Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahar konu açılmışken benim de aklıma takılan bir soru vardı. son karardan önceki 80 altında yarışmaya katılan üyeleri %80 ile mi mezun edeceğiz %90 ile mi. O dönem konuşuldu mu hatırlayamadım.

Kaptanım Yawrukush 628 Etapda geri dönmüs hedef kilosunu 58 olarak yazmıs bu durumda mezın olabiliyor

Yawrukush (61,8/67/-5,2/-0,07) 507. etaptan izne ayrilan uye geri dondu yüzdesi 121 e bölündü. Hedef kilo:58

Bahar konu açılmışken benim de aklıma takılan bir soru vardı. son karardan önceki 80 altında yarışmaya katılan üyeleri %80 ile mi mezun edeceğiz %90 ile mi. O dönem konuşuldu mu hatırlayamadım.

Ben yine iki kere okudum tabii Ancak anladım.
İkisi farklı konu.
Son karar hedef kilonun alt sınırına yönelikti.
Diğeri zaten mezun olabilme koşulu olan hedef kilonun %80 i.

Kaptanım Yawrukush 628 Etapda geri dönmüs hedef kilosunu 58 olarak yazmıs bu durumda mezın olabiliyor

Yawrukush (61,8/67/-5,2/-0,07) 507. etaptan izne ayrilan uye geri dondu yüzdesi 121 e bölündü. Hedef kilo:58
Ay ben excelde arama yaparken o satırın tamamını görmemişim. O etapta da nedense revize yapmamışım demek ki. İlk girişindeki hedef kilo kalmış öyle.
Sağ ol kaptanım.

Bugün hazırlayayım karnesini @Yawrukush kaptanımın.

....

bugün niye hep utanıyorum ben.

Ben yine iki kere okudum tabii Ancak anladım.
İkisi farklı konu.
Son karar hedef kilonun alt sınırına yönelikti.
Diğeri zaten mezun olabilme koşulu olan hedef kilonun %80 i.
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90ına ulaşmalıdır.

Kural böyle ya. Bu kuralı almadan önceki 80 altı üyeler için de geçerli değil mi

İyisi mi ben kuralı bir daha okuyayım.
Burada alelacele bir şeyler konuşup düzeltiyoruz ama beyin kaydetmiyor demek ki zırt pırt değişikliği.
Okuyup döneceğim.

Kuralı okuyunca anladım nihayet ne demek istediğini.
O dönem geçmişe yönelik hedef düzeltmesi yapalım demiştim önce, sonra vazgeçtik ve kuralı, kararı aldığımız tarih itibari ile geçerli kıldık.

Çıkarım yapıyorum.
Üyemiz 80+ veya 80- olsun, hedefini yeni kurala göre belirlemediysek, hedefe ulaşma oranını işletemeyiz.
Çünkü o oranın %80 ve %90 olarak iki kategoride işletilmesi, kilo farkı nedeni ile haksızlığa yol açmamak içindi.

Bu durumda mantıken, üyemizin hedefi, yeni kurala göre belirlenmemiş ise (karardan önce girmiş olan üye ise) mezuniyet koşulu %80 olarak devam edecektir. Ancak bunu takip etmek zor olduğu için, biz her koşulda üyemizin kayıt kilosu ve hedefine bakalım ve aldığımız son karara göre de uygulamasını yapalım.

Yoksa takip edemeyiz. Ben de edemem. Çünkü sadece hedef kilosuna bakıyorum neticede. Baksana revizeyi işlememişim demin hata yaptım.

Çok teşekkür ederim yordum yine

Çok teşekkür ederim yordum yine
yok yorgunluk olur mu hiç Ankacım..
üzerinden zaman geçince bazı şeyler muğlaklaşıyor, konuşarak netleştirmekte fayda var.

daha net bir sonuca ulaşabilir miyiz? sen yine de düşün.

şu andaki durumu toparlarsak:
Üyenin mezun olma talebini kontrol ederken üyenin önce kayıt kilosuna bakıyoruz:
  1. Kayıt kilosu 80 in üstünde ise hedefinin 80% ini tutturması gerekiyor.
  2. Kayıt kilosu 80 in altında ise hedefinin 90% ını tutturması gerekiyor.

Minimum hedef belirleme kararımız 634. etap itibari ile yürürlüğe girdiği için bu etaptan öncekiler için de yukarıda yazdığım sağlamayı yapmamız gerekiyor.

Tamam bence gayet açık ve net oldu. Başka fikrim yok. Aklıma takılıyordu. Üye bulup zayıflatınca mezun edeceğim zaman lazım olacak

Senin için çalmıyor hiç heveslenme daha ben listeye gireceğim, zayıflayacağım bana karne hazırlayacaksın çok işin var çok

karar defterinde güncelledim bahar.
teşekkürler bahar, ellerine sağlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…