Eline sağlık canımcım.Ekledim canım
Ben notu düzeltmeyi unutmuşum. 527 olarak kalmışanka kaptanım düzeltme yqpmak için geç kaldım sanırım
Ellerine saglik cnmSonuç listesini hazırladım arkadaşlar. İnşallah hatam yoktur. Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum. Etiketler çıkmadı nedense.
Eline sağlık kaptanım
Çok teşekkür ederim
Eline sağlık canımcım.
Ellerine saglik cnm
Ellerine sağlık Ankam.Sonuç listesini hazırladım arkadaşlar. İnşallah hatam yoktur. Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum. Etiketler çıkmadı nedense.
Önce buraya baktığım için bunu anlamadım. Sonuç listelerine gidiyorum şimdi. Değişmesi gereken bir şey kalmamıştır umarım.Ben notu düzeltmeyi unutmuşum. 527 olarak kalmış
Evet etiketleri ben de çözemedim. Çıkmıyor bazen.Ellerine sağlık Ankam.
O etiketlerle hepimizin başı belada. Ben mantığı hiç anlamadım. Canı isterse çıkıyor, istemezse çıkmıyor dedim rahatladım.
Önce buraya baktığım için bunu anlamadım. Sonuç listelerine gidiyorum şimdi. Değişmesi gereken bir şey kalmamıştır umarım.
Tamamdır, ben düzelterek çekeyim excele.Evet etiketleri ben de çözemedim. Çıkmıyor bazen.
5. Takımın izinden dönen üyesinin notu 627 olacaktı. Yanlışlıkla 527 yazılmış.
Canım benim dün seni ve Zipzip kaptanımı çok yordum hakkınızı helal edin eline sağlıkEvet etiketleri ben de çözemedim. Çıkmıyor bazen.
5. Takımın izinden dönen üyesinin notu 627 olacaktı. Yanlışlıkla 527 yazılmış.
Tamam kaptanım ben hemen onuda ekleyerek düzenleme yapıyorumSonuç listelerinde bir değişiklik daha olabilir. Sen bekle şimdilik kaptanım.
Not: Bendeki listede güncelledim.
Zipzip- kaptanım, bu durumu da ekle eğer sonuç listelerini değiştireceksen.
Kaptanım durumu paylaşımda da açıklarsan aynı problemi yaşayan/yaşayacak olan kaptanlarımıza da fikir olur.Tamam kaptanım ben hemen onuda ekleyerek düzenleme yapıyorum
Sevgili kaptanlarımseaBahAR kaptanımın bilgisi dahilinde sonuc listelerinde kendi takımımdaki izin notlarını güncelledim bilginiz olsun
Görmeden yazmıstım kiÇok açıklayıcı olmuş gerçekten.
Eline sağlık kaptanım ❤649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2558431
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2558433
10. Takım yarışmacısı cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2558434
649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 8. TAKIM (3 ► 2)
- 9. TAKIM (2 ► 1)
- 12. TAKIM (7 ► 6)
- 13. TAKIM (9 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.
10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)
Rapor Kaynağı
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller kaptanım ❤Sevgili arkadaşlar, ben yine bir yolculuğa çıkıyorum. Yok merak etmeyin bu sefer kötü haber değil.
Sadece kafa dağıtma.
Salı gidip, Cuma döneceğim.
Bireysel sıralamayı yetiştirmeye çalışıyorum, olmazsa eğer dönüşte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?