- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
5. Takimda yerin hazirMerhabalar 30 yasindayim 1.63 boyum 62 kiloyum.zayiflamam icin destege ihtiyacim var grubunuza bende katilmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Takimda yerin hazirMerhabalar 30 yasindayim 1.63 boyum 62 kiloyum.zayiflamam icin destege ihtiyacim var grubunuza bende katilmak istiyorum.
Tesekkkurrrr5. Takimda yerin hazir
Benim icin zevk tatlimTesekkkurrrr
kac kilosun canimselam kızlar bende yarışmaya katılmak istiyorum ama ne yapıyorız nasıl yapıyoruz pek bi bilgim yok açıkçası ??
Selam.
Ben hayatim boyunca balıketli oldum maalesef .
1.72 boyunda 68 kiloyum.
Gecen sene 63 kiloydum fakat 1 senede 5 kilo aldım.
Hedefim tok karnına 58 kilo olmak
Takım ruhuna ihtiyacım var![]()
Adın ne güzelmiş, ayranı çok severim..Bende Zayıflamak İstiyorumHer.Sabah Poaca Yiyorum üstüne Hormon İğneler Bekar ken 55 60 Tım Şimdi Oldum.70 -75 Arası
Yürüyüş Arkadaşım olsa.Hergün yürürüm
![]()
2. Takım nasıl olunuyor?Adın ne güzelmiş, ayranı çok severim..
2. takıma beklerim canım...
Diyet guruplarinda 2. Takima yazacaksin . Orda sana bilgi verirler .2. Takım nasıl olunuyor?
Canım buraya yazınca zayıflamak için takımlardan birine katılmak istediğini düşündüm..2. Takım nasıl olunuyor?
5. takima gelebilirsingünaydın
163 boyunda ve 66 kiloyum
takımlardan birine girip zayıflamak istiyorum![]()
14. takima bekliyoruzMrb
Ben daha önce katılmak istemiştim ama net paketm el vermemişti. Şimdi tekrr geldim 68den 96 ya uzanan bu yoldan geri dönerken motivasyona ihtiyaç duyuyorum.
28 yaşında 1.69 boy 80.5 kilo
Merhaba benimde 3ay sonra düğünüm var. Şimdi ki kilom 63.5 boyum 1.62 25 yaşımdayım
benden hizli davranmissin kuzum :)Merhaba canım 8, takıma katılabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8536