• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de doğumda kiko aldım haziranda doğum yaptım 61 im 50 ye düşmek istiyoruum boyum 1.60 motive olmak istiyoruumm kızlar

2 haftadır diyet ve spor yapıyorum zaman zaman motivasyonum bozuluyor birlikte motive olabileceğim arkadaşlarla hep birlikte zayıflamak istiyorum kilom 83 boyum 1.69

1,57 boy 68,40 kilogramım beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var...Ayrıca çalışıyorum...Biraz kafama vurulması gerekiyor.Yardımcı olun arkadaşlar 60-69 aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinde idim pek forumu takip eden yok...Etkin bir forum olmasını rica ediyorum

1,57 boy 68,40 kilogramım beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var...Ayrıca çalışıyorum...Biraz kafama vurulması gerekiyor.Yardımcı olun arkadaşlar 60-69 aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinde idim pek forumu takip eden yok...Etkin bir forum olmasını rica ediyorum
2. TAKIM a bekliyorum canım.

Slm. Bende by 1.60, kilo 73
10 kilo vermek hedefim.
Çalışmıyorum. Ev hanımıyım.

Herkese merhaba. Boyum 155. Kilom 56. Hedef 50. İki sene öncesine kadar 50 kg civarındaydım. İki senedir bebek istiyorum ama olmuyor. Tabi bu süreçte kilo aldım biraz.Biraz fazlalıklarımı verip kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var. Tabi desteğe de))

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.167 boyunda 96 kiloyum. 10 gündür diyet yapıyorum 2.5 kilo verdim artık bu kilolardan kurtulup daha rahat bir nefes almak istiyorum.Şimdiye kadar çok kilo alıp verdim .Fakat artık bebek sahibi olmayı düşünüyorum ve hedefim 60 kg ya düşmek .Yeter artık gitsin su ustumdeki ağırlıklar .

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.167 boyunda 96 kiloyum. 10 gündür diyet yapıyorum 2.5 kilo verdim artık bu kilolardan kurtulup daha rahat bir nefes almak istiyorum.Şimdiye kadar çok kilo alıp verdim .Fakat artık bebek sahibi olmayı düşünüyorum ve hedefim 60 kg ya düşmek .Yeter artık gitsin su ustumdeki ağırlıklar .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ım-cuma-zayıflama-yarışması.224023/page-10309

14. takıma katılabilirsin cnm:KK68:

Merhaba arkadaşlar,
163 boyum ve kilom 68 kg
Doğumdan sonra 5 ayda 86 kilodan düştüm bu seviyeye ve düzenli ilerliyorum ama motive olmak için aranıza katılmak istiyorum. Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X