- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi captain price
Imkan varken zorlayin ,gercek bir angarya ctesi calismasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verilen maaşı 5 buçuk, 6 gün üzerinden hesaplıyorlar.
5 tam gün çalışma durumunda maaş düşürümü yaşanıyor.
İnsanın kanını emerler gerçekten.
Eşim ticaret yapıyordu, esnafı, mağazacılık sektörünü anlayabiliyorum gerçekten en yoğun dönemleri haftasonu ama onun dışında hiçbir iş yerini anlayamayacağım.
Bence çalışma saatine şekline göre çalışır ben bi fabrikada laboratuvar da çalışıyordum mesela bende gece mesaisi artı Cumartesi yoktu çünkü saatim doluyordu bir şekilde hafta içi oynamalarla tamamlıyorlardı çünkü hafta sonu belge onaylatamıyorum zaten gelmemin de anlamı yoktu ama mesela bant şefleri Cumartesi 3 e kadar gelirdi bütün fabrikada hafta içi sonu fark etmez 3 vardiya dönerdi ön muhasebe nedir hafta sonu iş oluyor mu çağırmalarının bir manası var mı ?özel sektör için konuşuyorum.
eşim cumartesi çalışmıyor. ben de evlendikten sonra cumartesileri çalışmadım. (6 ay kadar, öncesinde 4 sene cumartesileri çalıştım) 21 şubattan beri de işsizim. iş bakıyorum ama cumartesi çalışmayan bir yere denk gelmedim. yine de görüşme tecrübesi olması açısından başvuruyorum gördüğüm her yere.
eşimin maaşı iyi, ben de hem işsizlik maaşı alıyorum hem de birikmişim var zaten bu günler için. yani maddi olarak bir problemimiz yok. çocuk yok, kedi var :) eşim de şu an durum rahat iken şartlarını zorla, cumartesi çalışmayacağın, iyi bir firmada işe gir diyor.
öncelikle kocam bana bakmak zorunda diyen bir kadın da değilim, ay ben kocamdan harçlık alamam diyen bir kadın da değilim. maddi konularda bir çekincem yok. ilerisi için tabi ki çalışmak istiyorum ama patronu zengin etmek için kendimi köle yapmak istemiyorum. bilim insanı değilim nihayetinde, ön muhasebe yapacağım sadece. zaten çok yüksek maaş beklentim yok, beklenti hakkımı cumartesiden yana kullanmak istiyorum. çünkü gerçekten hayat kalitesini inanılmaz artırdığını gördüm.
ne diyorsunuz? henüz bir ay bile olmadı işsizliğe adım atalı. ama baktım gerçekten olmuyor, hangi ayda pes edip cumartesiye tamam demeliyim?
hayır hiç bir manası yok. satış vs yapılmayan iş yerlerinde cumartesi günü herkes oyalanıyor bence sadece. ben iş yokluğundan film izliyordum mesela.Bence çalışma saatine şekline göre çalışır ben bi fabrikada laboratuvar da çalışıyordum mesela bende gece mesaisi artı Cumartesi yoktu çünkü saatim doluyordu bir şekilde hafta içi oynamalarla tamamlıyorlardı çünkü hafta sonu belge onaylatamıyorum zaten gelmemin de anlamı yoktu ama mesela bant şefleri Cumartesi 3 e kadar gelirdi bütün fabrikada hafta içi sonu fark etmez 3 vardiya dönerdi ön muhasebe nedir hafta sonu iş oluyor mu çağırmalarının bir manası var mı ?
bir yildan fazla onun suresi. arkadaslarimin basina geldi 4 yil oncrki icerde kalan issizlik masslarini aldilsrHer hangi bir işe girdin sen n çıktın yada çıkarıldın bir yıl içinde tekrar işsizlik maaşın kaldığı yerden devam eder
özel sektör için konuşuyorum.
eşim cumartesi çalışmıyor. ben de evlendikten sonra cumartesileri çalışmadım. (6 ay kadar, öncesinde 4 sene cumartesileri çalıştım) 21 şubattan beri de işsizim. iş bakıyorum ama cumartesi çalışmayan bir yere denk gelmedim. yine de görüşme tecrübesi olması açısından başvuruyorum gördüğüm her yere.
eşimin maaşı iyi, ben de hem işsizlik maaşı alıyorum hem de birikmişim var zaten bu günler için. yani maddi olarak bir problemimiz yok. çocuk yok, kedi var :) eşim de şu an durum rahat iken şartlarını zorla, cumartesi çalışmayacağın, iyi bir firmada işe gir diyor.
öncelikle kocam bana bakmak zorunda diyen bir kadın da değilim, ay ben kocamdan harçlık alamam diyen bir kadın da değilim. maddi konularda bir çekincem yok. ilerisi için tabi ki çalışmak istiyorum ama patronu zengin etmek için kendimi köle yapmak istemiyorum. bilim insanı değilim nihayetinde, ön muhasebe yapacağım sadece. zaten çok yüksek maaş beklentim yok, beklenti hakkımı cumartesiden yana kullanmak istiyorum. çünkü gerçekten hayat kalitesini inanılmaz artırdığını gördüm.
ne diyorsunuz? henüz bir ay bile olmadı işsizliğe adım atalı. ama baktım gerçekten olmuyor, hangi ayda pes edip cumartesiye tamam demeliyim?
Bence cumartesi işe gitmek tam bir külfet bende daha yeni kurtuldum ctesi olayından. Görüşeceğiniz yerlere ctesi çalışmak istemediğinizi belirtin ayrıca tabikide lüks değilözel sektör için konuşuyorum.
O zaman kendinizi yormayın istediğiniz şartları bulabilirsinizhayır hiç bir manası yok. satış vs yapılmayan iş yerlerinde cumartesi günü herkes oyalanıyor bence sadece. ben iş yokluğundan film izliyordum mesela.
bir devlet çalışanı olarak yazıyorum bu kadar çok cumartesi çalışan olduğunu bilmiyordum. sülalem de hep memur yada kendi işini yapan insanlar. neden devlet dairesine iş başvurusu yapmıyorsunuz işkur sözleşmeli olarak alıyor. hem 8-5 hemde hafta sonun sana kalıyor. tabi maaş 2300 yeterse size. özel daha çok veriyor sanırımözel sektör için konuşuyorum.