- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
4.takıma beklerim.selam arkadaşlar boy 1.60 kilo 65 hedefim 55.. çok azimliyimben de bir gruba katılmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.takıma beklerim.selam arkadaşlar boy 1.60 kilo 65 hedefim 55.. çok azimliyimben de bir gruba katılmak istiyorum
Canim 4. Takima gecmissin oldukca aktif bir takimdir bizim kardes takimiz bu ara yogunluktan dolayi paylasim az olabilir bize de ugrayabilirsin sohbet icin ama bence biraz daha bekle hemen karar verme derim ben 1. Takim kaptaniyim bu aradaEger ayip olmazsa bisi daniscsktm baSka bir takima gecme gibi bir sansim olabilirmi cunku gectigm takmda kimse kalmamis yorum yaplmyor benm motivasyona ihtiyacm var tek basma yapamadgm icin buradayim zaten kimseyi kirmak istemem ama durum boyle..beni takimna kabul eden varmi acaba)
Saol canım sende gel arada ben takimdayim bu aralar.Canim 4. Takima gecmissin oldukca aktif bir takimdir bizim kardes takimiz bu ara yogunluktan dolayi paylasim az olabilir bize de ugrayabilirsin sohbet icin ama bence biraz daha bekle hemen karar verme derim ben 1. Takim kaptaniyim bu arada
toparlaniriz canım merak etme haftasonu durgunlugu yanlızcaTanistigma memnun oldum insallah bi r an evvell toparlaniriz diyelim o zaman peki sohbete gelirm davetin icin tesekkur ederm cok incesin:)
Azimli ve kararliysan 4.takıma bekliyorum.Merhabalar :) 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep kiloluydum, durumumun farkındaydım ancak kendimde yeterli motivasyonu bulamadım ve okul başarısı, evde oturup test çözmek gibi şeyler hep ağır bastı. Evet, başarılı bir öğrenciyim hatta okul birincisiyim ama artık sadece bu bana yetmemeye başladı :) Ne kadar başarılı olursanız olun, kilo size her şeyde engel, bunu farkettim, istediğiniz okuldan mezun olun, kimse aşırı kilolu bir kimseyi çalışan olarak almak istemiyor, görsellik bazen çoğu şeyin önüne geçiyor ne yazık ki.. Her şeyden çok istediğim bir şey varsa o da sağlıklı kiloma ulaşmak şimdi ve bu yolda bayağı bir gelişme gösterdim :)
Bundan yaklaşık 3 ay önce 84 kiloydum. Bugün tartıya çıktım ve 72,5 kilo olduğumu gördüm, neredeyse 12 kilo verdiğimi görmek beni inanılmaz mutlu etti. Aynada bakınca o kadar farkı göremiyordum oysa. (3 aydır ilk kez korkuyla tartıya çıktım).
Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanacağım ama vermem gereken bir 12 kilom daha var ve motivasyona her zamandan çok ihtiyacım var. Bu yüzden beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum, gerçekten buna ihtiyacım olduğunu hissediyorum, teşekkürler şimdiden :)
Çok teşekkür ederim, memnun oldum :)Azimli ve kararliysan 4.takıma bekliyorum.
Azimli ve kararliysan 4.takıma bekliyorumbende cuma yaşışmalarına katılmak istiyorum boy 158 şu anki kilom 63. 2. doğumumdan sonra 70 kiloydum kendi çabalarımla 2 senede anca 63 düştüm troit hasata sı olduğum için kilo vermem biraz zor oluyor.sizden haber bekliyorum
4. Takıma bekliyorum canım77.6 kiloyum sudem adim yarismak istiyorum hedef kilom 70....daha once 67 kilo ile karne almistim
1. Takima beklerim canimHerkese iyi günler,
Her zaman arkadaşlarıma göre kilolu oldum. Çok aşırı değil tabi ki. Boyum 1.65 m. Üniversiteye başlayınca 60 kg'dan 72'ye kadar çıkmıştım. Sonraki senelerde vererek 62-63 kg'ye düştüm. Evlendiğimde telaştan, koşturmacadan 57 kg'ye düşmüşüm. Sonra doktora dersleri, stres, evlilikte rahatlık derken 75 kg'ye çıktım. Bu kiloyu ilk olarak Dukanla verdim. Dukan'la 67 kg'ye düştüm ama midem rahatsızlandığı için devam edemedim. Mayıs ayında azimle 68'e düştüm ama stresle 73 kg'ye çıktım. İki kilo verip 71 kg'ye düştüm sonra. Hedefim ilk olarak 7 kg vermek. Spor yapıyorum. O konuda sorunum yok. Her zaman sporla iç içe oldum zaten. Üç dört haftadır eliptik bisiklet yüzme evde egzersiz falan yapıyorum. Sıkılaşma başladı. Yeme içme konusunda dirayetsizim. Diyet listeme uymaya çalışıyorum ama yapamıyorum sanırım. Bir grubun (beni alırsanız sevinirim) desteğiyle verebileceğimi biliyorum. Kurallar oldukça sıkı. O nedenle kaçamam bu takipten :) En kısa zamanda bir gruptan cevap bekliyorum :)
4.takıma bekliyorum azimli ve kararliysan.Merhaba arkadaslar....bende gruba katilmak istiyorum..yeni dogum yaptim 3.5 aylik bebegim var.84 kiloyla doguma gittim.1.60 boyum var.dogumdan sonra epey kilo verdim.artik zorlanmaya basladim66.5 kiloda kaldim.kilolari geri almaktan korkuyorum.hedefim55-52 arasi.
Canim 5. Takima bekliyoruzmerhaba bende aranıza katılmak istiyorum boyum 155 kilom 80 aslında 86 idi 6 kilosunu verdim 68 kilo ile gebe kaldım ve 84 ile doğuma gittim malum sezaryen kilom hiç gitmedi üstüne birden ben 10 ayda 2 kilo daha koydum
şimdi bebeğim 1 yaşında ve ben çok hırslıyım kilo vermek istiyorum 58 kilo olunca çok mutlu oluyorum hedefim 58 kilo da olmak eğer sizlerinde desteğini alırsam daha bi motivasyonla ilerleyeceğimi düşünüyorum 6 kilo verdikten sonra araya bayram tatili girince ben iyice saldım ama kilo almadım çünkü çok hareketliyim ve bugün tekrardan diyetime başladım.