Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ellerne sağlık canım ayrıca keyifli dinlenmeler

sevgili kaptanlarım ve seaBahAR 39. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Bilginize

Eline saglik kaptanım

seaBahAR kaptanim ellerinize saglik, cok keyifli, mutlu tatiller diliyorum.
Hepfitim kaptanim sizinde kuzulariniza cok gecmis olsun.
Zipzip- kaptanim sende guzellikle git, guzel haberlerle gel canim..
Tesekkur ederim canim
Ben o hakki sadece izin haklari icinde olarak biliyordum kaptanim
Ve kendi saglik sorunu durumunda olarak

Eline sağlık Şahnurum

Ellerine saglik kaptanim.

Tesekkur ederim canim

Ben o hakki sadece izin haklari icinde olarak biliyordum kaptanim
Ve kendi saglik sorunu durumunda olarak

Bende öyle biliyordum ve birçok kaptanında o şekilde bildiğini düşünüyorum. Kendi sağlığımız dışındaki sağlık sorunlarının da kilo vermemize engel teşkil etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hastası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle ama bu durum bana hiç mantıklı gelmedi. Kişi kendi sağlık sorunları nedeniyle kilo veremeyebilir, foruma uğrayamayabilir. Bu bir neden olarak gayet makul ve mantıklı bir şekilde kabul edilebilir. Ama 1. derece yakınımız bile olsa bakmakla yükümlü olduğumuz insanların rahatsızlıklarında sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı ibaresinin kullanılması uygun görünmedi bana.

Ben çok uygun görüyorum kendi fikrimce. İnanki 1 haftadır çocuklarım hasta bırak diyet yemeği yapmayı dışardan hazır yiyoruz ya da çorba makarna geçiştiriyoruz. Çünkü vakit yok. Sürekli hava veriyorum, ilaç veriyorum, hastaneye iğne yaptırmaya gidiyorum. Listede olsam ve izin hakkım olmasa kendi isteğimle ayrılıp 6 ay beklemem gerekecek o zaman.çocuk, kardeş, anne, baba, kayınvalide vb. hasta olunca bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler gerçekten çok etkiliyor hayatımızı ki diyetimiz etkilenmesin

Ellerine sağlık canım
Nacizane olarak bu liste her yayınlandığında benim mantığıma uymayan yerler var canım
Şimdi bu listeyi hazırlarken hep başlangıç tarihi alınıyor.
Mesela hippocan 2-3 yıl kadar önce başlamış mezun olmuş sonra yeniden kilo almış gelmiş. Yani bu verdiği kiloları aslında çok önceden vermiş. Keza ikinci olarak görülen arkadaşımız ahsen de aynı şekilde. Daha önceden verdiği kilolarla 2. olarak listeye yerleşmiş. Fakat 3. sıradaki arkadaşımız aylardır burada ve bu verdiği kilolar güncel verdiği kilolar.
Sizce de bu işte bir adaletsizlik yok mu sadece benim mi kafama yatmıyor

Tabi ki kendi sağlık sorunları zira bir yakının sorunları değil çünkü sağlık sorunları nedeni ile dönerken şartlar farklı izinden dönerken farklı

Anka kaptanım şöyle bir durum var sağlık sorunları nedeni ile izne ayrılan üye ilaç , kortizon vs kullanıyor kilo alıyor ve dönerken beklemek zorunda değil ama bir yakının hastalandı diye diyete uymayıp beklemeden listeye girmek mantıklı değil izin hakki artırılabilir oylanabilir ama yakının hasta diye sağlık sorunu demek doğru değil

Aaa evet dönüşler öyle tabii haklısın. Ben burdaki konu izin hakkı olmadığı için sadece o yönünü düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…