Tmm tsk ederim2. takıma bekleriz canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm tsk ederim2. takıma bekleriz canım..
1. Takima beklerim canim10 ay önce doğum yaptım. 10 kilo fazlam vardı.3.5 kilosunu iki haftada verdim. Bu arada 50 kiloyum 43 olmak istiyorum
2. takıma bekleriz canım..
3. takıma bekleriz canımSelam kızlar bende bir gruba katılmak istiyorum. yaklaşık 15 kg. vermem gerekiyor. tek başına olmuyor. insan kendi olunca esnek davranıyor ve nefsine hakim olamıyor. bekliyorumm.![]()
2. takıma beklerizMerhaba bayanlar,bende yeni üye oldum bunun için.68 kilodan 60 kiloya inmek istiyorum ilk aşamada.30 day shred ve leslie ile yürüyüş yapıyorum,aynı zamanda yediklerime dikkat ediyorum.Bir gruba katılmak istiyorum.![]()
Teşekkür ederim geliyorum.2. takıma bekleriz
merhaba arkadaşlar boyum 175 kilom 82.7
hedefim 60 kilo. düzensiz beslenme ve abur cubur tükettiğimden 7 yaşımdan beri kiloluyum 2 yıl önce şok diyetlerlle 85den 64e düştüm 2 yılda geri aldım. yarışmaya katılmak istiyorum.
Arkadaşlar Merhaba,
98kg ile diyete başladım bugün itibariyle..Daha önce Dukanla 85 lere indim ama tekrar geri aldım proteinle beslenmeye daha fazla dayanamayarak...Bende sizlerle karşılıklı motive olarak kilo vermek istiyorum..Yarışmaya katılmak isterimHedefim 35 kg
![]()
Azimli ve kararlıysan eğer 13. takıma bekliyorum. Daha önce başarmışsın eminim bu kez daha iyisini yapabilirsin.![]()
4. Takıma bekliyorum canım.Merhabalar selin ben herkes gibi bende cok ama cok kilo vermek istiyorum tek basina basarili olamiyorum motivasyon ve birlik ile yapabilcegimi biliyorumust uste 2 dogum farkli bi hayata gecis beni bu hale getirdi insallah araniza benide kabul edersiniz...hedef 25 kilo...