Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki abartı gibi gelecek ama inan şurda 15 dakika telefonla da olsa sabit oturup yazdım diye yine ağrılarım arttı
Sanirim sonunda Ameliyat olacağım çünkü bu sekilde cidden çekilmiyor hele ki benim gibi yerinde durmak istemeyen 1 gün evden çıkmayınca sıkıldım diye isyan eden biri için

Geçmiş olsun.
Haklısın. Takımda motivasyon için kaptanın zaman ayırabilecek durum ve motivasyonda olması şart. Zaten o yüzden dedim. Birileri kilo verecek diye, kendimizi zorlamamız gerekmiyor. O nedenle dedim "gönül işi" diye.

Bak bana, bunca yıldır bir kere bile kaptanlık yapmadım. Yarışmacı iken de takımımda sadece düz üye idim. Kaptanlığın bu platformdaki EN ZOR, EN ÖZVERİ GEREKTİREN iş olduğunu biliyorum çünkü. Ben yapamam, altından kalkamam.

Hep diyorum, bu yarışma kaptanlar olduğu için var. Ben varım diye değil.
Kaptan bu kadar önemli.

Yapamayacağını düşünüyorsan da asla ikna etmeye çalışmam. Bu düşünce yapıma ters.
Ancak kaptanlığı bırakıyorum diye bırakılmıyor biliyorsun. Yerine birini bulmalısın.
Ya da üyeleri diğer takımlara dağıtarak takımı kapatabilirsin.

Karar senindir.

Hep hastalıklarla boğuşuyorsun. En kısa sürede sağlığına kavuşmanı dilerim.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanırsın.
Diğer konu hakkında da kaptanlığı bırak yapamıyorsun demek istemedim. Ben sadece Cuma bildirimlerine göre yorum yaptım. Listede sık sık hata çıkıyor, uyarılara geri dönüş vakit dolduktan sonra oluyor. Çözümleri Bahar sunmuş zaten son karar senin

Allah razı olsun güzel temennilerin için ♡ Kesinlikle kaptanlık konusunda sonuna kadar haklısın ( motivasyon kısmına özellikle )

Zaten hemen ben bırakıp gidiyorum demem bana yakışmaz Soylememin nedeni sadece belki kaptanlığı uygun biri varsa hizlanirmak adına Takımın motivasyonudüşmemesi adına

Bakalımbiraz daha idare etmeye çalışacağım ve bir yandan da kaptan bulmaya çalışırım

Sen kaptanlığı zor diyorsun ben seni düşünemiyorum Allah razı olsun kaç senedir bir gün ne olursa olsun aksatmadin listeleri ♡

Yok canım yanlış anlamadım zaten ♡ Buradan kimsenin dur laf sokayim diye dusunmedigine adım gibi eminim zaten
Ben kendimi zaten bu konuda uzun zamandır rahatsız hissediyordum ( yetersiz kaptanlik yapıyorum sonucta haftada 2 - 3 mesajla olacak iş değil )

Yoksa kk benim için çok değerli ♡♡♡♡ Yüreği güzel kaç arkadaş edindim burada ve Allah razı olsun yeri geldi ailemden yakın oldu herkes bana ♡
Burayı asla tamamen terk edemem zaten ama bir işi yapacaksam laikiyle yapmak isterim olmayınca da vicdan yaparım ♡

Cok gecmis olsun Banucum

Ben bir zayiflama takimina uyesiniz , buraya yanlislikla yazdiniz mesajinizi diye dusunmustum.
Bencede 2. tartiniz asil kilonuzdur, iyi aksamlar..
Hayır hiçbir takima üye degilim ve rastgele sizin takıma geldim bir sorayım dedim
Teşekkür ederim yukarıda bir arkadaşta aynını söyledi sağolun

Ben bir zayiflama takimina uyesiniz , buraya yanlislikla yazdiniz mesajinizi diye dusunmustum.
Bencede 2. tartiniz asil kilonuzdur, iyi aksamlar..
Yok canım ben kendi çabımda zayıflamaya calısıyorum takımada üye değilim
Menü filan paylaşcak vaktim yok henüz
Teşekkür ederim bilginize sağolun

banucum çok çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…