Eline emeğine sağlık püsküütüm.649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2558431
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2558433
10. Takım yarışmacısı cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2558434
649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 8. TAKIM (3 ► 2)
- 9. TAKIM (2 ► 1)
- 12. TAKIM (7 ► 6)
- 13. TAKIM (9 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.
10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanımseaBahAR kaptanım süre dolmadan 5, takım notunuda düzenledim bilgin olsun 527 olarak yazılmıs 627 olarak değişti
Musmutlu tatillerSevgili arkadaşlar, ben yine bir yolculuğa çıkıyorum. Yok merak etmeyin bu sefer kötü haber değil.
Sadece kafa dağıtma.
Salı gidip, Cuma döneceğim.
Bireysel sıralamayı yetiştirmeye çalışıyorum, olmazsa eğer dönüşte.
Ellerine saglik kaptanim649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2558431
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2558433
10. Takım yarışmacısı cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2558434
649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 8. TAKIM (3 ► 2)
- 9. TAKIM (2 ► 1)
- 12. TAKIM (7 ► 6)
- 13. TAKIM (9 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.
10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)
Rapor Kaynağı
Ben de neden ayrildiginizi soracaktim kaptanim geçmiş olsunSevgili kaptanlarımseaBahAR kaptanımın bilgisi dahilinde sonuc listelerinde kendi takımımdaki izin notlarını güncelledim bilginiz olsun 
Hippocan arkadasımız ve benim mezun üye olarak dönüs yaptıgımız için izin hakkımız yoktu kendi isteğiyle ayrıldı yazdım ilk notta
Hippocan kayın validesi rshatsız oldugu için ona bakmak durumunda
Bende ablamın ameliyatı için sehir değiştireceğim
Bu durumda dolaylıda olsa sağlık problemi içerdiği için sağlık problemleri nedeniyle ayrildi olarak değiştirdim
Tesekkur ederim canım cocuklarınada cok gecmiş olsun daha iyilerdir insallahBen de neden ayrildiginizi soracaktim kaptanim geçmiş olsun
Ben de çocukların sağlık sorunlari nedeniyle izne cikmam gerekiyordu izin hakkim olmadığı icin listeden çıkmam gerekiyordu
Yani isteyerek çıkmadım listeden
Böyle bir hakkımız olduğunu da bilmiyordum
seaBahAR Kaptanim karar defterinde guncelleseniz mi acaba bu durumu
Benim gibi izin hakki kalmayıp bu gibi durumla karşılaşan üyelerimiz listeden ayrilmak zorunda kalmasin
Cok sagol canimTesekkur ederim canım cocuklarınada cok gecmiş olsun daha iyilerdir insallah
Aslında daha öncede böyle bir durum yasamıstık üyemiz güzel kilo veriyordu cocugu hasta diye bırakmak zorunda kalmıstıseaBahAR kaptanım onun içinde sağlık nedeniyle izin yazmamı söylemisti
Karar defterinde olursa belki hepimiz için daha iyi olacaktır
Cook gecmis olsun canım Allah kolaylık versinCok sagol canim
Evet ya ikizler son 4 aydır tüm hastaliklari birarada peşpeşe gecirdiler
Cok şükür enfeksiyonel durumumuz kalmadi ama simdi diş çıkarma sendromu var
Ikiz olduklari icin de ekstra sendrom tabi ki
Muhtemelen takımın kapandığı siralarda oldu bu durum canim çünkü cidden bilmiyordum
Anka kaptanim bana söylediğinde de sonuc listeleri yayinlanmisti
O yüzden karar defteri en kalıcı ve asla atlanamayacak bir yer
Ekstrem durum notuyla güncellenmesi daha kalıcı olacak diye düşündüm
Allah razi olsunCook gecmis olsun canım Allah kolaylık versin
Yaz dönemiydi sizin takım kapalıydıı canım ama baksana ben bile kendime uygulamayı hiç düşünmedim
Ben de neden ayrildiginizi soracaktim kaptanim geçmiş olsun
Ben de çocukların sağlık sorunlari nedeniyle izne cikmam gerekiyordu izin hakkim olmadığı icin listeden çıkmam gerekiyordu
Yani isteyerek çıkmadım listeden
Böyle bir hakkımız olduğunu da bilmiyordum
seaBahAR Kaptanim karar defterinde guncelleseniz mi acaba bu durumu
Benim gibi izin hakki kalmayıp bu gibi durumla karşılaşan üyelerimiz listeden ayrilmak zorunda kalmasin
Tesekkur ederim canım cocuklarınada cok gecmiş olsun daha iyilerdir insallah
Aslında daha öncede böyle bir durum yasamıstık üyemiz güzel kilo veriyordu cocugu hasta diye bırakmak zorunda kalmıstıseaBahAR kaptanım onun içinde sağlık nedeniyle izin yazmamı söylemisti
Karar defterinde olursa belki hepimiz için daha iyi olacaktır
Çok teşekkür ederim, ben de listemde güncelleyeyim hemen. Kendi kendime isim uydurmuştum çünkü.
Dedigin gibi yazıyor kaptanim ama mesela kendim hasta olmadığim icin saglik olarak degerlendirmemistimKaptanlarım karar defterine yazılsın diyorsunuz da anlayamadım ben..
Zaten yazıyor.
Buyrun link:
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir. Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir: 1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi...www.kadinlarkulubu.com
Buyrun cümle:
"Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir"
Çok teşekkür ederim, ben de listemde güncelleyeyim hemen. Kendi kendime isim uydurmuştum çünkü.
Eline saglik kaptanımEki Görüntüle 2558717
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 649. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi Hippocan (6. Takım) kocaman tebrikler!
Görüşürüz kaptanım iyi tatillerPerşembe yolda olacağım, akşam buraya uğrarım arkadaşlar..
Sağlıcakla, hoşça kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?