• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar ben 23 yaşındayım lise döneminde kilo alarak 82 kiloya çıkıp sonra 53 kiloya indim üniversitede bir depresyon sonrası yine 74ü görüp 56 ya kadar indim.şu an tıkandığım yerdeyim aylardır ne kilo alıyorum ne veriyorum ne de diyet yapma hevesim kaldı.farklı bir motivasyon arayışı içindeyim hedefim 49-50 kilo yani 7 kilom kaldı

merhabalar ben 23 yaşındayım lise döneminde kilo alarak 82 kiloya çıkıp sonra 53 kiloya indim üniversitede bir depresyon sonrası yine 74ü görüp 56 ya kadar indim.şu an tıkandığım yerdeyim aylardır ne kilo alıyorum ne veriyorum ne de diyet yapma hevesim kaldı.farklı bir motivasyon arayışı içindeyim hedefim 49-50 kilo yani 7 kilom kaldı
4.takıma bekliyorum canım

Merhaba bende kilo vermek istiyorum ama motivasyono ihtiyacim var yazin63 kiloydum tekrardan aldim ve vermek istiyorum yardimci olursaniz bi gruba girbilirsem sevinirim simdiden tskler

günaydın arkadaşlar,
33 yaşında 2 çocuk annesi 1,62 boyunda 73 kg şimdiye kadar kilo vermede pek de başarılı olamayan beni de takımına almak isteyen varmı? Hangi takımda bende fit olabilirim yardımcı olursanız sevinirim

günaydın arkadaşlar,
33 yaşında 2 çocuk annesi 1,62 boyunda 73 kg şimdiye kadar kilo vermede pek de başarılı olamayan beni de takımına almak isteyen varmı? Hangi takımda bende fit olabilirim yardımcı olursanız sevinirim
canım 5. takıma gelenilirsin

Arkadaşlar merhaba bende takımın rüzgarını arkamda hissetmek istiyorum 1 haftadır Karatay beslenmesi uyguluyorum beni isteyen bir kaptan çıkar mı acep

merhaba arkadaşlar;
38 yaşında,1.58 cm boyunda 56 kilodayım.bir süredir kilo vermeye çalışıyorum ama kilo vermek bir tarafa kilo alıyorum bu yüzden yardıma ve desteğe ihtiyacım var. beni de kabul ederseniz sevinirim.

Merhaba kızlar.. 30 yaşında 1.78 boy 90 kiloyum hem birlikte eğlenmek hemde motive olmak için benide aranıza alırmısınız :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X