- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
geliyorum o zaman :)3. Takıma bekliyoruz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geliyorum o zaman :)3. Takıma bekliyoruz canım
9. Takıma gelebilirsin
Azimliyim bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takıma gel tatlımBen kimse istemiyo heralde![]()
Azimliyim bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takıma gel tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.123779/page-9011#post-38631040
1 60 boyundayım dogumdan beri 25 kilo vermiştim.80 den 55 54 leri gördüm.Fakat b 12 eksikliği nedeniyle olduğum iğneler 1 senede 6 kiloyu geri getirdi.Bende yarışmaya katılmak istiyorum.1 sene önce gruplara katılıp 5 kilo vermiştim.
9. Takıma gelebılırsınMerhaba 28 yaşındayım. 79.8 kg kilom şu anda. Aslında uzun süredir diyetteyim ve diyet konusunda sıkıntı yaşamasamda spor konusunda aynı istikrarı sağlayamadım. Spor hayatımda aktif olmadığı içinde kilom takıldı bir süredir. Sporu bi süre yapıp sonra bıraktığım için motivasyonumu kaybetmemek için siteye üye oldum . 30 days shred grubuyla egzersize başlarken cuma takımlarından birinede katılmak istedim bu süreçte.
teşekkür ederim hemen gelmeye çalışıcam bulabilirsem daha yeni buldumda burayı ne nasıl pek anlamadım. :)