Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben de öncelikle herkese merhabalar öncelikle kendimden bahsedeyim biraz 22 yaşındayım 1.68 boy maalesef şuan 132.8 kiloyum

Kendimi bildim bileli çocuklugumda da zayıf degil balık etliydim lise yıllarından sonra hareketsizlik,depresyon,ergenlik halleri,üzüldükçe yemek yeme bu şekilde mutlu olmaya çalışma gibi hatalar yaptım ve kilolar aldı başını gitti.Herneyse moral bozmaya hiç gerek yok :) Herhangi bir cerrahi müdehale tüp mide vs. istemedim etrafımda operasyon olanlar var ama onların da zayıflama süresi 10-12 ay buluyor ee madem öyle Allah bize irade vermiş kendim başarabilirim aynı süre zarfında ve şansıma tansiyon,kalp,şeker,diyabet gibi rahatsızlıklarım da yok kendim başarıcam Allah'ın izniyle bu işi.Şuan diyetisyene gidiyorum ve 1.haftamız doldu 136.5 'tan 132.8'e inerek süper bir başlangıç yaptım. Şuan 2.haftamdayım diyetime harfiyen uymaktayım.10 ay kadar süre biçtim kendime en fazla 1 sene ve bu mücadelenin sonunda 22 yıldır istediğim 55 kg hedefe taş çatlasa 1 senemi verip sağlıklı bir şekilde ulaşıcam.Bi 10-15 kilo verdikten sonra sporla da takviye etmeyi düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz aranızda olmayı çok isterim hem diyet&spora bağlılığımız artar tatlı bir rekabetle,hevesle,dayanışmayla hayatımıza + katacak güzel kilo -'leriyle güzel bir grup oluruz.Şimdiden teşekkürler..Hıı bu arada diyetisyene gidip tartılma günüm de her hafta cuma günleri :) Sonuclarını her hafta düzenli paylaşırım ben de..