- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Benmi diğer arkadaş mı5. takima gel oazam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmi diğer arkadaş mı5. takima gel oazam
nasibime sen gel o zaman acikta kalacak degilsin ya kuzucumBenmi diğer arkadaş mı
3. takıma bekliyoruz canımmerhabalar.153 boyunda 60 kilodayım son 1 yılda sadece 5 kilo aldım bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum benide aranıza alınnnn
tüm yol arkadaşlarıma merhaba
ben 25 yaşında 1,57 boyunda ve 82 kiloyum. üniversite dönemimde çok zayıf olmasam da bu halime göre oldukça zayıftım fakat yıllar geçtikçe kilolar da artmaya başladı. 1,5 yaşında bir oğlum var doğumumda çok kilo almamıştım fakat hamileliğime kilolu başlamıştım 82 ile başlayıp 92 kg ile doğum yaptım. bir ara 80 kilo olup sonrada 86,5 kiloya çıktım. geçen ay diyete başladım başlangıç kilom 86,5 şuan ise 82 kiloyum. artık kilolarımdan sıkılmaya başladım ve ince bir bedene neden sahip olmayayım diye düşünerek bu yola çıktım. kesinlikle şok diyetler yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum. en büyük zaafım abur cubur malesef ama onları hayatımdan en azından bir süre çıkarmam gerek ve zamanla da abur cuburun esiri olmaktan çıkmam gerektiğinin bilincindeyim. benide aranıza almak ister misiniz?
kilonu ve yaşını belirtirmisin canımya bana da söyler misiniz nasıl oluyor bu yarışmalar bende katılmak istiyorum benide alın lütfennn
3.takıma bekleriz canımbu arada öğretmenim 66 kiloyum öncelikle 60 kilo olmak istiyorum
170 boyunda 76 kiloyum 60a inmek istiyorum duzenli beslenmeye ve spor yapmaya da basladim kim beni grubuna almak isteeer![]()
hemen geliyoruumEğer kendine inanıyor ve güveniyorsan koşar adımlarla 13. takımın kapısında bekliyorum. Hoş geldin aramıza![]()
14. Takıma gel bi merhaba de cnmMerhabalar,
158 boyunda 61 kilodayım. 2 sene öncesine kadar 52-53 kiloyken işe başladıktan sonra çok hızlı bir şekilde kilo aldım. birçok masa başı çalışanın şikayeti sanırım. yiyip içip oturuyorum. hareketsizlik bela. Ve zaman geçtikçe giydiğim hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime. En acilinden bir takıma dahil olmam gerek![]()
Sen 14. Takıma gel canımMerhaba
Daha once burada 3. Takimda yaristrim. Sonra is degisikligi nedeni ile ayrilmistim. 2 sene gecti gerci tekrar yarisabilecekmiyim bilmiyorum ama hamilelikte aldigim kilolari veremedim.bir turlu. Su an 59 kilyum hedefim 52 kilo olmak oncelikle. Boyum 158. Yas 32.
Merhaba
Daha once burada 3. Takimda yaristrim. Sonra is degisikligi nedeni ile ayrilmistim. 2 sene gecti gerci tekrar yarisabilecekmiyim bilmiyorum ama hamilelikte aldigim kilolari veremedim.bir turlu. Su an 59 kilyum hedefim 52 kilo olmak oncelikle. Boyum 158. Yas 32.
O zaman eliyim hemenSezen
Bende 14. Takimdayim