13. Takima gel canim yardimci olalim...Bana da bildirim geldi ne yapmam gerekiyor. 10 kg. fazlam var
13. Takima bekleriz canim78.1kiloyum.Boyum 1.58cm pazartesi günü diyete başladım.Bir takıma katilmak motivasyon açısından bana da faydalı olur.
Teşekkür eder.Takım kurallarını okudum.Geliyorum.13. Takima bekleriz canim
13 takima beklerizBen 95 kiloyum iki buçuk ay sonra düğünüm var 8 ila 10 kilo arası vermek istiyorum. 1.67 boyum. Şu an çalışmıyorum vaktim bol. Antalyadayım yüzüyorum spor olarak. Burada bir iki kere zayıflama gruplarına katıldım başarılı olamadım. Kendimden dolayı
13 takıma beklerizBana da bildirim gelmis bende katilmak istiyorum 7 bucuk aylik kizim var kilolar yapisti gitmiyor emzirmiyorum bu arada
YaniÇağırıyoruz ama gelen yok
Cook ilginc :))Çağırıyoruz ama gelen yok
Helal size 13. Takım bizim takım kalabalık diye çağıramadık ama içimiz içimizi yediydi haydi milleti zayıflatalımÇağırıyoruz ama gelen yok
Geldim13 takima bekleriz
Teşekkür ederiz canimHelal size 13. Takım bizim takım kalabalık diye çağıramadık ama içimiz içimizi yediydi haydi milleti zayıflatalım
Nasil gelinio bide tarif ederseniz13 takıma bekleriz
Sopa yok mu sopaTeşekkür ederiz canimistikrar olsa kilo verilecekte gelenler 1 gun uğrayıp kayboluyorlar
Hadi bize gel 5. TakımBanada bildirim gelince bende katilmak istiyorum. Hangi takima katilmaliyim bilmiyorum.
Emziren anneyim 3 bucuk aylik bebegim var. Deli gibi yiyorum.
72 kiloyum.10 kilo fazlam var.
Hangi takim bana uyar
Hemen seni takimda etiketliyorum canim...Nasil gelinio bide tarif ederseniz
Evet kurallari okuyunca mi vazgeciyorlar acabaSopa yok mu sopakendi istemeyene yaptıramayız canım ama çok hevesli görünüyorlar baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?