Muhtemelen yazılan kilolarda hata vardır ben de kontrol etmemişim özür dilerim@DilaBg kaptanım, bireysel grafiğinin notlarını almaya başladığımda garip bir durumla karşılaştım.
Geçmişte önemli bir hata yapılmış ve senin de, kaptanının da, bizlerin de gözünden kaçmış ne yazık ki.
Yaklaşık 2 yıllık izinden sonra bu yıl, 634. etapta dönmüşsün. Ve bildirim şu şekilde yapılmış:
DilaBG ( 62 / 81 / 19 / % -0,08 ) Dilakzn adlı üye isim değişikliği yaptı, 478. Etapta 2. takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 157ye bölündü
Bir sonraki etapta yani 635. etapta ise bildirim şöyle:
DilaBG ( 69.5 / / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadı
Bir haftada 11,5 kilo vermiş olmak mümkün değil.
Acaba hata nerede yapıldı?
Ya da biz bunu fark edip üzerinde konuştuk mu, ben mi not almadım.
Buyrun 100 puanlık uzman sorusu.Benim beynim durdu, biriniz el atın. Yarın uğrarım.
Kaptanım sonuc listelerine baktım 81 yazmıyor ki 69.5 olarak girmis listeye@DilaBg kaptanım, bireysel grafiğinin notlarını almaya başladığımda garip bir durumla karşılaştım.
Geçmişte önemli bir hata yapılmış ve senin de, kaptanının da, bizlerin de gözünden kaçmış ne yazık ki.
Yaklaşık 2 yıllık izinden sonra bu yıl, 634. etapta dönmüşsün. Ve bildirim şu şekilde yapılmış:
DilaBG ( 62 / 81 / 19 / % -0,08 ) Dilakzn adlı üye isim değişikliği yaptı, 478. Etapta 2. takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 157ye bölündü
Buyrun 100 puanlık uzman sorusu.Benim beynim durdu, biriniz el atın. Yarın uğrarım.
O hafta izinden dönen usagisanla karışmış senin kendi notların sanırım.@DilaBg kaptanım, bireysel grafiğinin notlarını almaya başladığımda garip bir durumla karşılaştım.
Allah razı olsun canım ♡
Umarım çabucak toparlaniriminan bütün gece doğru düzgün uyuyamadim ağrıdan bu şekilde kendime hayrim yokken baskasina nasıl olsun
İzne ayrıldığın kilona bir daha baktım şimdi bendeki listeden.Muhtemelen yazılan kilolarda hata vardır ben de kontrol etmemişim özür dilerim
ben 634.etapta 8.takımda ilk takıma girdiğimde 72 kilodaydım, hayatımda hiç 81 olmadım çok şükürizne ayrıldığım kilo 61 idi, yani orada yazan 81 acaba 61 yazılmak istendi de yanlış mı yazıldı?
Muhtemelen hatayı fark ettik ve paylaşımda konuştuk o zaman.Kaptanım sonuc listelerine baktım 81 yazmıyor ki 69.5 olarak girmis listeye
Yine bulmuş ne olduğunu akıllı bıdık.O hafta izinden dönen usagisanla karışmış senin kendi notların sanırım.
Eline sağlık kaptanım ❤sevgili kaptanlar veseaBahAR 39. tur 2. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. cepten link ekleyemedim bilginize
Ellerine sağlık toplightım..sevgili kaptanlar veseaBahAR 39. tur 2. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır. cepten link ekleyemedim bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?