• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy 159. Kilo 53.2 hedef 50. Desteğe ihtiyacm vaarr

Arkadaşım kilon listeye girmeyi gerektirecek bir kilo değil 3 hafta zaten 1-2 haftada gider bu süre takımdaki deneme süreci ama misafir olarak 5. takımda aramıza katılabilirsin.

Ben de katılmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba :)
Ben 68kiloyum boyum 172. 58 kiloya dusmek istiyorum. Daha once 5. Takimda yaristim ama mezun olamadan yurt disina cikmam gerekti. Malesef takimi takip edemedim diyetimi de sürdüremedim. Simdi tekrar diyete basladim ve yarismaya katilmak istiyorum. Lutfen beni de bir takima yerlestirir misiniz?

Merhaba :)
Ben 68kiloyum boyum 172. 58 kiloya dusmek istiyorum. Daha once 5. Takimda yaristim ama mezun olamadan yurt disina cikmam gerekti. Malesef takimi takip edemedim diyetimi de sürdüremedim. Simdi tekrar diyete basladim ve yarismaya katilmak istiyorum. Lutfen beni de bir takima yerlestirir misiniz?

Canım daha önce yarıştım deyince birazcık araştırdım. Ve paylaşım yetersizliğinden dolayı diskalifiye olduğunu gördüm. Maalesef ki diskalifiye olduğun için tekrardan yarışman mümkün değil. Yarışmadan motive olmak istersen eğer 13. takıma beklerim her zaman. :34:

Omrum boyunca zayif ve guzel oldugunu hayal ettm ama hic olamadm evliyim 1aylik bebegim var ve ben kizimin bana anne sen neden boyle kilolusun arkadaslarimin annesi zayif ve cok guzeller demesini istemiyrm kilom 90 boyum 1.65 benide araniza alir misiniz :26:

Omrum boyunca zayif ve guzel oldugunu hayal ettm ama hic olamadm evliyim 1aylik bebegim var ve ben kizimin bana anne sen neden boyle kilolusun arkadaslarimin annesi zayif ve cok guzeller demesini istemiyrm kilom 90 boyum 1.65 benide araniza alir misiniz :26:

Canım diyet yapmak senin için çok erken ama sağlıklı beslenerek kilo vermek için 5 . Takıma gelebilirsin bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım diyet yapmak senin için çok erken ama sağlıklı beslenerek kilo vermek için 5 . Takıma gelebilirsin bekliyoruz

Yarismaya dahilim ama degil mi? Canim bnde yemeklerden deglde abur cuburdan kisarak diyet yapayim diyorum zatn o yedigim abur cuburlari birakabilsrm haftada 1 kilo garantide birakamiyorum iste :36:

Yarismaya dahilim ama degil mi? Canim bnde yemeklerden deglde abur cuburdan kisarak diyet yapayim diyorum zatn o yedigim abur cuburlari birakabilsrm haftada 1 kilo garantide birakamiyorum iste :36:

canım yarışmalara dahil olmak için her tajkımın kuralları var ve belli bir deneme süreci o deneme sürecini geçtiğin takdirde tabiiki yarışmalara dahil olacaksın bunları istersen gel takımda konuşalım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=195397&page=2871
bekliyoruz

merhabalar. bende katılmak istiyorum boyum 155 kilom 72 hedefim 55 kilo hangi takıma katılabilirim????

merhabalar. bende katılmak istiyorum boyum 155 kilom 72 hedefim 55 kilo hangi takıma katılabilirim????

5. Takıma bekliyoruz canım eğer gercekten istekliysen

bilink var mı nereden katılabilirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X