Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili Baharcim senin verdigin emeklerin, uğraşların karsiligi yok zaten, bunun icin cok tesekkur ederiz

Kurallarin uygulanmasi konusunda tabiki Anka da sende haklısınız

Sadece sevgili ankanin dedigi "neden kimse ugrasmiyor" sözüne katilamicam
Sonucta bildigim kadariyla kaptanlarimizin çoğu çalışıyor ve coluk cocuk sahibi kişiler
Herkes elinden geleni yapmaya calisiyor, onlarin emeklerinide hiçe sayamayiz, sanki kimse hic bisey yapmiyormus gibi...

Kendi adima cuma günleri ekstra yoğunluğum oluyor ve işten geç geliyorum
İş yerinde tele bakma gibi bi imkanim yok malesef, yasak

Kendi listemizi bile yapmaya vaktim olmuyor
Sagolsun kizlar yapiyor
O yüzden kardeş takimimizin listesini kontrol edebilme gibi bi şansım yok
Ben eve gelinceye kadar zaten paylaşılmış oluyor

Eğer bu durum sizin icin engel teşkil ederse
Son paragrafta dedigin gibi kaptanligi birakabilirim, sorun degil

Ben bunu dün cevapladım gibi geldi Telefona excel yükleyerek kontrol etmesi kolay oluyor. Bir de sen niye üzerine alındın. Bak cumadan beri etiket yapıyoruz oynak kaptana siteye girdiği halde dönmedi.. senin takımla ve paylaşımla ne kadar ilgili olduğunu herkes biliyor ama kardeş takım uygulamasını istemeyenler bu uygulamadan çıkabilir dedi bahar. vaktim yok yapamam dersen çıkabilirsin.
oynakbasi34 kaptanım inşallah önemli bir durum yoktur. Artık meraklanmaya da başladım.

Tavrı anlayamadım. Sanırım bir yanlış anlaşılma var.
Kardeş takım yükümlülükleri yerine getirilemiyorsa, kardeş takım uygulamasından çıkılsın demiştim.

Genel anlamda da kaptanlığın zor olduğunu ve hiç kimsenin kaptan olmak / kaptan kalmak yükümlülüğü olmadığını söyledim.

Ters köşeden gelmiş yorum.
Bir kez daha açıklamak isterim.

siteye gelip de bunca yazıya cevap vermemesi için yapılacak tek yorum var, onu da yapmaya gerek yok zaten.

siteye gelip de bunca yazıya cevap vermemesi için yapılacak tek yorum var, onu da yapmaya gerek yok zaten.
Oynakbaşı kaptanım ile görüştüm, sağlık sorunları yüzünden ilgilenememiş. Nükseden bir boyun fıtığı ve ağrıları yüzünden hareket kısıtlılığı yaşıyormuş. En kısa zamanda foruma bakacağını söyledi.

oynakbasi34 Banuşum tekrar çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun

seaBahAR kaptanim, Anka kaptanim soylediklerinizde cok haklisiniz.
*Ben bazen eskiden yarismis olan uyeler takima geldiginde (nicklerinide degistirdiklerinde), gecmis bilgilerini bulamiyorum ve gercekten bir cok listede aratiyorum.
Bu konuyu bir kez size sormustum hatta ama hala eski uyelerde sorun yasadigim oluyor.
*4. takim olarak bizde listemizi her hafta gec paylasiyoruz, sebebi ben Turkiye ile 10 saat, saat farki olan bir yerde yasiyorum ve her cuma sabah 6.30-7de kalkip listeyi hazirliyoruz kaptan yardimcimla.Yani en erken paylasim saatimiz 19.00 oluyor.
* Kardes takim uygulamasi icin soylediklerinizi dikkate alacagim.
* toplight kaptanim ellerinize saglik.

Senin kardeşin biziz zaten sıkıntı yok

Sana da ayrı teessüf ediyorum
Laydline kontrol eder listenizi
Canim Ankacim, her zaman yardim ediyorsun bana, takimimiza , hic emeklerini gormezden gelebilir miyim.Iyi ki varsin sen de Zipzip- kaptanimda.
Sadece karar defterinde 13. takimla, 4. takim kardes takim yaziyor ya onu kastettik biz..
Operim yanaklarindan, gonul koyamazsin sende o zaman degil mi?

Ben de bir zamanlar 13. takımdaydım ayrılınca Laydlineın beni evlatlıktan reddettiğini bilmiyordum ondan dedimdi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sağ Olsun dün moni Ayşem aradı benı merak edip tabi burada sebep olduğum karışıklığı da söyleyince üzüldüm
İnanın kaç gündür hiç kolumu bile kaldıracak halim yoktu ilaçlar içip sersem gibi yatıp durdum
Geçen sene de soğuklar başladığında böyle olmuştum ( hem boyun fıtığı hemde omuzlardaki kaslarda sıkıntı nuksetti )

Açıkçası bende görevimi gerektiği gibi yapamadigimin farkındayım ve eğer gönüllü birini bulabilirseniz ( ben bu sıkıntı bu ara sık sık hafif dé olsa tuttuğu için yerime geçecek birini çok aradım ama maalesef gönüllü bulamadım ) Kaptanlıktan ayrilmak istiyorum

Kendime hayrim yok ki baskasina olsun
Idare edelim diyeceksiniz biliyorum ama cidden idare edilecek bir durum yok çünkü takımında motivasyonunu yükseltmek için bu işi gerçekten hem psikolojik hem bedenen sağlıklı biri şart

Verdiğim sıkıntı için de hepinizden tek tek tekrar özür dilerim ♡♡♡ Hakkınızı helal edin
oynakbasi34 şimdi profiline girdim. KK ya dün girmişsin. Cuma gününden bu yana sana yazılmış mesajlar var paylaşımda. Biraz ilgi lütfen.

Canım inan telefonu doğru düzgün elime alamadım mecbur kalmadikca en son pazartesi günü girebilmistim sanırım yoksa çoğu zaman kızlarda telefon oluyordu ama inan görmedim Son girdiğimde yoksa büyük kıza da olsa yazdirirdim

Cook gecmis olsun kaptanım ♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…