- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım :) Kilolarımı çok dert ediyorum. 168 boyunda 61-62 kilodayım. Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum motive olamıyorum. Üye olmadan önce takip ederken çok sıcak ve samimi bir ortam olduğunu gördüm ve dahil olmak istedim :) yardımcı olursanız sevinirim,herkese bol kilo vermelerr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin tatlımmmm dert edilecek bir şey yok birlikte yolcu hepsi çıtır olana dek beraberiz cnmm ilk adımı atmışsın bile
Merhaba daha önce bu forumda kilo verdim yine yapmak istiyorum,
ama takımlara daha önce katılmadım,
mümkün olduğunca bayanların aktif olup zaman ayırdığı bir gruba dahil olmak istiyorum![]()
aktiflik tamamen sizlere bağlı cnmmm ne kadar çok katılım o kadar çok aktivite ve paylaşım oluyor hoşgeldin aramıza tekrar bitanemm
merhaba ben aslında çok kilolu bir çocuck degildim ama ergenlikte çok kilo aldım saonrasında hepsni fazlasyla verdim ve üniversiteden mezun olana kadar gayet güzel iare ettim sonrasında 10 kilo aldım bir turlu veremediğim sonra yurtdışına gttim geldim ve çok zayfladım ama şuanda hem boşluktan hem de surekli evde oturmaktan sanırım herşeuyi yedim ama herşeyi ve şuanda yurtdışında uçup giden o kilolar hooop geri geldi tam 64 kiloyum suanda amacım 54 e eski gnlerime dönmek ama ne zman diyete başlasam 2. gün bozuyrm bana kesinlikle takım ruhu bgerekli anladım bunuyardımlarınız bekliyorummmmü
takım ruhu ve takım sorumluluğu kilo vermede çok etkili bitanemm en doğru kararı almışsın hoşgeldin aramıza
arkadaşlar mrb
65 kiloyum boyum 1.60
9 aylık evlıyım hamıle kalmadan 55 kılo olmak ıstıyorum ıkı haftadır yememe ıcmeme dıkkat edıyorum sabah aksam yuruyus yapıoyorum bakalım artık :))))):2:
merhaba canımmmm hoşgeldinnnn spora da başlamışsınnn takımla birlikte 55 e kısa sürede düşeceğine inanıyorum cnmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779 hepinizi 8, takıma bekliyorum kızlar