- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sağ Olsun dün @moni Ayşem aradı benı merak ediptabi burada sebep olduğum karışıklığı da söyleyince üzüldüm
İnanın kaç gündür hiç kolumu bile kaldıracak halim yoktuilaçlar içip sersem gibi yatıp durdum
Geçen sene de soğuklar başladığında böyle olmuştum ( hem boyun fıtığı hemde omuzlardaki kaslarda sıkıntı nuksetti )
Açıkçası bende görevimi gerektiği gibi yapamadigimin farkındayım ve eğer gönüllü birini bulabilirseniz ( ben bu sıkıntı bu ara sık sık hafif dé olsa tuttuğu için yerime geçecek birini çok aradım ama maalesef gönüllü bulamadım ) Kaptanlıktan ayrilmak istiyorum
Kendime hayrim yok ki baskasina olsun
Idare edelim diyeceksiniz biliyorum ama cidden idare edilecek bir durum yok çünkü takımında motivasyonunu yükseltmek için bu işi gerçekten hem psikolojik hem bedenen sağlıklı biri şart
Verdiğim sıkıntı için de hepinizden tek tek tekrar özür dilerim ♡♡♡ Hakkınızı helal edin
Canım inan telefonu doğru düzgün elime alamadım mecbur kalmadikcaen son pazartesi günü girebilmistim sanırım yoksa çoğu zaman kızlarda telefon oluyordu ama inan görmedim Son girdiğimde yoksa büyük kıza da olsa yazdirirdim
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanırsın.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sağ Olsun dün @moni Ayşem aradı benı merak ediptabi burada sebep olduğum karışıklığı da söyleyince üzüldüm
İnanın kaç gündür hiç kolumu bile kaldıracak halim yoktuilaçlar içip sersem gibi yatıp durdum
Geçen sene de soğuklar başladığında böyle olmuştum ( hem boyun fıtığı hemde omuzlardaki kaslarda sıkıntı nuksetti )
Açıkçası bende görevimi gerektiği gibi yapamadigimin farkındayım ve eğer gönüllü birini bulabilirseniz ( ben bu sıkıntı bu ara sık sık hafif dé olsa tuttuğu için yerime geçecek birini çok aradım ama maalesef gönüllü bulamadım ) Kaptanlıktan ayrilmak istiyorum
Idare edelim diyeceksiniz biliyorum ama cidden idare edilecek bir durum yok çünkü takımında motivasyonunu yükseltmek için bu işi gerçekten hem psikolojik hem bedenen sağlıklı biri şart
Verdiğim sıkıntı için de hepinizden tek tek tekrar özür dilerim ♡♡♡ Hakkınızı helal edin
Canım inan telefonu doğru düzgün elime alamadım mecbur kalmadikcaen son pazartesi günü girebilmistim sanırım yoksa çoğu zaman kızlarda telefon oluyordu ama inan görmedim Son girdiğimde yoksa büyük kıza da olsa yazdirirdim
Geçmiş olsun.
Haklısın. Takımda motivasyon için kaptanın zaman ayırabilecek durum ve motivasyonda olması şart. Zaten o yüzden dedim. Birileri kilo verecek diye, kendimizi zorlamamız gerekmiyor. O nedenle dedim "gönül işi" diye.
Bak bana, bunca yıldır bir kere bile kaptanlık yapmadım. Yarışmacı iken de takımımda sadece düz üye idim. Kaptanlığın bu platformdaki EN ZOR, EN ÖZVERİ GEREKTİREN iş olduğunu biliyorum çünkü. Ben yapamam, altından kalkamam.
Hep diyorum, bu yarışma kaptanlar olduğu için var. Ben varım diye değil.
Kaptan bu kadar önemli.
Yapamayacağını düşünüyorsan da asla ikna etmeye çalışmam. Bu düşünce yapıma ters.
Ancak kaptanlığı bırakıyorum diye bırakılmıyor biliyorsun. Yerine birini bulmalısın.
Ya da üyeleri diğer takımlara dağıtarak takımı kapatabilirsin.
Karar senindir.
Hep hastalıklarla boğuşuyorsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanırsın.
Diğer konu hakkında da kaptanlığı bırak yapamıyorsun demek istemedim. Ben sadece Cuma bildirimlerine göre yorum yaptım. Listede sık sık hata çıkıyor, uyarılara geri dönüş vakit dolduktan sonra oluyor. Çözümleri Bahar sunmuş zaten son karar senin
Cok gecmis olsun BanucumBelki abartı gibi gelecek ama inan şurda 15 dakika telefonla da olsa sabit oturup yazdım diye yine ağrılarım arttı
Sanirim sonunda Ameliyat olacağım çünkü bu sekilde cidden çekilmiyorhele ki benim gibi yerinde durmak istemeyen 1 gün evden çıkmayınca sıkıldım diye isyan eden biri için
Evlatlıktan reddetmedim de sen terkettin biziBen de bir zamanlar 13. takımdaydım ayrılınca Laydlineın beni evlatlıktan reddettiğini bilmiyordum ondan dedimdi
Mesajinizi yanlis yere yazmissiniz :)Kızlar size bişi danışıcam sabah aç karnına cis yapınca tartıldım 95.5
Ama 3 gündür kabızımda
Ve bugün kayısı ile çıktım cıktıktan sonra tartıldım 94.7
Hangisi benim kilom
Ayrı eve çıktım diyelimEvlatlıktan reddetmedim de sen terkettin bizi
Zayıflama yeri değilmi bura canımMesajinizi yanlis yere yazmissiniz :)
2.tarti gercek kilon olur cnm :))Zayıflama yeri değilmi bura canım
Sizler daha iyi bilirsiniz diye size yazdım ama
Teşekkür ederim canım sağol2.tarti gercek kilon olur cnm :))
Ben bir zayiflama takimina uyesiniz , buraya yanlislikla yazdiniz mesajinizi diye dusunmustum.Zayıflama yeri değilmi bura canım
Sizler daha iyi bilirsiniz diye size yazdım ama
Hayır hiçbir takima üye degilim ve rastgele sizin takıma geldim bir sorayım dedimBen bir zayiflama takimina uyesiniz , buraya yanlislikla yazdiniz mesajinizi diye dusunmustum.
Bencede 2. tartiniz asil kilonuzdur, iyi aksamlar..
Yok canım ben kendi çabımda zayıflamaya calısıyorum takımada üye değilimBen bir zayiflama takimina uyesiniz , buraya yanlislikla yazdiniz mesajinizi diye dusunmustum.
Bencede 2. tartiniz asil kilonuzdur, iyi aksamlar..
banucum çok çok geçmiş olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?