- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Kendin hakında bilgi versene güzelim...kaptanlar olarak bilgimiz olsun...merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendin hakında bilgi versene güzelim...kaptanlar olarak bilgimiz olsun...merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum
merhaba :)ben 21 yaşındayım, 73 kiloyum 175 boyundayım 10 kilo aldım son zamanlarda,çok üzülüyorum pantolonlarım olmuyor dikkat etmeye başladım, aranıza katılmak istiyorumKendin hakında bilgi versene güzelim...kaptanlar olarak bilgimiz olsun...
Tamam o zaman...hadi 7.takıma gel fıstık...merhaba :)ben 21 yaşındayım, 73 kiloyum 175 boyundayım 10 kilo aldım son zamanlarda,o on kiloyu da diyetle ve yürüyüşle bir senede vermiştim,abur cubur tatlı un şeker çok yemiyorum çiğ meyve sebze yedim hep ,abartmamdan ve gece yememden dolayı tekrar aldım, şimdi de metabolizmam yavaşladı sanki ne yesem yarıyor çok üzülüyorum pantolonlarım olmuyor dikkat etmeye başladım,akşam 5 ten sonra bir şey yememeye karar verdim uygun bir liste bulursam onu da uygulayabilirim şimdilik kendim kalori sayıyorum aranıza katılmak istiyorum
teşekkür ederim :)Tamam o zaman...hadi 7.takıma gel fıstık...
Merhabalr 26 yasindayim 1.70boyunda 2 cocuk annesiyim olmak istediğim kilo aslinda tam 7 sene once evlenirken oldugum 55 kilo ama beno kiloyu bir daha goremedim en son 16 ayoncedogum yaptigimda basladigim kilo verme yolculugum 98 kilo ile baslayarak 68 kiloya kadar gelmekle oldu fakat buyuk birmotivasyon kaybi yasiyorum yine yemelere vurdum kendimi 72 kiloya geldim cekiduzen verip kaldigim yerden en azjndan bi 60 larigoreyim diyorum ee bende birtakim uyesi olayim degil mi not. Bebegim 16 aylik hala daha emziriyorum bitki caylarina ve cok sıkı diyetler yapamiyorum ama hamurisi sekerden uzak kalarak az azdaolsa veriyorum
GeliyorummmmmmSelam sevgili Gamze.. Seni 14. Takima bekleriz..
9. Takıma gelebilirsinmerhabalar uzun bi aradan sonra tekrar burdayım 2. takımda yarışıyordum izne ayrıldım fakat tekrar dönme imkanı bulamadım bisüreo zamanlar 82 den 73 lere kadar düşmüştüm şimdi yine 80 leri gördüm
tekrardan yarışmak istiyorum beni almak isteyen varmı ??
![]()
geliyorum :)9. Takıma gelebilirsin
Merhaba ben daha önceden yarışıyordum fakat daha sonra ayrılmıştım şimdi tekrar kilo aldım ve Katılmak istiyorum . 22 yaşındayım 173 boyum ve 69 kiloyum geçen sene diyetisyen falan 64 kiloya kadar inmiştim şimdi tekrar aldım o kiloları vermek istiyorum. Ayrıca üniversite öğrencisiyim bu sebeple sadece sabahları okula gitmeden ve akşamları eve gelince yazabilirim. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. :)
merhabalar uzun bi aradan sonra tekrar burdayım 2. takımda yarışıyordum izne ayrıldım fakat tekrar dönme imkanı bulamadım bisüreo zamanlar 82 den 73 lere kadar düşmüştüm şimdi yine 80 leri gördüm
tekrardan yarışmak istiyorum beni almak isteyen varmı ??
![]()
Ayy kıyamam davet mi almadınızBeni kimse almayacak mı![]()
Teşekkürler :)Ayy kıyamam davet mi almadınız
Gelin gelin 8. Takıma alıyım sizi aslında ben bu ara üye alımını durdurmuşum ama içim elvermedihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8999
8. Takıma bekliyorum canım azimliyim vebol paylaımda bulunurum diyorsanBende katılmak istiyoruum.
Boyum 176 kilom 65 Önceden veripte fazlasıyla aldığım kilolarımı vermek istiyorum. Hedefim 50 olmak.![]()
3. Takıma bekliyoruz canımmerhabalar ben bundan 3 sene önce 77 kiloydum öğrencilik dönemimde bolca almıştım kilo üniye 58 ile girdim 77 olarak çıktım kısaca:) sonra çalışmaya başladım ücra bi köyde ,lokanta olmaması, yemek yapmaya vakit bulamama, gecesi gündüzü belli olmayan bi çalışma temposu ile kilo vermeye başladım sonra baktım kilo veriyorum bi de koşu bandı aldım hızlandırmak için ve 6-7 ay gibi bi sürede 58 kiloya indim tekrar. 1-2 sene bu kiloda kaldım derken evlendim ve sadece 1 senede tekrar 77 ye geldimşu an 163 boyum 77 kilom var
koşu bandımı hazır ettim ve 1 ocak itibariyle başlangıcımı yapmak istiyorum olmak istediğim kilo 55