• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar;
Yas:28
boyum :167
Şu anki kilom:76,9
Hedefim: 62

Ikinci dogumu 5ay once yaptim..doguma 85le gittim 2hafta icinde 76lara kadar dustum ama sonra emzirdigim icin cok yedigimden tekrar 81e kadar ciktim..kendimce saglikli beslenerek su anki kiloma ulastim..aranizza katilmak istiyorumm.

Sevgiler
3. Takıma bekliyorum canım

Merhaba,
Bir kaç hafta kendi halimde diyet yapıyorum 89'dan 85'e düştüm. Boyum 164, Öğrenciyim bu yüzden ister istemez kaçamak yapıyorum ama minimuma tutuyorum. Dönemim bitene kadar hedefim 80'e düşmek ardın açılıncaya kadar 75'e düşmek.
Daha önce 86 kilodan 70'e düşüştüm ama bir yıl depresyon sonucunda verdiğim bütün kiloları aldım. İşin garip tarafı depresyonumun mimarı, eski sevgilim bile olmayan adam, ile aynı yeri kazandık. Kendimi sevmiyorum böyle. Değişmek istiyorum. O adama daha fazla kendimi acındırmak istemiyorum. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.
Günlük listemi paylaşabilirm... Final ve vize zamanlarımda haber verip izne ayrılabilirim -diyeti bozmadan-.
Hedefim 60 kiloya düşmek.
Canım şimdi kaç kilosun?galiba mesajın arada kalmış gözden kaçmış...

Herkese selam,

Beni de aranıza alın :)

Boyum 1.70, kilom 58, yaşım 28, hedefim 53 kg

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

sevgili 5. takım bu üye sizin takıma gelmek istiyor yeriniz varsa kabul edermisiniz acaba teşekkürler:KK56:
Herkese selam,

Beni de aranıza alın :)

Boyum 1.70, kilom 58, yaşım 28, hedefim 53 kg

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Merhabalar.. Bu sene üniversite sınavına ikinci kez hazırlanıyorum ve üniversiteye sağlıklı ve fit başlamak istiyorum. Şuan kilom 67 ve boyum 1.60. 10 kilo verip 57 kilo olmak istiyorum ve son derece kararlı ve azimliyim. Kendime sürekli destek bulabileceğim ve destek alabileceğim bir takım arıyorum, eğer aranıza alırsanız çok sevinirim :)

Merhabalar.. Bu sene üniversite sınavına ikinci kez hazırlanıyorum ve üniversiteye sağlıklı ve fit başlamak istiyorum. Şuan kilom 67 ve boyum 1.60. 10 kilo verip 57 kilo olmak istiyorum ve son derece kararlı ve azimliyim. Kendime sürekli destek bulabileceğim ve destek alabileceğim bir takım arıyorum, eğer aranıza alırsanız çok sevinirim :)

Benide biriniz takıma alsın lütfen 76 kiloyum
Kızlar azimli ve kararlıyım diyorsanız 8. Takıma bekliyorum:KK56:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8887

Kızlar bu yarışmaya katılmak için tartı sipariş verdim az önce çok kararlıyım en son tartıldığımda 58 kiloydum kilo almadıysam tabi 162 boyum 52 kilo olmak istiyorum bana da destek olun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X