• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende bir gruba katılıp kilo vermek isteyenlerdenim.boy 166 kilo 64 uzun süredir 55-60 arası takılırken 63 le hamile kalıp 78 le doğum yaptım. 2 ay içinde doğum kilolarım gitti ancak 64 ten aşağıya ne yapsam inemiyorum beni de emzirenlerin katıldığı bir gruba alır mısınız

Merhaba bende bir gruba katılıp kilo vermek isteyenlerdenim.boy 166 kilo 64 uzun süredir 55-60 arası takılırken 63 le hamile kalıp 78 le doğum yaptım. 2 ay içinde doğum kilolarım gitti ancak 64 ten aşağıya ne yapsam inemiyorum beni de emzirenlerin katıldığı bir gruba alır mısınız
14. Takıma bekliyorum cnm

Merhaba kızlar doğum yapalı 1,5 sene oldu ve ben artık fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum bana yardımcı olur takımlarınız birinde yer almamı sağlarsanız cok mutlu olurum desteğinize ihtiyacım var :) yaş 27 boy 172 cm kilo 88 :(

Merhaba kızlar doğum yapalı 1,5 sene oldu ve ben artık fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum bana yardımcı olur takımlarınız birinde yer almamı sağlarsanız cok mutlu olurum desteğinize ihtiyacım var :) yaş 27 boy 172 cm kilo 88 :KK43:

Kararlı, azimli ve istekliysen eğer 13. takıma bekliyorum canım. :KK68:

Merhaba
17 yaşındayım , boyum 1.64 kilom ise 73 acaba benide aranıza alabilecek birileri var mı ? :110:

merhaba hanımlar;
benim boyum 168 cm. kilom 62. hedefim 52. vucudumu ıyı tanıdığımdan ve zayıf olmayı sevdiğimden bu kıloyu ıstıyorum. ama desteksiz bir türlü başaramıyorum.benide kabul ederseniz çok sevinrim.:KK15:

Merhabalarrr 165 boy 66.1 kiloyum içgüveysinden hallice derler ya tamda öyleyim basen problemim var malesef armut vücut tipine sahibim hedefim haftada 1 kilodan 2 ayda 8 kilo verip önce 58e düşmek sonrası Allahkerim ☺️ Düzenli spor yapıyorum uzun zamandır yaptıgım leslieye dün itibariyle jillianıda ekledim ☺️ Zayıflamak istememin ana nedeni bebek istememdir 2,5 yıllık evliyim bu kiloda hamile kalmak istemiyorum diyetisyenin verdiği listeye kendi çapımda uygulamaya çalışıyorum

Merhabalarrr 165 boy 66.1 kiloyum içgüveysinden hallice derler ya tamda öyleyim basen problemim var malesef armut vücut tipine sahibim hedefim haftada 1 kilodan 2 ayda 8 kilo verip önce 58e düşmek sonrası Allahkerim ☺️ Düzenli spor yapıyorum uzun zamandır yaptıgım leslieye dün itibariyle jillianıda ekledim ☺️ Zayıflamak istememin ana nedeni bebek istememdir 2,5 yıllık evliyim bu kiloda hamile kalmak istemiyorum diyetisyenin verdiği listeye kendi çapımda uygulamaya çalışıyorum

7. Takima gel gulum;)

Merhabalar 1.60 boyunda 61 kiloyum.. yediklerime dikkat edip hergün düzenli yürüyüşümü yapıyorum. 2 ay sonunda 55 kilo olmak istiyorum,sonrasında 2-3 kg daha vermeliyim..bunun için arkadaş grubuna ihtiyacım var :KK5:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X