Basınız sağolsun kaptanım, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorumAh be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Kuzenimi toprağa verdik, kalp krizinden. Ailede son 1.5 yılda dördüncü ölüm. Bir de benim bahçedeki köpeğimin zehirlenerek öldürülmesini ekle..
Hikmetinden sual olmaz ama lütfen biraz ara ver Tanrım.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinAh be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Kuzenimi toprağa verdik, kalp krizinden. Ailede son 1.5 yılda dördüncü ölüm. Bir de benim bahçedeki köpeğimin zehirlenerek öldürülmesini ekle..
söylenecek söz kalmamış be bahar cım ne diyeyim sabır diliyorum bolca sanaAh be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Ellerine sağlık toplightım.
Sözün bittiği yer..Başınız sağolsun, bolca sabır diliyorum.Ah be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Basınız sağolsun kaptanım, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Biz bunalmadık keşke yanında olsak da sımsıkı sarılsak biraz derdine ortak olabilsek
söylenecek söz kalmamış be bahar cım ne diyeyim sabır diliyorum bolca sana
Sözün bittiği yer..Başınız sağolsun, bolca sabır diliyorum.
Kaptanim basiniz sagolsun, sabirlar diliyorumAh be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Başınız sağolsun BaharcimAh be güzel kalpli monişim.. artık bunaldım, sizi de bunalttım.
Kaptanim basiniz sagolsun, sabirlar diliyorum
Keske elimizden bir sey gelse, biz hic bunalmiyoruz, lutfen siz kendinizi bunaltmayin, yazin bize.
Topraklari bol olsun, nur icinde yatsinlar tum sevdikleriniz...
Teşekkür ederim arkadaşlar, sağ olun.Başınız sağolsun Baharcim
Mekani cennet olsun insallah
Insanoglu bazi seylerde aciz kaliyor ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?