Ellerine ve emeğine sağlık kaptanım ❤❤Performans uygulaması 38.turu hiç nota almadan tamamlayan 3. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporunu hazırladım.
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
sahgull
Hepfitim
Kaptanim gecmis olsunSorma Ayşem dünden beri havadamiyim karadamıyım belli değilHastalıktan öte hala birilerinin umursamaz tavrı özellikle çok etkiledi beni
Çekirdek Aileden ötesi yokmuş onu anladım ♡
Allah razı olsun kızlarbuda geçecek inşallah
Performans uygulaması 38.turu hiç nota almadan tamamlayan 3. Takımın ilgili dönemi kapsayan analiz raporunu hazırladım.
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
sahgull
Hepfitim
Kaptanim gecmis olsun
Rabbim acil sifalar versin inşallah ❤
Tamam kaptanım tesekkur ederimZipzip- kaptanım, sizin takımın hediye analizini haftaya yapacağım.
Analiziniz yine 38. tur performans turunun ilk etabı olan 639. etap itibari ile başlayıp 647. etap ile sonlanacak.
Takım sırasına göre yaptığım için 3. Takıma öncelik verdim.
Bilgine.
Eline sağlık kaptanımSonuç listeleri hazır arkadaslar, umarim hatam yoktur :)
Dereceye giren takimlarimizi ve bireysel derece yapan üyelerimizi kutluyorum
Eline saglik kaptanim ❤Sonuç listeleri hazır arkadaslar, umarim hatam yoktur :)
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanımSonuç listeleri hazır arkadaslar, umarim hatam yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?