- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi captain price
-
Hakkın yoksa Normalde vermiyorlar ama sen hangi olursa olsun istifa da etsen onlarda çıkarsa aynı işsizlik maaşı devam ediyor kaldığı yerden. Hakkın olanı bitiriyorsun 1yıl içindenormalde istifa edersek alamıyoruz.
şu an işsizlik maaşı alıyorum. bi işe girip kendim istifa etsem almaya devam edebilir miyim yoksa yine istifa etmemiş olma şartını ararlar mı?
anladım yani ilk başvurudaki durum önemli. sonrasında hakkın korunmuş oluyor. teşekkür ederim, bilgilendim :)Hakkın yoksa Normalde vermiyorlar ama sen hangi olursa olsun istifa da etsen onlarda çıkarsa aynı işsizlik maaşı devam ediyor kaldığı yerden. Hakkın olanı bitiriyorsun 1yıl içinde
Rica ederim bu kafa karışıklığın sebep oluyo eğer işsizlik maaşı alıyorsan işe başladın üç ay çalıştın sen çıktın onlar çıkardı sıkıntı değil tekrar hakkını alırsın. O yüzden denemekten korkma. İş çıkarsa karşına dene derimanladım yani ilk başvurudaki durum önemli. sonrasında hakkın korunmuş oluyor. teşekkür ederim, bilgilendim :)
sizin işte cumartesi çalışmayan yer bulmanız %10 ihtimal özel şirketlerin çoğu en azından yarım gün çalıştırır..özel sektör için konuşuyorum.
eşim cumartesi çalışmıyor. ben de evlendikten sonra cumartesileri çalışmadım. (6 ay kadar, öncesinde 4 sene cumartesileri çalıştım) 21 şubattan beri de işsizim. iş bakıyorum ama cumartesi çalışmayan bir yere denk gelmedim. yine de görüşme tecrübesi olması açısından başvuruyorum gördüğüm her yere.
eşimin maaşı iyi, ben de hem işsizlik maaşı alıyorum hem de birikmişim var zaten bu günler için. yani maddi olarak bir problemimiz yok. çocuk yok, kedi var :) eşim de şu an durum rahat iken şartlarını zorla, cumartesi çalışmayacağın, iyi bir firmada işe gir diyor.
öncelikle kocam bana bakmak zorunda diyen bir kadın da değilim, ay ben kocamdan harçlık alamam diyen bir kadın da değilim. maddi konularda bir çekincem yok. ilerisi için tabi ki çalışmak istiyorum ama patronu zengin etmek için kendimi köle yapmak istemiyorum. bilim insanı değilim nihayetinde, ön muhasebe yapacağım sadece. zaten çok yüksek maaş beklentim yok, beklenti hakkımı cumartesiden yana kullanmak istiyorum. çünkü gerçekten hayat kalitesini inanılmaz artırdığını gördüm.
ne diyorsunuz? henüz bir ay bile olmadı işsizliğe adım atalı. ama baktım gerçekten olmuyor, hangi ayda pes edip cumartesiye tamam demeliyim?
Bence de cumartesileri çalışmak çok kötü, madem şimdilik koşullarınız iyi denk gelene kadar bakın eğer zor da kalmaya başlarsanız o zaman fikrinizi değiştirirsiniz
Bende cumartesi çalışanlardanım ve etrafımda çalışmayan o kadar çok insan var ki her hafta sonu onlara özeniyorum, 1 güncük tatilde işlerimizi mi halledelim, dinlenelim mi? Hiçbir şeye yetmiyor
Ben bu cumartesi olayına çok karşıyım.taşeron firma üzerinden de çalıştığım dönemler oldu fuarlar hariç cumartesi çalışmadım . Cumartesi çalışmayacağınız iş arayın bence imkansız değil.özel sektör için konuşuyorum.
eşim cumartesi çalışmıyor. ben de evlendikten sonra cumartesileri çalışmadım. (6 ay kadar, öncesinde 4 sene cumartesileri çalıştım) 21 şubattan beri de işsizim. iş bakıyorum ama cumartesi çalışmayan bir yere denk gelmedim. yine de görüşme tecrübesi olması açısından başvuruyorum gördüğüm her yere.
eşimin maaşı iyi, ben de hem işsizlik maaşı alıyorum hem de birikmişim var zaten bu günler için. yani maddi olarak bir problemimiz yok. çocuk yok, kedi var :) eşim de şu an durum rahat iken şartlarını zorla, cumartesi çalışmayacağın, iyi bir firmada işe gir diyor.
öncelikle kocam bana bakmak zorunda diyen bir kadın da değilim, ay ben kocamdan harçlık alamam diyen bir kadın da değilim. maddi konularda bir çekincem yok. ilerisi için tabi ki çalışmak istiyorum ama patronu zengin etmek için kendimi köle yapmak istemiyorum. bilim insanı değilim nihayetinde, ön muhasebe yapacağım sadece. zaten çok yüksek maaş beklentim yok, beklenti hakkımı cumartesiden yana kullanmak istiyorum. çünkü gerçekten hayat kalitesini inanılmaz artırdığını gördüm.
ne diyorsunuz? henüz bir ay bile olmadı işsizliğe adım atalı. ama baktım gerçekten olmuyor, hangi ayda pes edip cumartesiye tamam demeliyim?
Aynen öyle hiç dinlenemeden verimsizce gidiyoruz işte, zaten 10 da ancak uyanıyoruz etrafı toparla, kahvaltı, kuaför işleri,temizlik diyene kadar akşam oluyorValla ayaklarımın şişi inmeden pazartesi sabahın köründe fok baliği gibi sürünerek işe gidiyorum çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?