Herkese Merhaba!
Ben 1.62 boyunda 70.7 kiloda 26 yaşında bir kızım. Aslında liseye kadar hep zayıf ya da normal kiloda bir çocuktum. Liseden itibaren ders çalışma temposu, buluğ çağı depresyonları derken giderek kilo aldım. Lise 1.sınıfta örneğin aynı boyda 55 kilo iken geçen seneler boyunca biraz biraz derken bi ara 75 kiloya kadar çıktım. Sonra epey bir kilo verdim. Sonrasında kişisel yaşamımdaki inişler çıkışlar derken bir baktım ki yine tek zevkim yemek yemek haline gelmiş. Kilomdan dolayı olduğumdan büyük görünüyorum. Ve ne yazık ki en güzel çağlarım kilolarım yüzünden özgüvensiz, kendini beğenmeyerek geçiyor. Ne kadar şişman olursam olayım kenndimi beğenmeme lüksüm olmamalı aslında ama içten gelen bir düşünce veya hisse karşı koymak da oldukça zor oluyor. Bugün oturup kalkarken ne kadar yorulduğumu, vücudumun kendi ağırlığını taşırken yorulduğunu farkettim. Kendi kendime bunu yapmaya hakkım olmamalı. Daha sağlıklı olmak, kendime iyi bakmak adına artık bu yola çıkmak istiyorum. Bakımsızlık, özensizlik bir alışkanlık halini almış ben de özellikle son bir senedir. Buna dur demenin vakti geldi. Artık sağlıklı beslenerek, pilates ve yürüyüş yaparak bolca su içerek ve pozitif düşünerek hayatımda olumlu değişiklikler yapmak istiyorum. Senelerdir hayal ettiğim birşeyi başarmak istiyorum.ZAYIFLAMAK, SAĞLIKLI YAŞAMAK...! Birlikten kuvvet doğar! Güç verip, güç alabileceğim grup arkadaşlarım olsun istiyorum. Hanginiz beni aranızda görmek istersiniz? Bana destek olmak ve kendimce size destek olmamı?