Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç listesini hazırladım arkadaşlar. İnşallah hatam yoktur. Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum. Etiketler çıkmadı nedense.
Ellerine sağlık Ankam.
O etiketlerle hepimizin başı belada. Ben mantığı hiç anlamadım. Canı isterse çıkıyor, istemezse çıkmıyor dedim rahatladım.

Ben notu düzeltmeyi unutmuşum. 527 olarak kalmış
Önce buraya baktığım için bunu anlamadım. Sonuç listelerine gidiyorum şimdi. Değişmesi gereken bir şey kalmamıştır umarım.

Evet etiketleri ben de çözemedim. Çıkmıyor bazen.

5. Takımın izinden dönen üyesinin notu 627 olacaktı. Yanlışlıkla 527 yazılmış.

seaBahAR kaptanim takimimiza donen arkadasimiz stitch 'in hedef kilosunu yazmayi unutmusuz dun listemize
Bu eksiklik icin ozur diliyorum, hedef kilosu 58 olacak sonuc listelerine ekleme yapayim mi?

Sonuç listelerinde bir değişiklik daha olabilir. Sen bekle şimdilik kaptanım.
Not: Bendeki listede güncelledim.

Zipzip- kaptanım, bu durumu da ekle eğer sonuç listelerini değiştireceksen.

649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı
pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR

649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 12. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (8 ► 7)
  • 8. TAKIM (3 ► 2)
  • 9. TAKIM (2 ► 1)
  • 12. TAKIM (7 ► 6)
  • 13. TAKIM (9 ► 5)

ETAP NOTLARI:

8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.

9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.

10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.

12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)

Rapor Kaynağı

Sevgili kaptanlarım seaBahAR kaptanımın bilgisi dahilinde sonuc listelerinde kendi takımımdaki izin notlarını güncelledim bilginiz olsun 
Hippocan arkadasımız ve benim mezun üye olarak dönüs yaptıgımız için izin hakkımız yoktu kendi isteğiyle ayrıldı yazdım ilk notta
Hippocan kayın validesi rshatsız oldugu için ona bakmak durumunda
Bende ablamın ameliyatı için sehir değiştireceğim
Bu durumda dolaylıda olsa sağlık problemi içerdiği için sağlık problemleri nedeniyle ayrildi olarak değiştirdim

Eline sağlık kaptanım ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…