde dönmedi.. senin takımla ve paylaşımla ne kadar ilgili olduğunu herkes biliyor ama kardeş takım uygulamasını istemeyenler bu uygulamadan çıkabilir dedi bahar. vaktim yok yapamam dersen çıkabilirsin.
oynakbasi34 kaptanım inşallah önemli bir durum yoktur. Artık meraklanmaya da başladım.
Oynakbaşı kaptanım ile görüştüm, sağlık sorunları yüzünden ilgilenememiş. Nükseden bir boyun fıtığı ve ağrıları yüzünden hareket kısıtlılığı yaşıyormuş. En kısa zamanda foruma bakacağını söyledi.siteye gelip de bunca yazıya cevap vermemesi için yapılacak tek yorum var, onu da yapmaya gerek yok zaten.
Çok geçmiş olsunOynakbaşı kaptanım ile görüştüm, sağlık sorunları yüzünden ilgilenememiş. Nükseden bir boyun fıtığı ve ağrıları yüzünden hareket kısıtlılığı yaşıyormuş. En kısa zamanda foruma bakacağını söyledi.
oynakbasi34 Banuşum tekrar çok geçmiş olsun canım
Eline emeğine sağlık püsküütüm.Eki Görüntüle 2543791
10. Takımdanmn5822 28 haftada 12,60 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Senin kardeşin biziz zaten sıkıntı yokseaBahAR kaptanim, Anka kaptanim soylediklerinizde cok haklisiniz.
*Ben bazen eskiden yarismis olan uyeler takima geldiginde (nicklerinide degistirdiklerinde), gecmis bilgilerini bulamiyorum ve gercekten bir cok listede aratiyorum.
Bu konuyu bir kez size sormustum hatta ama hala eski uyelerde sorun yasadigim oluyor.
*4. takim olarak bizde listemizi her hafta gec paylasiyoruz, sebebi ben Turkiye ile 10 saat, saat farki olan bir yerde yasiyorum ve her cuma sabah 6.30-7de kalkip listeyi hazirliyoruz kaptan yardimcimla.Yani en erken paylasim saatimiz 19.00 oluyor.
* Kardes takim uygulamasi icin soylediklerinizi dikkate alacagim.
*toplight kaptanim ellerinize saglik.
Teessüf ederim
Sana da ayrı teessüf ediyorum
Canim Ankacim, her zaman yardim ediyorsun bana, takimimiza , hic emeklerini gormezden gelebilir miyim.Sana da ayrı teessüf ediyorum
Laydline kontrol eder listenizi
Ben de bir zamanlar 13. takımdaydım ayrılınca Laydlineın beni evlatlıktan reddettiğini bilmiyordum ondan dedimdiCanim Ankacim, her zaman yardim ediyorsun bana, takimimiza , hic emeklerini gormezden gelebilir miyim.Iyi ki varsin sen de Zipzip- kaptanimda.
Sadece karar defterinde 13. takimla, 4. takim kardes takim yaziyor ya onu kastettik biz..
Operim yanaklarindan, gonul koyamazsin sende o zaman degil mi?
oynakbasi34 şimdi profiline girdim. KK ya dün girmişsin. Cuma gününden bu yana sana yazılmış mesajlar var paylaşımda. Biraz ilgi lütfen.
Cook gecmis olsun kaptanım ♥Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sağ Olsun dünmoni Ayşem aradı benı merak edip tabi burada sebep olduğum karışıklığı da söyleyince üzüldüm
İnanın kaç gündür hiç kolumu bile kaldıracak halim yoktuilaçlar içip sersem gibi yatıp durdum
Geçen sene de soğuklar başladığında böyle olmuştum ( hem boyun fıtığı hemde omuzlardaki kaslarda sıkıntı nuksetti )
Açıkçası bende görevimi gerektiği gibi yapamadigimin farkındayım ve eğer gönüllü birini bulabilirseniz ( ben bu sıkıntı bu ara sık sık hafif dé olsa tuttuğu için yerime geçecek birini çok aradım ama maalesef gönüllü bulamadım ) Kaptanlıktan ayrilmak istiyorum
Kendime hayrim yok ki baskasina olsun
Idare edelim diyeceksiniz biliyorum ama cidden idare edilecek bir durum yok çünkü takımında motivasyonunu yükseltmek için bu işi gerçekten hem psikolojik hem bedenen sağlıklı biri şart
Verdiğim sıkıntı için de hepinizden tek tek tekrar özür dilerim ♡♡♡ Hakkınızı helal edin
Canım inan telefonu doğru düzgün elime alamadım mecbur kalmadikcaen son pazartesi günü girebilmistim sanırım yoksa çoğu zaman kızlarda telefon oluyordu ama inan görmedim Son girdiğimde yoksa büyük kıza da olsa yazdirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?