- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Rica ederim :)çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :)çok teşekkür ederim![]()
9.takima geçebilirsin canım.770336, member: 30138"]Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.[
Merhaba :) ben de çook uzun zamandır hatta bebekliğimden beri tombul biriyim :) önceleri dert etmezdim yakında nişan var hem de artık daha sağlıklı bi insan olmak istiyorum. Bu yüzden kilo vermeye karar verdim :) üniversite en fazla 79 kiloydum sonra mezun olup çalışmaya başlayınca baya kilo aldım çünkü ofis işi sabahtan akşama otur akşam dışardan söyle abur cubur derken 96 kilo oldum :/ sonra bi 8 kilo verdim 88 oldum baya bi süre 3-4 ay bu kiloyu korudum 88-89 arası gittim geldim ama sürekli tartıldım almadım :) geçen hafta da düzenli beslenme ve spora başladım.geçen hafta çok düzenli spor yapamadım ama bu hafta düzenli spora da başladım dün 6.5 km yürüdüm koştum :) Artık bi defteri var her gün yediklerimin kalorisini ve her hafta kilomu yazıyorum bu sefer kesin kararlıyım nişana 70 olucam :) geçen hafta pazartesi 88.9dum dün tartıldım 86.2 :) nişan 31 ocakta vericem inşallah zaten nişanlımla da iddiaya girdim vermek zorundayım :) yarışma beni daha da heveslendirecek inşallah biran önce bi gruba alır mısınız beni :)
7.takıma gel kuzum benimmm...Meraba 17 yasindayim. 65 kiloyum ve boyum 1.63 . Gerçekten zayiflamayi çok istiyorum. Ailemdeki herkes zayıf ve ben aralarında en kilolusuyum. Hoşlandigim çocuklar hiç bakmıyor bile. 8 yada 9 kilo versem iyi olucak. Sürekli diyete başlıyorum bırakıyorum. O yüzden bende bu rekabete katilmak istiyorum![]()
Teşekkür ederiiim7.takıma gel kuzum benimmm...
Suanki kilonuz neMerhaba hanımlar
5.5ay once ıkıncı cocugumu dunyaya getırdım.
hamilelıgım boyunca yaklasık 50kg aldım,
-oglum 6.ayını da tamamlayacakken- vermeye geldım:)
kabul buyurunuz lutfen
yas: 31Suanki kilonuz ne
Boyunuz
Yasiniz
Kararliysan 5. takima gelyas: 31
boy:161cm
doguma 110kg ıle gırdım
suan 95kıloyum
kararsız olmak mıKararliysan 5. takima gel
Hadi oyalanma gelkararsız olmak mı
mumkun degıl
tesekkurlerr
Slm arkadaşlar
30 yaşındayım,boyum 1.68 kilom,kilom 82.5
27 yasına kadar 56-57 kiloydum iki yıl içinde 20 kilo aldım.üstüne hamile kaldım76 kiloyla
Bugün lahana kürüyle ve dikkat ettiğim kahvaltıyla başladım bakalım
Benide takımınıza alırmısınız:)
2. takıma beklerim canımslm arkadaslar ben 27 yasındayım boyum 1,60 ..11 aylık oğlum var..78 kiloyla diyete basladım.3 ay diyetisyene gittim toplam 7 kilo verdim su an 71 kiloyum..hedefim 60 kiloya inmek.. su an evde kendi kendime diyet uyguluyorum ama malum yalnız olmuyo .. o yüzden bi takıma katılmak istiyorum..lütfen benide yanınıza alınnnnn.............
eger kararlıysan 8.takıma gelebılırsın canım ılk sayfamızda kurallarımız varmerhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum
boyum 172
kilom 74
hedefim 68 yardım edin lütfenn![]()