Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Takima bi Merhaba de canım.Ben de takım arkadaşlarım ile zayıflamak istiyorum, beni de bir takıma yazar mısınız ?
Teşekkür ederim :)9. Takima bi Merhaba de canım.
2. takıma bekliyorum canım..merhabalar.Ben 1,55 boyunda 76 kiloda olan 2 çocuk annesiyim. takımla birlikte kilo vermek istiyorum.tşkler şimdiden.
9.takima geçebilirsin canımMerhabalar, bende 27 yaşındayım ve 81 kiloyum hedefim 65 kiloya inmek. Şuan bireysel olarak kilo vermeye çalışıyorum ancak bir takımla daha motive olacağıma inanıyorum:)![]()
Gel canım 4. Takimda bekliyorum seni.32 yaşında bekarım 92 kiloya çıkınca neeeeyyyy dedimmotive olmak adına kk dan bir takımda yarışırsam daha güzel kilo vereceğime inanıyorum boy 168 bu arada müsait bir takımda yarışmak istiyorum tşk ler
tşk kaptanGel canım 4. Takimda bekliyorum seni.
2. takıma beklerim canım...boşandım. 73 kiloyum 3 ve 1,5 yaş iki çocuk annesiyim ideal kilom 62 8 yıl önce 58 kiloydum ve manken gibiydim boyum : 1,73 cm 62 kiloya inmek istiyorum .daha fit olmalıyım ve özgüvenimi tamamlamalıyım. benide alın aranıza lütfennn.irademe sahip olmak istiyorum oturdumu bi ekmeği yiyorum çaya şeker atıyorum gaza gelip bırakabilirim motive olmak istiyorum.
9. Takima bi Merhaba de canım.
9.takima geçebilirsin canım
9. Takima geçebilirsin tatlımmerhaba arkadaşlar,
bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum beni de takımınıza alırsanız çok sevinirim.teşekküreler.
çok teşekkür ederim9. Takima geçebilirsin tatlım