Yok düzeltilmedi. Belki ben yanlış hesaplamışımdır daha önce de olmuştu ısrarla yanlış demiştim ama yanlış değildi.
Gerçekten yanlışsa ve kontrol uygulamasında başka takım çıksa, nota almaları gerekirken almayacaklar, daha önce yine böyle bir hata yüzünden başka takımdan bir üye sonuncu olacaktı.
Demek istediğim aaa ben çok önemli iş yapıyorum değil kimse övündüğümü düşünmesin ben şunu anlatmak istiyorum.
Kardeş takım uygulaması niye var?
Bu cezaların son günü neden var?
Biz hedef kilo uygulamasını neden koyduk?
Eski üyeler isim değiştiriyor geliyor benim çok kolay ulaşabildiğim burada da defalarca anlattığım şeyi neden kimse uğraşmıyor?
Ya da başka bir soru
Anka 9 takım var 9 kaptan var sana ne?
Saygılarımla!!!
Ben çalışmadığım sürekli evde olduğum için Perşembe günü bütün işlerimi yapıyorum. İki günlük yemek yapıyorum. Cuma günleri sadece burayla ve çocuklarla ilgileniyorum. Ben gerçekten fazlasıyla önemsiyorum burayı. Çünkü senin verdiğin emek çok fazla.Anka Anka nın kategorize ettiği konular üzerine bir kez de ben yazmak istedim.
1- Kardeş takım uygulaması ne yazık ki hala amacına hizmet etmiyor.
Zaten asıl sorun Cuma günü bildirimlerin hep son ana kalıyor olması. Bu son yılların alışkanlığı oldu. Nasıl oldu, neden bu noktaya gelindi fikrim yok. Bildirim süresinde bu kadar gevşek olunmamalı.
Liste paylaşım alanına gitmeden önce mutlaka kardeş takım kaptanı veya yardımcısına da onaylatılmalı.
Bir takımda bir sorun fark ettiğimizde sadece takım kaptanına uyarı yapmayalım.
Hem yardımcılarına hem de kardeş takım yönetim kadrosuna uyarımızı yapalım.
Birinden biri cevap verebilmeli.
Veremiyorsa hem kardeş takım uygulamasında hem de kaptan yardımcılığı statüsünde sorun var demektir.
Ben bu işlerle uğraşamam diyen kaptan da kardeş takım uygulamasından çıksın lütfen. Bir kişiye mesaj yazıp günlerce cevap alamamak çok mantıksız.
Ben eskiden Çarşamba günleri eksik gördüğüm zaman takımlara not bırakıyordum. Ama sonradan “evet aklımda biliyorum” gibi dönüşler alınca bıraktım. Aslında bu uygulama hakkında genelde sonuncu üyelerin takımlarında “Zaten motivasyonumu kaybettiğim için kilo aldım bir de böyle sonuncu yazılması beni daha kötü yaptı” şeklinde mesajlar okuyorum. Belki bu sonuncu görevinin üzerinde tekrar düşünebiliriz.2- Etap raporunda düzeltilmesi gereken sorunlar ve etap birincisi ile sonuncusunun gerekli paylaşımlarda bulunması için son gün Perşembe. Perşembe gün bitimine kadar cevap verilmediğinde kesin olarak ceza alınacaktır.
İzne çıktı, ekstrem bir durum oldu vs gibi mazeretler zamanında paylaşım alanında paylaşılmalıdır.
Bunu ben de anlamıyorum.3- Yeni üye takımınızda haftalarca deneme süreci geçiriyor. Hedefinin minimum ne olacağı ilk geldiği anda belli zaten. Dikkat etmeniz zor değil. Gerek bu konu, gerekse üyenin mezun olabileceği kilo konusundaki kontrolleri kaptan ve yardımcıları olarak yapmanız gerekiyor. Bildirim listenizi düzenlerken bir an durup düşünmeniz yeterli aslında.
Ben kontrol ediyorum zaten her hafta. Ama bazı kaptanların önceki uyarılarda verdiği tepkiler sonunda yazmaktan çekiniyorum. Diğerlerine özelden bildiriyorum4- Eski üyeleri ben sadece bendeki listede kontrol ediyorum. Üye isim değiştirdi ise bunu bendeki excel dosyalarından yakalamam mümkün değil. Bu da aynen 3. maddede yazdığım gibi deneme sürecinde kontrol edilebilecek bir şey. Neden bunu atlıyorsunuz bunu da anlamam mümkün değil.
@Anka sana bir teklifim var:
Bundan sonra yeni üyelerin kontrolünü yapabilir misin? Hatayı takıma iletirsin, muhatap yoksa listede sen düzeltirsin. Kafamda böyle beliriyor sistem. Ne dersin?
Kontrolleri yapmıştım oysa ki642. ETAP RAPORUNA İLAVE OLARAK
8. Takım
esraas izne ayrılamaz. İzin hakkı kullananileceği süre geçmemiş.
10. Takım
Ehlimuhabbet ve Noona_noona isimli yeni üyelerin hedef kiloları kurallara uygun değil.
Bilgi:
oynakbasi34
moni
Takımlarında da kilo bildirimini kontrol ettim, kilo bildirimi: 77Bir demoni kaptanım Usagisan ın farkı ve yüzdesi doğruymuş. Kilosu 77,1 olacak. Genel oratalamalarında hata var.
püsküütüm her iki takım için de gerekli düzenlemeleri yaptım.642. ETAP RAPORUNA İLAVE OLARAK
8. Takım
esraas izne ayrılamaz. İzin hakkı kullananileceği süre geçmemiş.
10. Takım
Ehlimuhabbet ve Noona_noona isimli yeni üyelerin hedef kiloları kurallara uygun değil.
Bilgi:
oynakbasi34
moni
Kilom 77 olucak yüzdeyi yanlışmı hesaplamışım.Kafam biraz dağınıktı ogünYİne @Usagisan bilgilendirme yapsın ben yanlışlık yapmayayım
400 gr artıyım yazmışsın o yüzden 77,1 misin acaba diye düşündüm. Moni kaptan 77 olarak düzenledi sıkıntı yokKilom 77 olucak yüzdeyi yanlışmı hesaplamışım.Kafam biraz dağınıktı ogün
Tamam teşekkür ederim biraz sıkıntılı günler yaşıyorum 300 değil 400 gram aldığımı sanmışım birde mühendis olucam400 gr artıyım yazmışsın o yüzden 77,1 misin acaba diye düşündüm. Moni kaptan 77 olarak düzenledi sıkıntı yok
Eline sağlık canımsevgili arkadaşlar moni kaptanımın yaptığı düzeltmeden sonra bende performansı yeniden düzenledim aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
642. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2543019
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2543020
6. Takım yarışmacısı hippocan 642. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı Nefesimmmsin 642. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
642. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2543021
642. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 2)
- 6. TAKIM (8 ► 4)
- 10. TAKIM (6 ► 1)
- 13. TAKIM (9 ► 8)
- 14. TAKIM (7 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
1) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız 0,320% görünüyor, ancak benim hesabıma göre 0,289% çıkıyor.
Hatanın kaynağı Usagisan bildirim hesaplamasında. Şu şekilde olmalıydı: ( 76.7 / 77 /+0.3 / - 0.39%)
Lütfen gerekeni yapınız ve hesaplamalarda daha özenli olunuz, yakın zamanda benzer sorunu yaşamıştık.
2) Colombre ile ilgili olarak;
Kurallara göre mezun olamaz. Bundan sonra önce kontrol edip sonra mezuniyet talebinde bulununuz lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 10. Takım yarışmacısı mn5822 mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Ellerinize saglik kaptanlarimsevgili arkadaşlar moni kaptanımın yaptığı düzeltmeden sonra bende performansı yeniden düzenledim aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Bana kalırsa gerek sonuç listelerinde gerekse etap raporunda olmak üzere toplamda zaten iki kere ilan edilmiş birinci ve sonuncular için 3. bir hatırlatmaya gerek yok.Ben eskiden Çarşamba günleri eksik gördüğüm zaman takımlara not bırakıyordum. Ama sonradan “evet aklımda biliyorum” gibi dönüşler alınca bıraktım. Aslında bu uygulama hakkında genelde sonuncu üyelerin takımlarında “Zaten motivasyonumu kaybettiğim için kilo aldım bir de böyle sonuncu yazılması beni daha kötü yaptı” şeklinde mesajlar okuyorum. Belki bu sonuncu görevinin üzerinde tekrar düşünebiliriz.
Tamam o zaman anlaştık.Ben kontrol ediyorum zaten her hafta. Ama bazı kaptanların önceki uyarılarda verdiği tepkiler sonunda yazmaktan çekiniyorum. Diğerlerine özelden bildiriyorumeğer cevap gelmezse ben düzenlerim tabii ki ❤❤
Bana kalırsa gerek sonuç listelerinde gerekse etap raporunda olmak üzere toplamda zaten iki kere ilan edilmiş birinci ve sonuncular için 3. bir hatırlatmaya gerek yok.
Sonunculuk konusuna gelince amaç da aslında bu. Yoksa kimse merak etmiyor sonuncu neden kilo aldı diye. İlan edilmenin vereceği sıkıntı aslında motive etmeli. Dolu dizgin kilo almanın önüne geçebilmeli.
Tamam o zaman anlaştık.Yeni üyelerin , eskiden yarışıp yarışmadığı konusu sende. Bu bana da iyi gelecek. Bütün takımların bütün üyelerine birden bakınca benim de hata yapma olasılığım, gözden kaçırma olasılığım daha mümkün olabiliyor. Hele bu haftaki gibi istemeye istemeye yapınca kesin hata!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?