burdan gelebilirsin canimkararlıyım 8. takıma nasıl gireceğim yeniyim yardımcı olurmusunuz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.123779/page-8608#post-37801141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan gelebilirsin canimkararlıyım 8. takıma nasıl gireceğim yeniyim yardımcı olurmusunuz:)
Kararliysan 4.takıma bekliyorum linke tıklaman yeterli.Kızlar merhaba
Yaklaşık 5 yıl önce boşandım ve boşandıktan sonra inanlmaz bi şekilde herşeyi boş vermeye başladım
Herşeyim düzensiz olmaya başladı
Tükketiğim besin, çalışma hayatım, arkadaşlık ilişkilerim vs vs
Ve tabi kilo almaya başladım ve bu durum pekte umurumda olmuyordu ama
Şimdi şimdi umursuyorum ve kilo vermek istiorum ve başladım da
Yaklaşık 2 haftadır akşamları yürüorum
Beslenme alışkanlığımı düzene sokmaya çalışıorum ve faydasını da görmeye başladım ufak ufak
İnternette gezinirken baktım ki güzel bi blog açmışsınız
İlgimi çekti
Zayıflamak isteyen arkadaşlarımla bende bu bloğa katılmak isterim :)
Teşekkürler link e tıkladım bundan sonra napmam gerekliKararliysan 4.takıma bekliyorum linke tıklaman yeterli.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-10812#post-37813953
Linke tıkla gel aynı buraya yazdığın gibi yaz bi Merhaba ordan devam edelim.Teşekkürler link e tıkladım bundan sonra napmam gerekli
14.takıma bekliyoruz canmMerhablar,
Bende zayiflayip güzel güzel giyinmek istiyorum artikBoyum 1,63 ve ben bu sabah tam tamina 81,6 kilo olmuşum. 6 aylik bir bebeğim var ve ben doğuma girdiğim kilodayim neredeyse su an.Normalde de uzun yillardir 70-75 kilo arasinda gidip geliyordum ama en azindan 80 i gormemistim.Hic bir seyim olmuyor,artik arkadaş ortamina girmeye bile cekiniyorum.Kendimi hiç sevmiyorum Birde su an izindeyim,evde kaldıkça abur cubur ne bulduysam yedim .Tatli sevmeyen ben 7 aydir tatlilar, cikolatalar,kola,cips,kuruyemisler ne bulduysam yedim.(Tatli haricinde digerleri eşimden bana gecen beslenme aliskanliklari)Bir de vazgecilmezim ekmek.Ekmek yemezsem ac kalirim diye bir korku oluyor sanki icimdeAbur cuburdan bile vazgecebilirim ama ekmegi nasil kisicam bilmiyorum....
Ama olacak bu isin baska çaresi yok.Bende zayif olmak , gönlume gore kiyafetler almak istiyorum artik.Ne zaman kiyafet almaya çıksam moralim bozuluyor geri dönüyorum hiç bir sey almadan....
Benim motive olmaya yani sizlere ihtiyacim var.Ben bugün itibariyla kararliyum ve basladim.
Var mi beni gurubuna almak isteyen
Tabiki 8. Takima katilabilirsin canmMerhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim 61 kiloyum 75 kilodan düştüm 165 boyunda 20 yaşındaym 1 kızım var ve hedefim 53 :)
Merhabalar,
Yıllar yıllar önce 3. grupta yarışmışlığım, 90 kilodan 68e inmişliğim ve 2 yıldır da onu korumuşluğum vardır üzerinize
afiyet
Ama..Yakınlarda geçirdiğim tamamlanamamış bir hamilelik sürecinin öncesi, sonrası sebebi ile vücudum şişmiş, yatak istirahatinden dolayı kilo almış ve genişlemiş durumdadır. Üçlü koltuğa oturduğunda iki minder kaplayan totoya sahip bu dobişe, yeri olan şen şakrak, muhabbetli, azimli, disiplinli bir grup sahip çıkarsa sevinirim.
"Dedeye sahip çıkalım" videosundaki gibi "Dobişe sahip çıkalım" lütfen![]()
14.takıma bekliyorz canımmerhabalar kk ne yeni üye oldum 1.60 67 küsür kilodayım bir süredir kendim vermeye çalışıyordum ama sanırım direnç kilomdayım1.oğluşumdan sonra hemencecik zayıflamıstım 2.hamileliğin kilolarını da tam zar zor vermişken 3.hamilelikte kilolar yapıştı kaldı resmenbir türlü inemedim takım kurallarını begendim gerçekten günlük tutan arkadaşlarda çok güzel çalışmalar yapmıs forum benim için çok verimli oldu ama bir yarışma ortamının özellikle spor konusunda beni teşvik edeceğini düşünüyorum kendi başıma olunca sporu çok salladığımı farkettim
beni 55 yapacak bir takım arıyorum
![]()
thanks:) ilk kilo bildirimi cuma yapacagm degil mi14.takıma bekliyorz canım
Cnm gel 14. Takımımıza bi merhaba de ordan devam edelim konuşmaya.thanks:) ilk kilo bildirimi cuma yapacagm degil mi
Cuma kilonu bildirenilirsin elbette ama listeye girmeden önce 2 hafta deneme süren olacakthanks:) ilk kilo bildirimi cuma yapacagm degil mi
Kararliysan 4.takıma bekliyorumEveeetttt her arkadaşımın yazdığı ruh halini aynen yaşayan 72 kilo bir insanım. Dur demek için ben bugun basladim sizden de beni tutmanınizi istiyorum. Arkadaşlığıniza talibim.☺☺
Once siz davrandinizKararliysan 4.takıma bekliyorum
bu mesaj silinmistir
Pişti olmuşuzOnce siz davrandinizmesajimi siliyorum simdi
![]()