- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Takuma gel bi merhaba de tatlım. Bekliyoruzkilo vermek için tutunacak tel dalım burası kaldı.her yolu denedim ama bu kilolardan kurtulamadım. en son 2 hafta önce şekerli şeyleri hayatımdan çıkardım ve haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş yapıp daha 1 kilo alınca artık pes ettim.depreyona girecek kadar kiloya takmış durumdayım. beni bu durumdan kurtaracak arkadaşlara ihtiyacım var.boyum 1.66 kilom en son 71 idi eğer çıkmadıysa.çünkü bugün 70 olup diyet yapıp ertesi gün 71 olan dengesiz bir kilom var( hedefim 57 olmak ve çocuk doğurmak. yaşım 30 ve 1 oğlum var.
teşekkür ederim hemen geliyorum.14. Takuma gel bi merhaba de tatlım. Bekliyoruz
25 yaşındayım ve 1,45 boyumboyunuz, yasiniz, hedef kilonuz nedir acaba
tatlım 14. takıma gelebilirsin.Merhabalar,
Bende daha dün tartıldım 84,9 olmuşumküçüklükte beni çelimsiz görüp vurulan kan iğneleri bayaa güç kuvvet getirdi.. üstüne birde aşılan iştahla beraber son durum budur. Dün itibariyle başladım bakalım. hayırlısı
![]()
Güzelim o kiloları yollamakta kararlıysan 7.takıma gel kuzummm25 yaşındayım ve 1,45 boyum55 olmam şart gibi
O zaman hemeeen geliyorummmGüzelim o kiloları yollamakta kararlıysan 7.takıma gel kuzummm
Hırsını görmek icin 5. Takıma beklıyorumBen en son baktığımda 72 kiloydum. Beni takımına alacak olan takımın kesinlikle pişman olmayacağını söyleyebilirim. Çok hırslandım ve geçmişte kendi kendime 41 kiloya düşmüşlüğüm ve geri almamışlığım var. Ancak sağlıksız bir kilo olduğu için ideal kilom olan 48-50 kilo arasında uzun bir süre devam ettikten sonra psikolojik sebepler ile son iki sene içinde 72 kiloya çıktım. Bana yardımcı olmanızı diliyorum.
Ben en son baktığımda 72 kiloydum. Beni takımına alacak olan takımın kesinlikle pişman olmayacağını söyleyebilirim. Çok hırslandım ve geçmişte kendi kendime 41 kiloya düşmüşlüğüm ve geri almamışlığım var. Ancak sağlıksız bir kilo olduğu için ideal kilom olan 48-50 kilo arasında uzun bir süre devam ettikten sonra psikolojik sebepler ile son iki sene içinde 72 kiloya çıktım. Bana yardımcı olmanızı diliyorum.
Yorum sırasında 5. takımın yorumu daha önde olduğu için 5. takıma gitmem gerek diye düşündüm : ) 13. takımada teşekkür ederim : )