- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Takıma bekliyoruz canım101 kilo , 168 boy azimliyim kilolarım bu yıl yoğun çalışma nedeniyle geldi
4.takıma gelebilirsinMerhaba, 1.65 boyundayım, 99 kiloyum, ben de katılmak istiyorum, kilolar özellikle son iki senede stresi kendimi yemeğe vererek azaltacağımı zannetmemle geldi
4 .takıma gel tatlımMerhaba hanimlar :) 160 cm boya 78 kiloyum. Kilo vermekte cok zorlaniyoum. Irademle savas halindeyim. Bunu sizlerden guc alarak motive olarak acilen badarmaya cok ihtiyacim var. Hem ozel hayatimi hem de sosyal hayatimi ve tabiki psikolojimi mahvetti bu durumBen de katilmak istiyorum
4 .takıma gel tatlım![]()
hep birlikte vercez inşallah sen üzülme :)merhba
lise yıllarımda o kadar zayıftım ki bazen arkadaşların dalga konusu bile olurdum. sonra nasıl olduğuna inanamadığım bir biçimde kilo almaya başladım ve şu an tam 65 kiloyum. artık bacaklarımda yırtıklar var ve ben zayıflamaktan başka çaresi kalmayanlardanım. ama tek başıma yapamıyorum hep bir yerde boşveriyorum. bu yüzden bir takıma girmeliyim. bir anda aldığım 20 kilonun yalnızca 10'ununu vermek istiyorum. her şeyden önce sağlığım için hem daha 22 yaşındayım vücudumun bozulmasını çok kafama takıyorum hem de kalp sorunum olduğundan kilo aldıkça nefes almakta zorlanıyorum
1.takıma gel tanışalım canım.iyi geceler bayanlar gece gece kafayi yedigimi dusunebilirsiniz ama artk tek basima yapamiyorum ve 5 eylulde abimin dugunune fit girmem gerekiyor.
puskuut yonetici herkes sizi cok ovdu oyuzden sizin yazilarinizada ulasmaya calisiyorum ama yardim gerek
ben 22 yasinda 1.68boy 77kg olan bir bayanim tavsiylerinizle gecen yaz 83kg dan 73 kg dustum fakat ogrenci evine gdince hersey cok kotu oldu buyuzden artik sesimi duyurmak istiyorum eskiden kayit olmadan devam etmistm ama artk motive edecek takim arkadaslari istiyorum hedefim 65 cunku zor bir yolda12 kg fazlam var ust bolgem iri bacaklarim cok skı sizlerle olmak istiyorum araniza alirmisiniz?
tesekurler1.takıma gel tanışalım canım.
Merhaba bende bir takima katilmak isterim diet yalniz olmuyor
154 boy 51.2 kiloyum hedefim 47 kilo kalan kilolarimi duzenli verebilmek icin grup sart beni motive edebilecek gerektiginde zorlayacak arkadaslara ihtiyacim var![]()
kızlar 1.takıma gelin tanışalım.Kizlar ya ben de katilmak istiyorum ramazan da vermis oldugum 5 kilonun devaminin gelmesini istiyorum suan ki kilom 81 . 8 kardesim iki ayda 10 kilo verdi demekki isteyince oluyormus bende bir gruba dahil olmak isterim tsk
4. Takıma gel canımmerhaba arkadaşlar bende yarışmanıza katılmak istiyorum kısaca kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.60 boyunda 80 kiloyum ev hanımıyım 1 çocuğum var 2.gebeliğim 5 aylıkken 12gün önce sonlandırıldı çok hızlı kilo aldım şu an tek isteğim bi an önce kilolarımdan kurtulmak çok rahatsızım görüntümden tatile gideceğiz 2 hafta sonra ama utancımdan bu vaziyette denize girmek istemiyorum elbise ile oturacağım muhtemelenbenide eklerseniz çok sevinirim herkese başarılar :)
çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bende yarışmanıza katılmak istiyorum kısaca kendimi tanıtayım 29 yaşında 1.60 boyunda 80 kiloyum ev hanımıyım 1 çocuğum var 2.gebeliğim 5 aylıkken 12gün önce sonlandırıldı çok hızlı kilo aldım şu an tek isteğim bi an önce kilolarımdan kurtulmak çok rahatsızım görüntümden tatile gideceğiz 2 hafta sonra ama utancımdan bu vaziyette denize girmek istemiyorum elbise ile oturacağım muhtemelenbenide eklerseniz çok sevinirim herkese başarılar :)
çok teşekkür ederim.Allah razı olsunçok geçmiş olsun