İsim değiştirme kalksın.Eline saglik kaptanım
Hippocan da nick degisti onu yazmayi unuttum
Tekrar listeye giriste duzenlerim kaptanım
Bencede kalksinİsim değiştirme kalksın.
ellerine sağlık canımseaBahAR kaptanım süre dolmadan 5, takım notunuda düzenledim bilgin olsun 527 olarak yazılmıs 627 olarak değişti
ellerne sağlık canım ayrıca keyifli dinlenmeler649. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2558431
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2558433
10. Takım yarışmacısı cimbomlukiz 649. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı pastel34 649. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
649. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 12. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2558434
649. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (8 ► 7)
- 8. TAKIM (3 ► 2)
- 9. TAKIM (2 ► 1)
- 12. TAKIM (7 ► 6)
- 13. TAKIM (9 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır. Teşekkür ediyorum, hata yok.
9. TAKIM
-all is well- ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki benim excelde yaptığım dosyalama için sorun teşkil ediyor. Nickin başındaki "-" işaretinin kalkması gerekiyor, düzeltilebilirse sevinirim.
10. TAKIM
peaceful16 ile ilgili olarak;
Üyemizin 2019 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
12. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 2 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (85,6) Eski (83,6)
Hedef kilosu: Yeni (62) Eski (60)
Rapor Kaynağı
Eline saglik kaptanımsevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Tesekkur ederim canim
Ben o hakki sadece izin haklari icinde olarak biliyordum kaptanimKaptanlarım karar defterine yazılsın diyorsunuz da anlayamadım ben..
Zaten yazıyor.
Buyrun link:
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir. Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir: 1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi...www.kadinlarkulubu.com
Buyrun cümle:
"Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir"
Çok teşekkür ederim, ben de listemde güncelleyeyim hemen. Kendi kendime isim uydurmuştum çünkü.
Eline sağlık Şahnurumsevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
8. takım edeniyle düzeltme 38. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI :nazar: 4. TAKIM BAŞARILI :nazar: 5. TAKIM 640. Etap => %0.054 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ 6. TAKIM BAŞARILI :nazar: 8. TAKIM 640. Etap => %0.267 => 1. NOTA 641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ =>...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık püsküütüm.Eki Görüntüle 2558717
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 649. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi Hippocan (6. Takım) kocaman tebrikler!
Emeklerine saglik kaptanimEki Görüntüle 2558717
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 649. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Gorusmek uzere, keyifli tatillerPerşembe yolda olacağım, akşam buraya uğrarım arkadaşlar..
Sağlıcakla, hoşça kalın.
Ellerine saglik kaptanim.sevgili kaptanlarım veseaBahAR 39. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize
Performans Uygulaması
Tesekkur ederim canim
Ben o hakki sadece izin haklari icinde olarak biliyordum kaptanim
Ve kendi saglik sorunu durumunda olarak
Ben çok uygun görüyorum kendi fikrimce. İnanki 1 haftadır çocuklarım hasta bırak diyet yemeği yapmayı dışardan hazır yiyoruz ya da çorba makarna geçiştiriyoruz. Çünkü vakit yok. Sürekli hava veriyorum, ilaç veriyorum, hastaneye iğne yaptırmaya gidiyorum. Listede olsam ve izin hakkım olmasa kendi isteğimle ayrılıp 6 ay beklemem gerekecek o zaman.çocuk, kardeş, anne, baba, kayınvalide vb. hasta olunca bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler gerçekten çok etkiliyor hayatımızı ki diyetimiz etkilenmesinBende öyle biliyordum ve birçok kaptanında o şekilde bildiğini düşünüyorum. Kendi sağlığımız dışındaki sağlık sorunlarının da kilo vermemize engel teşkil etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hastası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle ama bu durum bana hiç mantıklı gelmedi. Kişi kendi sağlık sorunları nedeniyle kilo veremeyebilir, foruma uğrayamayabilir. Bu bir neden olarak gayet makul ve mantıklı bir şekilde kabul edilebilir. Ama 1. derece yakınımız bile olsa bakmakla yükümlü olduğumuz insanların rahatsızlıklarında sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı ibaresinin kullanılması uygun görünmedi bana.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2558717
Tabi ki kendi sağlık sorunları zira bir yakının sorunları değil çünkü sağlık sorunları nedeni ile dönerken şartlar farklı izinden dönerken farklıBende öyle biliyordum ve birçok kaptanında o şekilde bildiğini düşünüyorum. Kendi sağlığımız dışındaki sağlık sorunlarının da kilo vermemize engel teşkil etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hastası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle ama bu durum bana hiç mantıklı gelmedi. Kişi kendi sağlık sorunları nedeniyle kilo veremeyebilir, foruma uğrayamayabilir. Bu bir neden olarak gayet makul ve mantıklı bir şekilde kabul edilebilir. Ama 1. derece yakınımız bile olsa bakmakla yükümlü olduğumuz insanların rahatsızlıklarında sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı ibaresinin kullanılması uygun görünmedi bana.
Anka kaptanım şöyle bir durum var sağlık sorunları nedeni ile izne ayrılan üye ilaç , kortizon vs kullanıyor kilo alıyor ve dönerken beklemek zorunda değil ama bir yakının hastalandı diye diyete uymayıp beklemeden listeye girmek mantıklı değil izin hakki artırılabilir oylanabilir ama yakının hasta diye sağlık sorunu demek doğru değilBen çok uygun görüyorum kendi fikrimce. İnanki 1 haftadır çocuklarım hasta bırak diyet yemeği yapmayı dışardan hazır yiyoruz ya da çorba makarna geçiştiriyoruz. Çünkü vakit yok. Sürekli hava veriyorum, ilaç veriyorum, hastaneye iğne yaptırmaya gidiyorum. Listede olsam ve izin hakkım olmasa kendi isteğimle ayrılıp 6 ay beklemem gerekecek o zaman.çocuk, kardeş, anne, baba, kayınvalide vb. hasta olunca bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler gerçekten çok etkiliyor hayatımızı ki diyetimiz etkilenmesin
Aaa evet dönüşler öyle tabii haklısın. Ben burdaki konu izin hakkı olmadığı için sadece o yönünü düşündümAnka kaptanım şöyle bir durum var sağlık sorunları nedeni ile izne ayrılan üye ilaç , kortizon vs kullanıyor kilo alıyor ve dönerken beklemek zorunda değil ama bir yakının hastalandı diye diyete uymayıp beklemeden listeye girmek mantıklı değil izin hakki artırılabilir oylanabilir ama yakının hasta diye sağlık sorunu demek doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?